Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Захранката - това съм аз - новобранец
Модератор: dantho.mihov
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Захранката - това съм аз - новобранец
Добре дошъл,радвам се,че се видяхме и се регистрира
Сега живота ти малко ще се промени 

А сега де? 

-
- разбира нещата
А,малко,а!Моряка написа: Сега живота ти малко ще се промени
Добре дошъл колега!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ХА добре дошъл !
Живота ти със сигурност ще се измени покрай форума.
Очакваме приятни репортажи от теб.
Живота ти със сигурност ще се измени покрай форума.

Очакваме приятни репортажи от теб.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- научил се да хвърля
Ми щом е тука значи е в мнооого добри ръце...петко стоянов написа: ...Здравей Тошко!Като гледам,в добри ръце си попаднал

Здрасти и от мен, Тошко и добре дошъл.
п.п. Ама как ги морихме калканите само.... Ха наздраве!

Иван Събев
-
- ще става разбирач
Добре дошъл Колега 

Добре дошъл и от мен пич
Живота ти след регистрация, в който и да е риболовен форум ще придобие друг характер 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

живи/здрави и като се видим с теб-да ме светнеш на некоя МАГИЧЕСКА захранка

ша пазя тайна-обещавам

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Апр 01, 2009 11:00 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре дошъл официално и от мен. И да знаеш за калканите не държат много въф фризера, така, че тези дето ги хвана на плажа ги яж. Аз мойте ги раздадох по комшийте, цялата махала още яде калкан. 

-
- разбира нещата
-
- новобранец
[quote="georg"]Привет Тоше!
Радвам се,че се включваш във форума!
Коя беше най-високата язовирна стена?
[/quote]
Най-високата язовирна стена в света е на язовира Нурек - 625 м - Таджикистан, Горно-Бадахшанска автономна област.
А реката беше Игуасу - тя се влива в Парана, защото Парана е по-голямата река.
Макар че Игуасу при водопадите е широка 4.5 км, височината на водопада е 252 м, а дебелината на водния стълб е 65 м
За сравнение - Ниагарският водопад е висок 49 м или поне така ни казаха.
Цитат от Уикипедия: "Ниагара - Водопадът пада от около 52 м, макар че Американският водопад има чист пад от 21 м преди да стигне до купища скали, паднали при огромно срутване през 1954. По-големият Канадски водопад е широк около 790 м, а Американският е широк около 320 м
Пак цитат от Уикипедия: "Водопадите Игуасу се намират на границата между Бразилия и Аржентина и са образувани преди 120 милиона години. Те представляват съвкупност от около 275 водопада, създадени от река Игуасу и Парана непосредствено до устието ѝ. Най-големият и впечатляващ от тях е водопадът „Гърлото на дявола“. Водопадите са само част от бразилския национален парк Игуасу, който е най-големият субтропичен резерват в света. Огромното количество водопади, разположени под формата на подкова с дължина 2700 метра, привличат над 700 хиляди туристи всяка година. Това е един от най-посещаваните туристически обекти в Южна Америка.В зависимост от състоянието на водната маса в реката, броят на водопадите варира от 150 до 300, а височината им е между 40 и 82 метра. Средното количество вода от реката, което връхлита от водопадите, е около 1500 м3 в секунда, като през различните годишни сезони варира между 500 и 6500 м3 в секунда.
НИТО ЕДНОТО, НИТО ДРУГОТО Е ВЯРНО ...

Радвам се,че се включваш във форума!
Коя беше най-високата язовирна стена?

Най-високата язовирна стена в света е на язовира Нурек - 625 м - Таджикистан, Горно-Бадахшанска автономна област.
А реката беше Игуасу - тя се влива в Парана, защото Парана е по-голямата река.
Макар че Игуасу при водопадите е широка 4.5 км, височината на водопада е 252 м, а дебелината на водния стълб е 65 м
За сравнение - Ниагарският водопад е висок 49 м или поне така ни казаха.
Цитат от Уикипедия: "Ниагара - Водопадът пада от около 52 м, макар че Американският водопад има чист пад от 21 м преди да стигне до купища скали, паднали при огромно срутване през 1954. По-големият Канадски водопад е широк около 790 м, а Американският е широк около 320 м
Пак цитат от Уикипедия: "Водопадите Игуасу се намират на границата между Бразилия и Аржентина и са образувани преди 120 милиона години. Те представляват съвкупност от около 275 водопада, създадени от река Игуасу и Парана непосредствено до устието ѝ. Най-големият и впечатляващ от тях е водопадът „Гърлото на дявола“. Водопадите са само част от бразилския национален парк Игуасу, който е най-големият субтропичен резерват в света. Огромното количество водопади, разположени под формата на подкова с дължина 2700 метра, привличат над 700 хиляди туристи всяка година. Това е един от най-посещаваните туристически обекти в Южна Америка.В зависимост от състоянието на водната маса в реката, броят на водопадите варира от 150 до 300, а височината им е между 40 и 82 метра. Средното количество вода от реката, което връхлита от водопадите, е около 1500 м3 в секунда, като през различните годишни сезони варира между 500 и 6500 м3 в секунда.
НИТО ЕДНОТО, НИТО ДРУГОТО Е ВЯРНО ...

Член на клуб за подводен риболов "Плайа Хирон" в Баийа де Кочинос, Куба.
Кандидат-член на Риболовна Академия "Негован" - България.
Кандидат-член на Риболовна Академия "Негован" - България.
дано се видим на някои водоем ,та да видиш кво е ракия.
)добре дошъл при нас:)

Сега прочетох че имаш Рожден ден-жив и здрав-и пиши по често 

Риболовци.