Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Резултати от фидер-турнира за непрофесионалисти
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- ще става разбирач
Re: Резултати от фидер-турнира за непрофесионалисти
Благодарности на организаторите,Коцето бат Ицо и другите
За мен беше чест да бъда със вас
Винаги ще присъствам на такиви срещи,Много може да се научи от вас
Аз бях капо
Но важното е че се запалих по риболова с Фидер
След края на състезанието отскочих до водоема във Първенец и спасих валата
Незнам,Защото взех жената или какво,но наскубах някоя каракуда
Важно е мерака да е налице,Другото се учи

За мен беше чест да бъда със вас

Винаги ще присъствам на такиви срещи,Много може да се научи от вас

Аз бях капо

След края на състезанието отскочих до водоема във Първенец и спасих валата

Незнам,Защото взех жената или какво,но наскубах някоя каракуда

Важно е мерака да е налице,Другото се учи

Колеги шапка ви свалям за всичко.МОля само някои да ме упъти как точно да сигна от София дотази благодат благодаря предварително и наслука на всички!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Червените косми, по върха на фидера на Чушката, са от Гунди-домашния пазач и властелин на обекта-
,а за подготовката на състезанието,бяхме като на световно,колчета,листчета,абе личеше,че е пипала млада невеста.Ай,за другия път и по един елек с номерцата,липсваше съдия.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Специална благодарност на Оги - оранжевата шапка от снимките е осигурена от него, като награда за първата уловена риба на състезанието!
Оги, благодаря - шапката ще ми остане мил спомен
!
Оги, благодаря - шапката ще ми остане мил спомен

- CrossFire
- разбира нещата
Хм! Тази шапка нещо ме съмнява! От вътре май някакви буби(умалително на буболечки
) ти подсказваха как да ги ловиш 
Редно ли е да споделим кой с каква манджа ги надърпа или.....?
На мен лично ми е любопитно.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздравления и от мен колеги, за организацията и за хубавите шарани. И аз мисля че ще е интересно, ако някой разкаже за манджите, тактика, монажи ... и ако не е много нахално и не е тайна искам да попитам какъв е фидера на тази снимка? Grauvell? Tica? двуколенен ли е?CrossFire написа:Хм! Тази шапка нещо ме съмнява! От вътре май някакви буби(умалително на буболечки) ти подсказваха как да ги ловиш

нямам живарник
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето номерцата който теглихме със готини пожлеания нямам снимки на секторите незнам някой дали изобщо направи

Без риболов няма любов !
Двуколенен, 3.3м., до 120 гр. с допълнителна кръстовидна оплетка от кевлар! Аз, Чичо Джек и Чушката сме с такива - по идея на кой ли ....и ако не е много нахално и не е тайна искам да попитам какъв е фидера на тази снимка?

Фидерът се е доказъл има изваден шаран 11.200 с него!
Най-главното това перфектно оръжие е на нищожна цена, а марката е globe - каквото и да значи това!
Поздравление за въпроса - той казва много за уменията

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
драги участници,в надпреварата по риболов с фидер!изключително много се радвам че това мероприятие се осъществи!Благодарности към главните инициатори "For" и "butnik" .....да не забравяме и "4i4o djek" разбирасе.Аз лично си прекарах превъзходно!Надявам се и колегите да са прекарали така!Надявам се това да е началото на една редовна такава среща!!Като за сефте мисля че беше без забележки!!
това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
-
- вече хвърля и на тежко
здравейте колеги, много се радвам че се видях ме.Може да бях валат но се прибрах с много приятели

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
joro_8411 написа:здравейте колеги, много се радвам че се видях ме.Може да бях валат но се прибрах с много приятели![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не мога да пиша дълго,че малкия е в нас.На драго сърце ще пиша за всичко което направих, за да хвана едни мъчни риби 

Екстра съзтезание сте спретнали.Браво на всички участници.Трябва да си купя фидер скоро. 

TICA FAN
- CrossFire
- разбира нещата
Е, щом ще разказваме, аз започвам.
Основна подхранка - "платика" на Филстар + течен ароматизатор скопекс на MVDE. Тук искам да си призная, че съм начинаещ в захранването на голяма дистанция с прашка, ама то си ми и личеше
доста ги сеех тези топки(за добро или лошо). Ползвах тази тактика за начално подхранване http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=24&t=20795 . С прашката се опитах да дохранвам и с царевица, но дистанцията беше голяма за прашката, която ползвах, а тази с която се справям ми строши кокалчетата, защото не е за това за което я ползвам. Пострелях и малко бавноразтворими пелети на рибна основа.
За хранилката използвах половин пакет "платика", 1/3 сух ароматизатор "ягода" на MVDE, варено конопено семе, сурово ленено семе, 100 гр. изпънат бял(шарен) червей. След краткотрайни опити на царевица с повдигач на "косъм", реших да сменя стръвта с торен червей и резултатите не закъсняха.
На този риболов за първи път ловях с пръчка по предназначение и разликата е огромна в отчетливоста на кълването, до преди това ловях на фидер с обикновен 4 метров телескоп, който вече го зарязвам.
Основното ми беше 0,18 на Тубертини - AFFONDANTE, повод на Микадо(реших да го пробвам) 0,14. Кука Adroita N 8 i хранилка 20 гр., а монтажа беше този:

Айде, чакам и другите да си признаят, аз нищо не съм скрил.
Основна подхранка - "платика" на Филстар + течен ароматизатор скопекс на MVDE. Тук искам да си призная, че съм начинаещ в захранването на голяма дистанция с прашка, ама то си ми и личеше

За хранилката използвах половин пакет "платика", 1/3 сух ароматизатор "ягода" на MVDE, варено конопено семе, сурово ленено семе, 100 гр. изпънат бял(шарен) червей. След краткотрайни опити на царевица с повдигач на "косъм", реших да сменя стръвта с торен червей и резултатите не закъсняха.

На този риболов за първи път ловях с пръчка по предназначение и разликата е огромна в отчетливоста на кълването, до преди това ловях на фидер с обикновен 4 метров телескоп, който вече го зарязвам.
Основното ми беше 0,18 на Тубертини - AFFONDANTE, повод на Микадо(реших да го пробвам) 0,14. Кука Adroita N 8 i хранилка 20 гр., а монтажа беше този:

Айде, чакам и другите да си признаят, аз нищо не съм скрил.