Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СРЕЩА N2 30. 05.2009 АСЕНОВГРАД
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: СРЕЩА N2 30. 05.2009 АСЕНОВГРАД
Верно че цъкат тука из града едни застезатели не тие работа, луда работа.Ама то само ние тримата си пишим да не си го ядем агнето посли само ниеDon4o_62 написа:Снимки други ден.Днеска щях да снимам но има мото събор и освен рокери и мотори друго няма да се види

п.п Снощи сънувах едно грухтящо с лимончи в устата и маслинка отзаде

То кат ша има агне , Асеновград не ми се види толкоз далеч

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Заповядай Иво !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Асене,няма значение дали ще е агънце,прасенце или яренце.chestarfield написа:Верно че цъкат тука из града едни застезатели не тие работа, луда работа.Ама то само ние тримата си пишим да не си го ядем агнето посли само ниеDon4o_62 написа:Снимки други ден.Днеска щях да снимам но има мото събор и освен рокери и мотори друго няма да се видине за друго не че няма да го изядем. Ама пак 2 дена жената ще ма отпиши от сметките, пък и сам на диета
май не ми е писано да отслабвам
ама няма да ва остава да се мъчите де, ша помагам.
![]()
п.п Снощи сънувах едно грухтящо с лимончи в устата и маслинка отзаденяма ли да е подобре.Пък агнето за откриването да е
![]()
Сбирката си е една от най-важните щото си е баш преди откриването.Ако на нея се уговорим и да го направим заедно на някой водоем ще е супер

п.п....Краси и Жоро Митев също са сигурни за срещата,така ,че няма опасност да се превърнем на тримата "умници"....

- Don4o_62
- учете се от него
40 - извора отпада.На 30 и31 ще има събор на ловците от цялата Асеновградска околия.Трябва да се търси друго място.Бойко да каже за другото място.
Васко (Хазарта),къде се загуби.Друг път си първи за такива срещи.Дай някоя идея.
Васко (Хазарта),къде се загуби.Друг път си първи за такива срещи.Дай някоя идея.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хе ако трябва и искорт ще има само да доийдишМитев написа:То кат ша има агне , Асеновград не ми се види толкоз далеч![]()
![]()

Имаме 13 дена ако наистина ще имаме специални гости то ще трябва сериозно да се помисли кои ще идва и каде ще сме, няма да се излагаме я

Можи и на язовир да го направим имаме необходимото оборудване, електро шиша е в бойна готовност

-
- сериозен играч
От 4 дена нямах НЕТ, и затова бях в "нелегалност".Според мен вриантите са 2.
1.Ако е извън града,да е с преспиване(палатки,хижа,бунгала),за да не се направи някой на нинджа и да фукне с колата замотан.
2.Ако е в града,то е ясно.
пп.Лично на мен много ми се ходи на "Еленина чешма" над Бачково.

1.Ако е извън града,да е с преспиване(палатки,хижа,бунгала),за да не се направи някой на нинджа и да фукне с колата замотан.
2.Ако е в града,то е ясно.
пп.Лично на мен много ми се ходи на "Еленина чешма" над Бачково.

Направете го с преспиване на някой язовир в околноста,че може и ние от Пловдив да се домъкнем. 

