Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

ивайловград 9-11
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: ивайловград 9-11
Хубави риби,ма Тошето що се крие?

- HOOLIGAN
- ще става разбирач
хубави риби с надути с хайвер кореми, само се чудя как някой не се снима и не пусна обратно някоя такава риба

-
- новобранец
що бе колега, хулиган-купуваш лодка - около 1200лв. двигател -около 2800 въдици тъкъми и други -около 1000 или около 5000 отиваш на язовира хващаш 5-10 рибки (коя с хайвер,коя маломерна) НО носиш в семейното гнездо и РАНИШ децата за да оцелеят щото нали криза.... а след година ,две ще ми лови ....но това е положението -БЪЛГАРИЯ .абе и ние едно място сме си избрали да правим държава-поне една скандинавска страна да имахме за съсед ...А ТО........
Истината не е колко пари си дал или изхарчил,а изживените моменти които са много крати но пък много истински.Започнеш ли да му правиш сметка остави не ти е мястото на язовира.Поне аз така ги чуствам нещата.Па ако хванеш риба супер ако пък ли не пак супер.Не заменям дните на риболов без значение имали улов или не .Поне аз така чуствам нещата. Поздрави на всичкиtuhlaedinichka написа:що бе колега, хулиган-купуваш лодка - около 1200лв. двигател -около 2800 въдици тъкъми и други -около 1000 или около 5000 отиваш на язовира хващаш 5-10 рибки (коя с хайвер,коя маломерна) НО носиш в семейното гнездо и РАНИШ децата за да оцелеят щото нали криза.... а след година ,две ще ми лови ....но това е положението -БЪЛГАРИЯ .абе и ние едно място сме си избрали да правим държава-поне една скандинавска страна да имахме за съсед ...А ТО........

-БЪЛГАРИЯ .абе и ние едно място сме си избрали да правим държава-поне една скандинавска страна да имахме за съсед ...А ТО........
ДЪРЖАВИЦАТА си ни е много хубава просто ние Българите сме свикнали се да мрънкаме и винаги сме недоволни от нещо ,а нещото зависи само от нас.Гордея са че съм БЪЛГАРИН
ДЪРЖАВИЦАТА си ни е много хубава просто ние Българите сме свикнали се да мрънкаме и винаги сме недоволни от нещо ,а нещото зависи само от нас.Гордея са че съм БЪЛГАРИН
-
- новобранец
Рибите с хайвер е редно да се пускат,за да има какво да хванеш пак като отидеш!Не е редно също така да се прибират повече от допустимото ама нали все лакумията човешка.Снимай се с рибата и я пусни за каде ти е толкова много запаси, за война ли се готвят 

Последно промяна от fishman на Съб Апр 18, 2009 2:18 pm, променено общо 2 пъти.
бракониер на снимка да видиш,шамар му бий!!!
Цитат:
Пич - забрави Сонара, Караваната, Шатрата и тути куанти....Тия за мене спадат към обезрибителите..tuhlaedinichka написа:
що бе колега, хулиган-купуваш лодка - около 1200лв. двигател -около 2800 въдици тъкъми и други -около 1000 или около 5000 отиваш на язовира хващаш 5-10 рибки (коя с хайвер,коя маломерна) НО носиш в семейното гнездо и РАНИШ децата за да оцелеят щото нали криза.... а след година ,две ще ми лови ....но това е положението -БЪЛГАРИЯ .абе и ние едно място сме си избрали да правим държава-поне една скандинавска страна да имахме за съсед ...А ТО........
И к'ва стана тя:
Едни ходили и наловили рибка, други не ходили или по-лошо: Ходили ама се капотирали тотално.
Тия дето нямат завист за улова казват "Браво". Другите - "УУУУУ- Убийци", "Обезрибители"
Както винаги държавата ни е виновна за всичко, особено ако ни дойде по-малко онова дето е на масата.
Дали е по-морално:
1. Да убием недозрели рибки - дечица.
2.Дали да убием хайверлии -бъдещи майки.
Кой да ти каже
и едните прави и другите.
Момчета, това е сайт за риболов. На който не му харесва това, което позволява закона - има сайтове и за филателисти.Събират си пощенски марки хората и нито каравани им трябват, нито лодки, нито джипове. Ама и там сигурно има социално неравенство. Нейсе.....
И така: На щастливците с улова от мен: ЧЕСТИТО, на другите да пожелаем: Наслука.
И да не забравяме какъв празник е днес: Христос Воскресе
Едни ходили и наловили рибка, други не ходили или по-лошо: Ходили ама се капотирали тотално.
Тия дето нямат завист за улова казват "Браво". Другите - "УУУУУ- Убийци", "Обезрибители"
Както винаги държавата ни е виновна за всичко, особено ако ни дойде по-малко онова дето е на масата.
Дали е по-морално:
1. Да убием недозрели рибки - дечица.
2.Дали да убием хайверлии -бъдещи майки.
Кой да ти каже

Момчета, това е сайт за риболов. На който не му харесва това, което позволява закона - има сайтове и за филателисти.Събират си пощенски марки хората и нито каравани им трябват, нито лодки, нито джипове. Ама и там сигурно има социално неравенство. Нейсе.....

