Огромната риба, която не хванах.

Модератори: bobopeli, sapuna

Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Огромната риба, която не хванах.

Мнение от Saxon »

zurnacia написа:Колежке - не ви сравнявам вас с никаква овчица а говоря за общия дух, който витае над родината ни. Трябва да се удари там където е важно. М-у другото мъжът ти знае ли дали има някакво сдружение на рибарите в София и Софийско? Иначе естествено, че и малките неща пак са принос. Поздрави!
Колега, отговарям на въпроса ви. Ето сдруженията в София:
София
НЛРС-СЛРБ, бул. “Витоша” 31-33
Сдружение “София-Север”, ул. “Веслец” 72,
“София-Юг”, “София-Запад”, “София-Изток” – Площад “Славейков” 1-Б
“Моселла” – ул. “Сердика” 21
“Острието” – риболовен магазин на “Окръжна болница”
“Никулден” – риболовен магазин “Никулден”, кв. “Младост 1”, до бл. 43
“Фишери” – кв. “Надежда”
“Стари видри” – бул. “Патриарх Евтимий” 26

На тези адреси можете и да подновите риболовните си билети :) . Поздрави и наслука!
Никога не пия карал!

Изображение
nano_boy
новобранец
новобранец

Мнение от nano_boy »

:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
V.Meshkov
новобранец
новобранец

Мнение от V.Meshkov »

Мисля,че темата тук е излишна - нали за това даваме пари за билети - Ние сме хората,които си плащат,за да се наслаждават на риболова,тогава когато е разрешен.
Този призив е отличен,но тук в този сайт аз смятам,че хората не се нуждаят от подобни послания - потребителите в nariba.com са доказали,че са истински професионалисти и това са хора обичащи риболова.
Темата ти е чудесна,не ме разбирай погрешно,но няма нужда да продаваш краставици на стар краставичар - все пак всички знаем,че в забраната е абсолютно забранен риболова и е грях да заметнеш в стадото разгонени риби.
Искам да изразя подозрения,че разрешаването за риболов по време на забраната на дадени обекти е свързано с цялостното ограбване на държавата ни - водоем без риба е водоем с много по-ниска цена,т.е. гласят даденият обект за продажба - това е моето скромно мнение.
С уважение!
В.Мешков
Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”