Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?
Модератор: dantho.mihov
- kaminero65
- научил се да хвърля
Re: Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?
Абе криза уж,пари няма,сринаха се цени на метали и на нефт,обаче на тия нашите рибарски уреди нищо не забелязвам да се намалява.Баси и кожодерите,баси и чудото.Или щото ни е хоби и си мислят че ще плащаме както преди кризата.
Team Milo - feel the difference
-
- разбира нещата
Аз съм на мнение да си гледаш бизнеса... Рибата си е риба 100-200лв няма смисал да даваш ако можеш да помогнеш на хора... а и рибата винаги може да си я практикуваш... не е нужно да купуваш скъпите захранки + много червеи и много консумативи.. Винаги може да се иде за риба и с 30 лева бензин + наи основни неща за риболова...
Предложението ми е : ориентираи се към спининг риболова
С една инвестиция от 200 лв можеш да си купиш хем много воблери и блесни хем и въдичка , и ходи на риболов за хищници
Хем не изискват захранка хем стръвта я купуваш веднъж за винаги
освен ако не късаш много де 
Предложението ми е : ориентираи се към спининг риболова

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ех, Вал, що ти трябваше на баир лозе!
ДелеФ, аз ти пожелавам, брато, да се оправиш и да бъдеш добре!...и ти, и семейството ти, дори и борислав енчев!
Опитах се да ви обясня гледната точка на работодател. Погрешно сте схванали идеята ми.
Не четете ли ежедневно за съкратени работници и служители?!
И сега какво, да си срежа вените ли? Да не мислите, че ми е било лесно?!
Да, кризата може да ме удари. Да, може и аз да заработя за друг, никой не е застрахован..., но неслучайно казах, че барикадата има две страни
...и май е много по-лесно да не си шеф!

ДелеФ, аз ти пожелавам, брато, да се оправиш и да бъдеш добре!...и ти, и семейството ти, дори и борислав енчев!

Опитах се да ви обясня гледната точка на работодател. Погрешно сте схванали идеята ми.

Да, кризата може да ме удари. Да, може и аз да заработя за друг, никой не е застрахован..., но неслучайно казах, че барикадата има две страни

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Риболов е имало и ще има, яд ме е за хората. Всичко направиха за да им вземат парите. Не ми се влиза в подробности но и съзнаниеето и мисленето им се промени.
Представете си , че сте на село и сте засяли нива , орали копали , торили и т.н. и идва момента на жътва и комбайнера ти казва трябва да платиш двойно или ще жъна на работно време, независимо че си ми плащал цяла година без да работя.
Как да реагирам? Какво да реша? Парите или зърното? Това изнудване ли е или начин за по-добри доходи и решаване на паричните затруднения.
От другата срана поставям моите родители , които никога не са си помислели да ми искат пари и живеят с едните си пенсии.
Какво става в този живот?
Представете си , че сте на село и сте засяли нива , орали копали , торили и т.н. и идва момента на жътва и комбайнера ти казва трябва да платиш двойно или ще жъна на работно време, независимо че си ми плащал цяла година без да работя.
Как да реагирам? Какво да реша? Парите или зърното? Това изнудване ли е или начин за по-добри доходи и решаване на паричните затруднения.
От другата срана поставям моите родители , които никога не са си помислели да ми искат пари и живеят с едните си пенсии.
Какво става в този живот?
- КИРО
- Обратна връзка:
За мен кризата е изкуственна,а всяко такова нещо,не трае дълго.
Говоря за България.
Говоря за България.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
Всичките си приходи,обръщам в разходи и не ми пука за кризата! Това го написах преди да прочета мнението на "VAL" и малко ми е съвестно,но както и да е.
-
- ще става разбирач
А бе незнам как е положението в Бг ама в Испания хване ли те криза,ако си "бил 1 месец напред",са връсташ 4 назад.
Баща ми беше на борсата от декември и направо бехме на режим "сървайвър".
(има некои дето не им пречи кризата ама 100% че не съм единственият)
Па за риба въобще не съм си и помислял.
Утре ша почва пак че му се обадиха та ша видим да са оправим малко и да идем 1 ден за риба че въдицата сигурно е хванала паяжина с калъфа

