Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проект Севтополис
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: Проект Севтополис
Имаше на времето 100 туристически обекта
Имаме хиляди, и може да се реставрират до един,стига да има тормоз от наша страна към правителства и учреждения отговорни за да станат тези неща.Защо да не станат 1000 та национални обекта
.На всякъде по света си реставрират крепостите и ги подържат,без значение какво им коства.Тези които са частни,карат собственниците да ги подържат в прекрасно състояние и т.н.Това е история,това и миналото,настояще и бъдеще Монилом и тук рибата и популацията приятелю,нямат никакво значение.Надявам се че приемаш нещата нормално и като разумен човек !!! Утре ще водиш децата ти и внуците да разглеждат тези паметници,които ни дават сила и ни зареждат с патриотизъм.Сега дават по БТВ предаването Слава,хубаво е младите да го гледат,защото няма урок по история,който да го предаде учителя така,както ще го видите и научите от това предаване.Аз го следя и дори и да ги знам тези неща на 90%,пак ми е интересно и съм убеден че ще науча дори неща които не съм и мислил че са се случили.Абе,дано да стане този проект,пък майната и на рибата,тя не е толкова важна,когато става въпрос за история и минало.Монка,наблягай над уроците,рибите ги остави за по-нататък

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- valeri
- разбира нещата
Re: Проект Севтополис
monilom написа:Ама то може бе колеги обаче замислете се как ще се отрази на пополацията на рибата.
Мони не се притеснявай за популацията риба ще има, все някой колега с язовир ще отгледа,ще направим акция за зарибяване ще се зариби. Ама град от древноста не може да се купи. Ти гледаи да върви училището пък твойта риба никой няма да хване.