TICA FAN
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вариантите за Еленина чешма и язовир с преспиване са много добри.
Сега -какво свърших аз !
1.Исках да направим чевермето на заведението на Камен Куцев /Камбата-треньора по гребане/ на 40-те извора.
Човека има фурна и е майстор в категория купони,но на 30-ти там се събират на мохабет над 150 гребци.Каза,че за 29 или 31 няма проблем,но пък нас това не ни устройва.
2.Другата идея бе да ангажираме р-т Тони /след зъбчето/.2 пъти съм им карал агнета,които са приготвяли там и сме правили мероприятия с 20-30 човека на много ниски цени.НО , няма да работят след 21-22 часа/а то тогава започва истинския мохабет
/.
3.Третият вариант- агне на открито току що получи нова посока .Аз мислех наблизо /Тепавицата/,но Еленина чешма,която предложи Васко няма конкуренция.
Не знам,ако идем на водоем с пре/с/пиване,къде ще ни разрешат.Ако има такъв купуваме агне и го печем в местна фурна /наемам се/ или там на място.
Има ли такъв водоем ?
Сега -какво свърших аз !
1.Исках да направим чевермето на заведението на Камен Куцев /Камбата-треньора по гребане/ на 40-те извора.
Човека има фурна и е майстор в категория купони,но на 30-ти там се събират на мохабет над 150 гребци.Каза,че за 29 или 31 няма проблем,но пък нас това не ни устройва.
2.Другата идея бе да ангажираме р-т Тони /след зъбчето/.2 пъти съм им карал агнета,които са приготвяли там и сме правили мероприятия с 20-30 човека на много ниски цени.НО , няма да работят след 21-22 часа/а то тогава започва истинския мохабет

3.Третият вариант- агне на открито току що получи нова посока .Аз мислех наблизо /Тепавицата/,но Еленина чешма,която предложи Васко няма конкуренция.
Не знам,ако идем на водоем с пре/с/пиване,къде ще ни разрешат.Ако има такъв купуваме агне и го печем в местна фурна /наемам се/ или там на място.
Има ли такъв водоем ?
-
- сериозен играч
Има ли такъв водоем ?[/quote]
След като няма да ловим,не виждам пречка да направим излет край язовир.Поне аз не знам да има край Асеновград язовир със частна земя около него.
Има ли такъв водоем ?[/quote]
След като няма да ловим,не виждам пречка да направим излет край язовир.Поне аз не знам да има край Асеновград язовир със частна земя около него.
Среща на язовир с ядене, пиене и риболов ( който иска ).Незнам в момента на 40-те извора разрешен ли е риболова,че нали е към Сокол-а или пък някой друг,на който е разрешено да се лови риба или с такса.Така ще може да се съчетае всичко в едно. 

TICA FAN
Еленина чешма е върха , ама няма кой да ни прибира след това.Пътя до там го знам като дясната си длан,ама по тъмно още изтръпвам.Дайте да видим някой близък язовир или друга месност, например свети Илия по пътя за Козаново.Такива места бол околоАсеновград 

- Don4o_62
- учете се от него
Cвети Илия става.Има маси, пейки , вода и сянка.Какво му трябва друго на човек
.Нещо пекано,различни питиета,и добра компания за
.
Може и на 40 -извора,до Камен на стената. Носиме си всичко готово, разпъваме масите и палатките в гората на сянка,и познайте какво следва. А и който се нахрупа бърже, поляга да почине, за нови подвизи.
Според мен ,това е най добрият вариянт.
Васко, като добър организатор, нека направи един списък в компа за преброяване. Та да съберем средства за пеканият добитък
. А питиета и мезета, всеки да си носи каквито му душа сака.

Може и на 40 -извора,до Камен на стената. Носиме си всичко готово, разпъваме масите и палатките в гората на сянка,и познайте какво следва. А и който се нахрупа бърже, поляга да почине, за нови подвизи.
Според мен ,това е най добрият вариянт.
Васко, като добър организатор, нека направи един списък в компа за преброяване. Та да съберем средства за пеканият добитък

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Айде Васко да брой ,ако не можете да намерите яре или агне да звънна тук там. 

-
- сериозен играч
Ако искате да се направим на европейци и да гризнем нещо екологично? Имам колега ,който има зайцеферма(дано не ми се разсърди Митев
),да го питам за цена на мръвката.Може да излезе по тънко и от агне.

Долния заек върви със зайцеукротителката

Долния заек върви със зайцеукротителката

Последно промяна от HAZART на Нед Май 17, 2009 8:23 pm, променено общо 1 път.