някаде около Карлово на 30,40 км ???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Re: някаде около Карлово на 30,40 км ???

Мнение от nedved3 »

Колеги някой скоро бил ли е на Стрелци какво е положението мисля в петък(ако не съм на работа)да отивам.Предварително благодаря :D :D :D
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Пак ли ще ги скубеш? :D Да ме заведеш някой път с тебе да ми покажеш тънкостите на този язовир. :D
TICA FAN
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

nedved3 написа:Колеги някой скоро бил ли е на Стрелци какво е положението мисля в петък(ако не съм на работа)да отивам.Предварително благодаря :D :D :D
В неделя минах оттам -в 6.15 сутринта бях на местата в края на язовира , имам впредвид щукарските но положението с водораслите вече е трагично - избуяли са доста и не са останали прозорци в които да се хвърля .Затова и се отказах и ходихме на Раковски.
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

Aз днес ходих до Сопот и мислех да пофарлям на ония язовир дето е за патя кам лифта , НО уви.. бяха го заградили целия с мрежа и имаше някви хора на виличката казаха ми че вече бил частен и щели да го зарибяват таксата е доста символична :axe: 10 лв.... След това отидох на онова гиолче дето е до Чифлика имаше 2,3 колеги. Поседях 1час и изкарах 2 сланчевки 1 кустурче и 1 каракудка шамарче. Общо взето слабо но там никога не е било зарибявано.. Някои ако има инфо на пише :)
Изображение
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

Колеги каде ще ходите на откриването даите да обменим малко инфо преди големия старт аз мисля че ще сам на пясачник. :) :?: :?: :?:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”