Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Строй на фидера
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Строй на фидера
Ето, виж!!! Не им е ясно на хората иsme6ko83 написа:Ако може и аз да се включа това <100 значи че фидера не е предназначен за тежест над 100гр,а >100 че пръчката може да се справи и с по-големи тежести!

В крайна сметка стигнаме до следния извод - съществуват следните 2 вида означения на прътите:
1. Акция от x до y - тука спорове няма
2. Акция <х , т.е. препоръчителното максимално тегло на хранилките, дадено от производителя е числото х.
IDA спомена и прътове без посочена конкретно нито долна, нито горна граница, които евентуално са изключения

- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Колега,не се обиждай ама това се учи в началното училище! Ще ти дам пример: 4>3 -което ще рече,че 4 е по-голямо от 3 и 3<5 /3 е по-малко от 5/! Според теб ако на една пръчка пише Cast.weight >100gr,как се прежежда това на този сложен език?
-
- вече хвърля и на тежко
Именно колега, именно! Моята теза е, че такова означение е невъзможно, тъй като "х" е максимума на тежестта. Прочети още веднъж темата и ще ти стане ясно. 

- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Може и да си прав! Аз лично смятам да следя темата докрая и дано дотогава на повечето въпроси да има ясен отговор (въпреки че надали толкова хора ще са на едно мнение)!
-
- вече хвърля и на тежко
Най-добре е авторът да я преименува на "Строй и акция на фидера", тъй като и без това я оспамихме със спорове по второто! 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма нужда, нали и на стоя му викаме акция, така че всичко е точноdeto_g написа:Най-добре е авторът да я преименува на "Строй и акция на фидера", тъй като и без това я оспамихме със спорове по второто!

нямам живарник
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 10:59 pm, променено общо 1 път.
Не знаех, съжалявам.IDA написа:Колега, има отделна тема за монтажите- доста подробнаsarafov написа: Дано съм ви бил полезен.НАСЛУКА![]()
![]()
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 2&start=45
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Не си единственhristotihov написа:Шегувах се, явно не ми се получи ...hristotihov написа:Китайските йероглифи "<" и ">" означават две коренно различни неща![]()

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Той бачо проксимата до скоро си го държеше в гардероба,даже се опитах да го прекарам, и да го купя ама не ми мина номера.и моето мнение е че дебелината в основата няма никакво значение.всичко опира в това в дадения момент да подбереш най-подходящия връх и монтаж.в момента ловя с едно телескопче дамче 3.30 на което съм боднал едно фидерово връхче и да ви кажа майката им разплаках на бабушките цяла зима на домлян.не че ако имам едни излишни10 000лв.няма да прасна някоя фолк певица с големи силиконови бомби.butnik написа:и това който го е правил е пълен инвалид,сори,ама поне като поствате монтажи,нека да са направени правилно.И стига сте навирали монтажи,където отворя за фидер,едно и също,риболовни такъми,едно и също и с червено пишат само някои от форума,в училищата директора.Основно монтажите са три-четири на брой,другото са авторски изгъзици.И стига сте лежали на руски сайтовяе,те до преди 4-5г. не знаеха за фидер,и изведнъж станаха по-отворени от англичаните.Няма да обяснявам защо монтажите и поста на автора са изчезнали,защото сте в ХИПНОТИЗАТОРЪТ
Моята Проксима се е справяла със 150гр.олово,сериозно заметнато,няма да ви давам обяснение,колко е дебел в дръжката,нека Бачо ви каже,а който разбира от фидер въдици,ще знае,че скоро на пазара не е имало такъв фидер,като строй,акция и каквото си пожелаете.А е с връх 3oz.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ама като ловихте на 80 метра дистанция на Домлян го извади от гардероба и му сложи удължитела за 4,20, щото иначе 80 метраshekira написа:...Той бачо проксимата до скоро си го държеше в гардероба...

нямам живарник
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:00 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:00 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бзчо ,не съм имал напредвид теб
Ама като кажете руски сайтове,абе ей,преди колко години прогледнаха в риболова.И защо се поценявате вие като рибари.Всичко което показват е крадено от инглезите,французи,италианци.Руска школа има в подледен риболов,но и там щяхме да им пръснем трътките.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....