Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щуки на Оризово
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Щуки на Оризово
Айде и аз да дам актуална информация от този водоем. Вчера бяхме там, водата е паднала и е добре щом вече може да се ходи по стената спокойно. Щуки излизат, но са все малки по 400-500 грама имахме към 10 удара само на такива, но и следобяд удари и 1 по голяма 1.5кг. Каракудите излизат, но не постояно, но каракудите са големи между тях излизат и червеноперки. Хванахме и 1 добър костур. Нещо не може да са прекачат снимки излиза ми това. Не може да се прикачи файл към ./files/46326_430ebbab038344e36b657cb3370465b2 АЙИДЕ И НАСЛУКА ОТ МЕН 

Ходих там, щуките са от около 0.500 до 1.90кг. Хванах 3 за около 4 часа, но ми свършиха металните поводи (закачиха ми се и двата) и се преместих на средния язовир, където се накефих на множесто стабилни каракуди и две средни шаранчета. Колкото до пътя - най-добре се минава през Черна Гора, от там е и най-близо (като гледам и картата, не мога да разбера защо язовирите се наричат Оризовски, доста по-далече са от Оризово...) Наслука!
П.С.: Как се качват снимки?
П.С.: Как се качват снимки?
-
- новобранец
Колеги някои ако е ходил скоро на тези язовири да сподели малко инфо, че се каня да ги посетя ама не знам на кои от трите да ида.Отдавна не съм ходил по тези места.Предварително благодаря.
-
- научил се да хвърля
Tова трябва да ти свърши работа http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=24803Harx написа:П.С.: Как се качват снимки?
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Ако искате на Оризово и на всякаде другаде да си бъде както преди време (преди 2-3 год. на Оризово по 2-3 щуки на ден по 2-3 кг едната) правете и вие така колеги!!!
http://www.vbox7.com/play:82a5bbc3
това е от вчера

това е от вчера

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой да има скорошно инфо за водоема?.Последния път като ходих водата стремглаво падаше - всички водорасли изплуваха и почти беше невъзможно да се хвърля, разбира за стената това не важи.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- новобранец
Колеги днес бях на Оризово на язовира с такса 6лв.Общо взето тегава работа.От7.00 до 17.00 три щукички по 18 см.на тапа и една 45см на блесна.Едни колеги до мен хванаха една щука около 4-5 кг. на тапа и това беше.Язовира е доста спаднал.Не бях ходил от две години там ама скоро няма да ида.......

а сега някои ходил ли е че смятам да ходя събота
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В неделя бях - само писалки излизат.Хванах 6 броя ,взех само 2, другите си плуват отново.Общо взето ялова работа, то и рибари почти нямаше.Обиколих целия язовир със спининга.Пазача каза ,че скоро никой не е вадил нищо запомнящо се.Рибата беше много слабо активна.Закачаше се едва едва и имах доста празни удари.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Не е в правилния раздел
- местя

На коя подред дупка ходите? Доколкото знам има щука само в 1-та и 3-та ? Коя е за предпочитане?
Аз лично ходя на тази първата която е 6лв. таксата
супер на оризово за 1 час хванах 2 щуки по 3-4 кг на тапа мерси за инфото пак ще го посетя
На кой - 6лв или 10лвivanfire написа:супер на оризово за 1 час хванах 2 щуки по 3-4 кг на тапа мерси за инфото пак ще го посетя