СРЕЩА ЗА КАРЛОВСКИТЕ КОЛЕГИ РИБАРИ

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

valentin_l_ivanov

Re: СРЕЩА ЗА КАРЛОВСКИТЕ КОЛЕГИ РИБАРИ

Мнение от valentin_l_ivanov »

О,кей! 28.03.2009 г- при "кафето".
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Ами мен ме отпишете тогава за 28-ми , че ще съм в ингилизко по това време. Нищо де ще има и друг път , надявам се. :wink:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Ок , при кафето - искате ли и някакъв час да зададем.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ей-сега отворих темата- и аз викам да я отложим за 28-ми :idea: Дават го много кофти времето за тази седмица. Ние с Ванката(shekira) пак ще ходим, ама не си струва да си разваляме моабета заради кофти време; то не пречи на риболова (с фидер), ама за срещата риболова ще да е на втори план- аз се чудя, дали въобще да си вземам фидера, или само "кухия крак" :drinkers: :drinkers: 8) . Мисля срещата да я направим някъде около "плажа"- там да се паркират колите и да се направи барбекюто и моабета, пък и за ориентир на позакъснялите :idea: :idea: :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

п.п. на Шаки, енергото му ебаха мамата на компа и на още 5 работи, та изразявам и неговия вот :evil: :idea:
Изображение
matev62
новобранец
новобранец

Мнение от matev62 »

Тъй както гледам прогнозата за времето в различни сайтове,за 28ми е малко по-добра от тази за 21-22.Но искам да наблегна специално на мероприятието СРЕЩА.Защото като гледам за някои колеги май това означава че им е последния риболовен излет,че ще наблегнат направо и само на риболова.Та за мене а и за други колеги означава да се видиме и опознаеме,та като се срещаме по гьоловете поне да се поздравяваме.Не е задължително всеки да носи или да употребява алкохол :drinkers: ,но една раздумка никога не е излишна.
Който не ходи той не хваща
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

аз смятам и да топна въдичкат то пиенето си е пиене ама все пак сме и с аутомобилета :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

От всичко най-същественото събетие е самата среща. Нека да се видим, че невсички се познаваме лично, да се запознаеме па после на кому какво мусака душата. До,виждането :lol: :drinkers:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

По добре да следим прогнозата за времето,за да не стане 28.03,,,,,04.04.09.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги, добре че я отложихме- щяха да ни изядът белите мечки :idea: Аз предлагам, ако времето и другата седмица не е в ред- пак да съгласуваме нещата към сряда/четвъртък; важното е да се видим и да се запознаем, повече хора от тук пишещите и четящите, от нашия град и района :idea: :idea: :idea:
Изображение
valentin_l_ivanov

sava_1968 написа:По добре да следим прогнозата за времето,за да не стане 28.03,,,,,04.04.09.
Прав си. Най-важното условие за добрата среща, и то на открито си е хубавото време! А бе, нали NET-а ни е "в ръцете"-оправи ли се времето, ще се разбереме. Че вижте какво става, като си правим сметката "без кръчмар"!
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

ivan_yo написа:От всичко най-същественото събетие е самата среща. Нека да се видим, че невсички се познаваме лично, да се запознаеме па после на кому какво мусака душата. До,виждането :lol: :drinkers:
Изображение
За един ден на риба , Господ два дена дава !
valentin_l_ivanov

Братя, стягяйте такъмите и провизиите, че вижте каква ще е съботата (28.03.2009 г), за която се гласиме
http://sinoptik.bg/?lid=100730565
Облачно, ама без дъжд и без вятър. Или сега, или... пак по-после! Ама по-добре е да е сега. Подготвяйте фидери (то и аз ще пробвам за сефте моя), болонезета, и "квот ви душа сака" (както би се изразил колегата Коле Полизовски-ама нещо "ич го отнема от снощнио дебат", макар, че ни изтриха мненията, щото си бяха СПАМ, де... :roll: ), но най-вече да не забравите провизиите, че ще се омаскариме още преди да сме почнали "свиждането", ей! :lol:
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

Прогнозата на времето за 28.03.е добра.Ако остане такава,подкрепям предложението на бачо Илия за плажа.
Изникна ми семеен ангажимент,но започвам да водя преговори.Ако не помогнат политически,ще
премина на индивидуални-сиреч''ДОМЛЯН''.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: - 28.03.2009, на "плажа"!!!!!

Изображение

:drinkers:
Изображение
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

:smt026 :smt023 :smt041 :drinkers: :partyman: :P
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Заключено