И така: На щастливците с улова от мен: ЧЕСТИТО, на другите да пожелаем: Наслука.

И да не забравяме какъв празник е днес: Христос Воскресе
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
gunman
Воистина Воскресе.
И ти си прав.Ако бях написал обратното ще ме погнат другите.
Аз имам напредвид спортният риболов, който не се връзва според мене със супер тежка артилерия
на опосканите ни, затлачени, отровени и скапани водоемчета.Тук социалният статус няма значение.
Ама кой както го разбира.Нека всички да са прави, весели и щастливи, и кой с каквото има юруш на ..маслините.
Воистина Воскресе.
И ти си прав.Ако бях написал обратното ще ме погнат другите.
Аз имам напредвид спортният риболов, който не се връзва според мене със супер тежка артилерия
на опосканите ни, затлачени, отровени и скапани водоемчета.Тук социалният статус няма значение.
Ама кой както го разбира.Нека всички да са прави, весели и щастливи, и кой с каквото има юруш на ..маслините.
- emilh
- новобранец
- Обратна връзка:
Доста време мина откак написах репортажчето.Подбудите ми бяха чисто колегиални.Ивайловград за мен е доста апокрифен яз много хора хващат прекрасни риби малко хора споделят.Благодаря на всички изказали мнение.Сигурно всеки е бил искрен в писанието си.Признавам,че някой неща неразбирам и неприемам
казвам съвсем отговорно че за трите дни в които риболовствах невидях нито една извадена риба с хайвер или маломерка (повярвайте ми видях много уловени риби).Нещо повече видях десетки пуснати риби.Скромното ми мнение е че рибата беше хвърлила хайвера си поне по местата на които се ловеше.Не споделям
Ще кажа още че останах впечатлен от коректността на огромна част от колегите. Размяна на инфо ,търпимост(при толкова лодки неможе да няма конфликтни ситуации)добро настроение бъзици все важни неща за перфектен риболов.Накрая ще кажа че някой становища ми се струват малко насилено нравствени
и апокалиптични
П.П.За мое съжаление признавам че в постовете на цитираните колеги има и много истина.Но все пак смятам че нещата се променят в правилната посока и нетрябва да сме толкова големи песимисти
Като участник в събитиятаа ние алчните за риба и алчни за едно "евала колега" скубим ли скубим

Мисля тъй защото се хващаха само мъжки риби а това е характерно за периоде след хвърлянето на хайвера (май пазят гнездата )ИЛИ като в случая бялата риба вече е по местата за хвърляне на хайвер (вижда се от репозража, че е излезнала на плиткото на язовира вече
Ще кажа още че останах впечатлен от коректността на огромна част от колегите. Размяна на инфо ,търпимост(при толкова лодки неможе да няма конфликтни ситуации)добро настроение бъзици все важни неща за перфектен риболов.Накрая ще кажа че някой становища ми се струват малко насилено нравствени
[/quote]че качествата на риболовеца се измерва по количеството риба докарана на селския мегдан! Срамота
и апокалиптични
Поздрави на всички и наслука.Така след годината на белите риби не мислите ли , че следващите години може да са капо
П.П.За мое съжаление признавам че в постовете на цитираните колеги има и много истина.Но все пак смятам че нещата се променят в правилната посока и нетрябва да сме толкова големи песимисти
Рибата къща няма
Момци да се върнем малко към темата "РИБОЛОВ" някви нови успехи

-
- кандидат преподавател
Пак има несдържали се и омърсолихте темата на колегата-то не бе хайвер,то дечица,та чак до нещастна България,на която за нещастие не са съседи замръзналите скандинавски псевдодържави.Нормално е рибите по това време на годината да са пълни с хайвер -не е редно да ги пори и да проверява или да си носи в лодката рентген,та да ги гледа.Нито е длъжен да си пуска улова-особено в Ивайловград,има много риба,която от милиардите хайвер,по обективни причини реализира в живо поколение една 2-3 %.И пак стига и има -разбира се,ако се лови по законния начин с въдици.
-
- новобранец
Колеги аз също бях там ама за жалост малцина пуснаха по някоя риба! Имаше накои, които си тръгнаха с по 20 - 30 риби !
бракониер на снимка да видиш,шамар му бий!!!
Баси нема тайни за тебе, просто не направих снимки, иначе сом 4кг, бели петнайсетина от които две по 2.5 кг с които се прибрах, всичко друго пуснато, макар, че издържа проверка на иара, включително и такива по 1,5-2кг. Беше ми приятно като погледна пристана, 1-вата, 2-рата и последната ми лодки една до друга и всичко ловешеTroli Rapala написа:Хубави риби,ма Тошето що се крие?![]()
![]()

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!