Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СРЕЩА ЗА КАРЛОВСКИТЕ КОЛЕГИ РИБАРИ
Модератор: sapuna
Re: СРЕЩА ЗА КАРЛОВСКИТЕ КОЛЕГИ РИБАРИ
О,кей! 28.03.2009 г- при "кафето".
Ами мен ме отпишете тогава за 28-ми , че ще съм в ингилизко по това време. Нищо де ще има и друг път , надявам се. 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Ок , при кафето - искате ли и някакъв час да зададем.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- учете се от него
Ей-сега отворих темата- и аз викам да я отложим за 28-ми
Дават го много кофти времето за тази седмица. Ние с Ванката(shekira) пак ще ходим, ама не си струва да си разваляме моабета заради кофти време; то не пречи на риболова (с фидер), ама за срещата риболова ще да е на втори план- аз се чудя, дали въобще да си вземам фидера, или само "кухия крак"
. Мисля срещата да я направим някъде около "плажа"- там да се паркират колите и да се направи барбекюто и моабета, пък и за ориентир на позакъснялите

п.п. на Шаки, енергото му ебаха мамата на компа и на още 5 работи, та изразявам и неговия вот

п.п. на Шаки, енергото му ебаха мамата на компа и на още 5 работи, та изразявам и неговия вот

Тъй както гледам прогнозата за времето в различни сайтове,за 28ми е малко по-добра от тази за 21-22.Но искам да наблегна специално на мероприятието СРЕЩА.Защото като гледам за някои колеги май това означава че им е последния риболовен излет,че ще наблегнат направо и само на риболова.Та за мене а и за други колеги означава да се видиме и опознаеме,та като се срещаме по гьоловете поне да се поздравяваме.Не е задължително всеки да носи или да употребява алкохол
,но една раздумка никога не е излишна.

Който не ходи той не хваща
-
- разбира нещата
аз смятам и да топна въдичкат то пиенето си е пиене ама все пак сме и с аутомобилета

- ivan_yo
- разбира нещата
От всичко най-същественото събетие е самата среща. Нека да се видим, че невсички се познаваме лично, да се запознаеме па после на кому какво мусака душата. До,виждането

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- разбира нещата
По добре да следим прогнозата за времето,за да не стане 28.03,,,,,04.04.09.
-
- учете се от него
Колеги, добре че я отложихме- щяха да ни изядът белите мечки
Аз предлагам, ако времето и другата седмица не е в ред- пак да съгласуваме нещата към сряда/четвъртък; важното е да се видим и да се запознаем, повече хора от тук пишещите и четящите, от нашия град и района

Прав си. Най-важното условие за добрата среща, и то на открито си е хубавото време! А бе, нали NET-а ни е "в ръцете"-оправи ли се времето, ще се разбереме. Че вижте какво става, като си правим сметката "без кръчмар"!sava_1968 написа:По добре да следим прогнозата за времето,за да не стане 28.03,,,,,04.04.09.
ivan_yo написа:От всичко най-същественото събетие е самата среща. Нека да се видим, че невсички се познаваме лично, да се запознаеме па после на кому какво мусака душата. До,виждането![]()

За един ден на риба , Господ два дена дава !
Братя, стягяйте такъмите и провизиите, че вижте каква ще е съботата (28.03.2009 г), за която се гласиме
http://sinoptik.bg/?lid=100730565
Облачно, ама без дъжд и без вятър. Или сега, или... пак по-после! Ама по-добре е да е сега. Подготвяйте фидери (то и аз ще пробвам за сефте моя), болонезета, и "квот ви душа сака" (както би се изразил колегата Коле Полизовски-ама нещо "ич го отнема от снощнио дебат", макар, че ни изтриха мненията, щото си бяха СПАМ, де...
), но най-вече да не забравите провизиите, че ще се омаскариме още преди да сме почнали "свиждането", ей! 
http://sinoptik.bg/?lid=100730565
Облачно, ама без дъжд и без вятър. Или сега, или... пак по-после! Ама по-добре е да е сега. Подготвяйте фидери (то и аз ще пробвам за сефте моя), болонезета, и "квот ви душа сака" (както би се изразил колегата Коле Полизовски-ама нещо "ич го отнема от снощнио дебат", макар, че ни изтриха мненията, щото си бяха СПАМ, де...

-
- разбира нещата
Прогнозата на времето за 28.03.е добра.Ако остане такава,подкрепям предложението на бачо Илия за плажа.
Изникна ми семеен ангажимент,но започвам да водя преговори.Ако не помогнат политически,ще
премина на индивидуални-сиреч''ДОМЛЯН''.
Изникна ми семеен ангажимент,но започвам да водя преговори.Ако не помогнат политически,ще
премина на индивидуални-сиреч''ДОМЛЯН''.