Платика-доста-около Стара Загора!-Снимки

Модератори: bobopeli, sapuna

stan4o 1111
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Платика-доста-около Стара Загора!-Снимки

Мнение от stan4o 1111 »

браво колега хубави платики :smt023
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

А нашите платички дали са се разшетали
По скоро не :!:
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
buffo
новобранец
новобранец

Мнение от buffo »

Браво колега страшни са платичките :smt038 :smt038 :smt038 . След две седмици и аз ще се пребирам в СЗ и ги подлепвам !!!По принцип и аз съм заралия ,обаче живея в София сега и много ми липсват нашите водоеми.На 14.03.09 г (събота) бяхме с жена ми на Чепинци и нямах дори пипане,духаше яко вятър и за пореден път се убедих ,че няма по -хубави пресевни от нашите!Аз бях на Ягода на 28.01.09 и хванах 10 платики и 2 гърби.Желая ти още много такива улови и не се коси на отрицателните коментарии.Който си е майстор си е майстор!!!Пиши задължително ,за да ме държиш в течение да знам кога да идвам да я зачесвам! :smt041 :smt041
grozev_sz
новобранец
новобранец

Мнение от grozev_sz »

buffo написа:Браво колега страшни са платичките :smt038 :smt038 :smt038 . След две седмици и аз ще се пребирам в СЗ и ги подлепвам !!!По принцип и аз съм заралия ,обаче живея в София сега и много ми липсват нашите водоеми.На 14.03.09 г (събота) бяхме с жена ми на Чепинци и нямах дори пипане,духаше яко вятър и за пореден път се убедих ,че няма по -хубави пресевни от нашите!Аз бях на Ягода на 28.01.09 и хванах 10 платики и 2 гърби.Желая ти още много такива улови и не се коси на отрицателните коментарии.Който си е майстор си е майстор!!!Пиши задължително ,за да ме държиш в течение да знам кога да идвам да я зачесвам! :smt041 :smt041
ок.нямаш проблем!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”