Баща ми беше на борсата от декември и направо бехме на режим "сървайвър".
(има некои дето не им пречи кризата ама 100% че не съм единственият)
Па за риба въобще не съм си и помислял.
Утре ша почва пак че му се обадиха та ша видим да са оправим малко и да идем 1 ден за риба че въдицата сигурно е хванала паяжина с калъфа

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

- Павел Иванов
Неделчо , просто Васо не арбайтен в БГ и му е интересно на човекаNedeltcho Delev написа:...Да нямаш вуйчо владика бе,те парите идват от работа...

Моето виждане по въпроса :
- В България криза няма с изключение на тази към тези които са натрупали доволно кредити ! Тази зима с нищо не е по-различна от която и да е било друга за различните свери на производството и търговията освен на пряко свързаните с банковото кредитиране както споменах ! За мен лично тази година е доста добра - март месец отварям още един цех с ново производство а ако даде Господ май още един със съответните работни места към тях и тъй ! Мега тъпи изказвания от типа за "гнусни шефове" са меко казани не на место ! Всяка година месеците от януари до май са трудни , просто сега е модерно всичко да се приписва на "кризата" ! Пичове , криза в Великобритания , Испания и Франция наистина има , тука си е ежедневие как всяка година

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Е ,това съвсем логично и е възможно само в БГ .val написа: ... Представете си , че сте на село и сте засяли нива , орали копали , торили и т.н. и идва момента на жътва и комбайнера ти казва трябва да платиш двойно или ще жъна на работно време, независимо че си ми плащал цяла година без да работя. ...
Тук ,цените на услугите и не само на тях ,паднаха драстично . ...

- КИРО
- Обратна връзка:
По-точно,бяха ги дигнали преди това необосновано.nordf написа: Тук ,цените на услугите и не само на тях ,паднаха драстично . ...
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
КИРО написа:По-точно,бяха ги дигнали преди това необосновано.nordf написа: Тук ,цените на услугите и не само на тях ,паднаха драстично . ...
в мадрид
Кире много те уважавам ама съгласи се с мен,че един работодател хич не го е еня оня от другия край на барикадата как се чувства когато е извън работа,ти може да ми даваш храна облекло,условия,но си направил сметката мен да ми е добре при теб,но когато се прибера в къщи,когато искам да си направя густото за "риболов"или други прищявки опираме на камъкGODzillata написа:
ДелеФ, аз ти пожелавам, брато, да се оправиш и да бъдеш добре!...и ти, и семейството ти, дори и борислав енчев!![]()
Опитах се да ви обясня гледната точка на работодател.

- Павел Иванов
vasil hristozov написа:На кои неща, гн. Иванов, живо ме заинтригува, ако може да ги споменеш , може и на лични
Недвижими имоти , горива , метали и пр.
Неделчо искренно ти съчуствам обаче ако и да си "от другата страна на барикадата" ич не си прав в случаят ! Имаше скоро една друга тема където спрях да я чета до мега тъпата сентенция " един работник 5лв. 100 работника 500лв. печалба" щото това е актуално само когато човек има подсигурен постоянен и увеличаващ се пазар за продукцията си щото иначе 1 работник - чудиш се от де да намериш кинти да го изхраниш , 100 работника или фалираш или се гръмваш щото нема как да ги изхраниш

Последно промяна от Павел Иванов на Сря Фев 25, 2009 10:17 pm, променено общо 1 път.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- разбира нещата
На мен кризата няма да ми се отрази толкова осезаемо.Имам къде да живея,имам какво да ям - квото припечеля го давам за риболов. ^^ Но ако ме питате мене в момента не сме в криза,а мисълта за криза умишлено се насажда от телевизий и вестници.Хората се плашат,пестят пари,несмеят до теглят кредити,да си копуват коли,да правят ремонти и от там идва целия проблем.Ако не бяха медийте помнете ми думата криза нямаше да има.В това съм 100% сигурен.