Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ.ПЯСЪЧНИК
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: ЯЗ.ПЯСЪЧНИК
Колеги на Пясъка положението е много зле от брега на всеки 5има души я има 1 риба я няма.
Как няма да е зле , като вечното присъсвие с лодките хващат - ,,БЕЛИ РИБИ" - м/у 0,250 и 0,350 кг и никой не връща във водата.Явно колегите са много прегладняли!!!!!!!!!!
А,колкото до мрежите.... февруари-краят,от ляво на кулата закачих една мрежа.Пъла беше с каракуда и шаран м/у 0,5 и 0,7кг.започнах да вадя мрежата и освобождавам рибата и.....от 20 броя лодки ,който много добре ме виждаха -само 2 лодки с колеги от Пазарджик дойдоха на помощза да пуснем рибата. Е ТОВА ви е положението !!!!!!!!!!!
Как няма да е зле , като вечното присъсвие с лодките хващат - ,,БЕЛИ РИБИ" - м/у 0,250 и 0,350 кг и никой не връща във водата.Явно колегите са много прегладняли!!!!!!!!!!
А,колкото до мрежите.... февруари-краят,от ляво на кулата закачих една мрежа.Пъла беше с каракуда и шаран м/у 0,5 и 0,7кг.започнах да вадя мрежата и освобождавам рибата и.....от 20 броя лодки ,който много добре ме виждаха -само 2 лодки с колеги от Пазарджик дойдоха на помощза да пуснем рибата. Е ТОВА ви е положението !!!!!!!!!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
rosen.cekov написа:февруари-краят,от ляво на кулата закачих една мрежа.Пъла беше с каракуда и шаран м/у 0,5 и 0,7кг.започнах да вадя мрежата и освобождавам рибата и.....от 20 броя лодки ,който много добре ме виждаха -само 2 лодки с колеги от Пазарджик дойдоха на помощза да пуснем рибата. Е ТОВА ви е положението !!!!!!!!!!!
Еее колега само една мрежа ли ти си искарал сигурно на някой сирумах мрежата ...... кво да говорим тва е най "Изтарбушения" язовир в цяла България

Без риболов няма любов !
аз нали ви разправях , че на сонара почти нищо не показа
-
- новобранец
Вчера на 05 04 09 ходихме пак на Пясъчник на ръкава на Беловица бяхме там към 6.00 часа имаше само един бивак от петък които не можал да хване и една риба.Ние избрахме разкошно место , но не в наи плиткото ,дълбочината беше между 1.40 и 2.00 метра.Захранихме много добре ,бяхме трима човека с по три въдици ,2 на пружина и с по едно перо.Времето беше идеално и към 7-8 часа започнаха да идват колегите до към 9 на ръкава на Беловица се събраха повече от 60 коли.До един часа след обед не видях една рибка да скокне ,да помръдне тревичка, все едно че в язовира няма една риба изключвам едно -две уклеичета.В 1 и 30 взехме да събираме въдиците да си ходим стръвта по тях не беше пипната.По телефона едни приятели бяха на Староселският ръкав и там сутринта са хванали по една-двекаракуди но не е това което трябва да е една седмица преди забраната.Не знам каде е рибата но ние ще продължаваме да ходим на Пясъчник заради хубавата му природа поляни и така нататък.Пожелавам на всички колеги наслука.
П.П Все пак на едно гьолче по път хванахме по някоя хубава каракуда но това е друга тема.
П.П Все пак на едно гьолче по път хванахме по някоя хубава каракуда но това е друга тема.
- borislav58
- сериозен играч
Колеги пясъчник нее само от към Беловица .Там мрежите се пускат в 20 и се вадят в 4 .Вие Бански дол не сте ли чували.През Старосел пътя е хубав.Не че непускат и там мрежи.В неделя изгорих едно останало парче сигурно са го забравили в бързината да се изнесът по бързо.Вижте в Моя риболовен излет.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- научил се да хвърля
Днес минах през дупката и видях стотици дребни каракуди на повърхността които стояха като препарирани и не реагираха дори на хвърлен камък,като от време на време някоя риба се обръщаше с корема нагоре и бавно се присъединяваше към стотиците рибешки трупа по брега.Това очевидно е някаква заразна болест защото повечето от все още живите риби имаха някакви мъхести петна по телата.Не ми се мисли ако това е съдбата на всички риби които видях там(а толкова много риби все още живи и мъртви на едно място никога не съм виждал)какво го чака този язовир.Някой има ли идея къде да се обадим за проверка на състоянието на рибите там?
и рибата има душа-бракониера не
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това е вид гъбичка,жалко,на бански дол е клане,софиянци са го окупирали и вадят шаранимизлизат много големи каракуди и бели риби от 05кг до 1.5кг.Инфото е от днес,само,че местата са кът.boris1 написа:Днес минах през дупката и видях стотици дребни каракуди на повърхността които стояха като препарирани и не реагираха дори на хвърлен камък,като от време на време някоя риба се обръщаше с корема нагоре и бавно се присъединяваше към стотиците рибешки трупа по брега.Това очевидно е някаква заразна болест защото повечето от все още живите риби имаха някакви мъхести петна по телата.Не ми се мисли ако това е съдбата на всички риби които видях там(а толкова много риби все още живи и мъртви на едно място никога не съм виждал)какво го чака този язовир.Някой има ли идея къде да се обадим за проверка на състоянието на рибите там?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Миналата седмица са вадели шаранчета на втичалата .. ама дребни
Днес 11.04.09 бях на Пясъка.Като цяло беше слабо-малко каракуда и червеноперка по пътя за Беловица.Обаче едни хора до мен хванаха на каракуда сом.Е такова животно не бях виждал.Имаха кантар до 22кг. обаче не го хвана.Направих им фото сесия .Не вярвах, че от ръка може да се хварли и да се извади такъв ДУБИТАК.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Според мен този е от малките които съществъват там но другите са вече тъй наречените "Таласъми" заради безброй мрежи и тролинг лодки и са се изхитрили и кльопат нещо различно от жива стръв която е в изобилие във водата...........

Без риболов няма любов !
- borislav58
- сериозен играч
Това животно наистина е от таласъмите.Такива животни късаха гриповете на ИВАН ПАНОВ бившия началник на рибарите на Пясъка . БРАВО

Всичко заебавам и за риба заминавам!
3 дни на Пясъка.Резултат каракуда,уклей само на булдо ,1 бр. костур около 0.600 гр. 2бр. Сулки около 40 см - пуснати да раста.На дъно никакво пипане.Бяхме от страната на Старосел.В плиткажа каракуда и червеноперка.Хишника не гони активно всв още.
- krokibg
- учете се от него
Такъв е живота,каквото ловиш, такова ще хванеш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!