Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

надпревара за победа
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: надпревара за победа
Аз ще си нося изпекани за всеки случай,а утре като ви пиша и кой ще ни е гостът,рейтинга ще е още по висок.Коце,освен ние с теб да се жертваме и да сме там в 6ч. за по сигурно.Опитах да се свържа с Васко-Хазарта,но цял ден не му е включен мобиния,спомена ,че собственика му е познат,та си помислих дали няма да даде едно рамо.Напомням,че утре е последния срок за потвърждение за участие.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ицо, ако трябва и там ще спим - ама ще осигурим места за момчетата!Коце,освен ние с теб да се жертваме и да сме там в 6ч. за по сигурно.
Обявявам награда - еднаутре като ви пиша и кой ще ни е гостът,рейтинга ще е още по висок.

-
- научил се да хвърля
А, като,зрители може ли?
-
- вече хвърля и на тежко
Ако предположа, че е италианец ... важи ли за биратаFor написа:Ицо, ако трябва и там ще спим - ама ще осигурим места за момчетата!Коце,освен ние с теб да се жертваме и да сме там в 6ч. за по сигурно.
Обявявам награда - еднаутре като ви пиша и кой ще ни е гостът,рейтинга ще е още по висок.бира за този, който познае тайния гост

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
- CrossFire
- разбира нещата
Ааа, аз сега се сетих, че незнам точното местоположение на водоема. От "гугъл ърт" един скриншот или GPS координати - снети пак от програмката ако може да ми дадете, а може и подробно обяснение. 
А и инфо за приблизителна дълбочина и еднотипно ли е дъното, но само ако някой знае и иска да каже.

А и инфо за приблизителна дълбочина и еднотипно ли е дъното, но само ако някой знае и иска да каже.

Папарака. Може ли бирата да е доста студена 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Моя шофиор,Камата вероятно ще е на сватба в събота,та неделя ще спи до късно.Та аз в момента съм в процес на закупуване на автомобил и в момента съм без превоз.Та ако някой реши,че може да ме вземе нека да драсне.Ще си платя и горивото. 

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Има верен отговор 

Координати не мога да дам, но при първото ми ходене там се ориентирах доста добре по обяснението на колегата "Liutenicza" в друга тема, което е следното:CrossFire написа:Ааа, аз сега се сетих, че незнам точното местоположение на водоема. От "гугъл ърт" един скриншот или GPS координати - снети пак от програмката ако може да ми дадете, а може и подробно обяснение.
"язовирчето" е лесно откриваемо ... като се влезе в първенец, на центъра завиваш надясно, посока Брестовица (има табела), държиш си "главния път" като минаваш през цялата циганска махала. Винаги има някой друг циган по улицата, питаш го коя е пресечката за дупките, пистата или фуражния завод. Пада се надясно от пътя, тръгваш по нея, на 50 метра е фуражния завод, минаваш го и 100 метра по-надолу има табелка Спортен риболов, точно преди едно мостче.
Към горното описание мога да добавя, че при отбивката за въпросния фуражен завод си има и табела (зелена) на която си пише "фуражен завод".
Нивото на водоема (вчера бях там - 09.04.2009) е спаднало много. Средната дълбочина е около 1.20 - 1.50м. Дъното изглежда е обилно покрито с полуизгнили листа от заобикалящите водоема дървета и всяко трето изваждате на въдиците (както дънните така и перото) беше със бонус - голямо прогнило листо.
Има добри таранки, които взимат еднакво добре и на торен и на сладка царевица от консерва. Шаран вчера никой не хвана, поне от 7 до 13 докато бях там.
Успех на всички участници в състезанието. Ако не бях на работа в неделя със сигурност щях да се присъединя към чудесното мероприятие.
-
- вече хвърля и на тежко
Ако някой води точна бройка на участниците, моля да бъдат записани:
Андрей Богоев и Владимир Кадийски в сектора за щека.Двамата от тази година са в клуб "Распер", но преди това имат индивидуални участия.Момчетата ще бъдат там около 6.15.Ако има друга уговорка нека се уточни.
Андрей Богоев и Владимир Кадийски в сектора за щека.Двамата от тази година са в клуб "Распер", но преди това имат индивидуални участия.Момчетата ще бъдат там около 6.15.Ако има друга уговорка нека се уточни.
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
- CrossFire
- разбира нещата
Благодаря на nixx за информацията.
Само още малко ще досаждам. На снимката доло на позоция 1 се вижда нещо като водоем, но без вода - това ли е? Или на позиция 2?

Само още малко ще досаждам. На снимката доло на позоция 1 се вижда нещо като водоем, но без вода - това ли е? Или на позиция 2?

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Аз също се записвам за участие в сектора за директни.Само исакам да помоля, ако може, двама да ловим с една пръчка
. Това е партнъора ми

Ако ни приемете сме там.Успех на всички.

Ако ни приемете сме там.Успех на всички.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Разбира се.Младо подкрепление.
Чудесна картаCrossFire написа:Благодаря на nixx за информацията.

Петък вечер - списъкът изглежда така:
ЩЕКИ:
butnik
Дидо Хрътката
kiro pitona
Андрей Богоев
Владимир Кадийски
For
ДИРЕКТНИ:
CrossFire
gorkata_petrov + партньора
bat_boiko_nikolov
Чичо Джек
4u6kata
SONY
gosta - ?Корекции и допълнения, моля сега!
Ицо да обяви дългоочаквания гост
и регламента!
ЩЕКИ:
butnik
Дидо Хрътката
kiro pitona
Андрей Богоев
Владимир Кадийски
For
ДИРЕКТНИ:
CrossFire
gorkata_petrov + партньора
bat_boiko_nikolov
Чичо Джек
4u6kata
SONY
gosta - ?Корекции и допълнения, моля сега!
Ицо да обяви дългоочаквания гост