СРЕЩА N2 30. 05.2009 АСЕНОВГРАД

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: СРЕЩА N2 30. 05.2009 АСЕНОВГРАД

Мнение от chestarfield »

Don4o_62 написа:Снимки други ден.Днеска щях да снимам но има мото събор и освен рокери и мотори друго няма да се види
Верно че цъкат тука из града едни застезатели не тие работа, луда работа.Ама то само ние тримата си пишим да не си го ядем агнето посли само ние :D не за друго не че няма да го изядем. Ама пак 2 дена жената ще ма отпиши от сметките, пък и сам на диета :oops: май не ми е писано да отслабвам :x ама няма да ва остава да се мъчите де, ша помагам. :lol:
п.п Снощи сънувах едно грухтящо с лимончи в устата и маслинка отзаде :roll: няма ли да е подобре.Пък агнето за откриването да е :rolleyes: :drinkers:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

То кат ша има агне , Асеновград не ми се види толкоз далеч :roll: :roll: :roll:
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Заповядай Иво !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

chestarfield написа:
Don4o_62 написа:Снимки други ден.Днеска щях да снимам но има мото събор и освен рокери и мотори друго няма да се види
Верно че цъкат тука из града едни застезатели не тие работа, луда работа.Ама то само ние тримата си пишим да не си го ядем агнето посли само ние :D не за друго не че няма да го изядем. Ама пак 2 дена жената ще ма отпиши от сметките, пък и сам на диета :oops: май не ми е писано да отслабвам :x ама няма да ва остава да се мъчите де, ша помагам. :lol:
п.п Снощи сънувах едно грухтящо с лимончи в устата и маслинка отзаде :roll: няма ли да е подобре.Пък агнето за откриването да е :rolleyes: :drinkers:
Асене,няма значение дали ще е агънце,прасенце или яренце.
Сбирката си е една от най-важните щото си е баш преди откриването.Ако на нея се уговорим и да го направим заедно на някой водоем ще е супер :D
п.п....Краси и Жоро Митев също са сигурни за срещата,така ,че няма опасност да се превърнем на тримата "умници".... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

40 - извора отпада.На 30 и31 ще има събор на ловците от цялата Асеновградска околия.Трябва да се търси друго място.Бойко да каже за другото място.
Васко (Хазарта),къде се загуби.Друг път си първи за такива срещи.Дай някоя идея.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Митев написа:То кат ша има агне , Асеновград не ми се види толкоз далеч :roll: :roll: :roll:
Хе ако трябва и искорт ще има само да доийдиш :D :wink:
Имаме 13 дена ако наистина ще имаме специални гости то ще трябва сериозно да се помисли кои ще идва и каде ще сме, няма да се излагаме я :wink:
Можи и на язовир да го направим имаме необходимото оборудване, електро шиша е в бойна готовност :smt065 зареден само чака да го забучем някаде :D Жалко че скоро бяхме до бат Любо иначе там беше идеално за това наченание.Давайте идеи
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

От 4 дена нямах НЕТ, и затова бях в "нелегалност".Според мен вриантите са 2.

1.Ако е извън града,да е с преспиване(палатки,хижа,бунгала),за да не се направи някой на нинджа и да фукне с колата замотан.
2.Ако е в града,то е ясно.

пп.Лично на мен много ми се ходи на "Еленина чешма" над Бачково.
Изображение
Изображение
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Направете го с преспиване на някой язовир в околноста,че може и ние от Пловдив да се домъкнем. :wink:
TICA FAN
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Вариантите за Еленина чешма и язовир с преспиване са много добри.
Сега -какво свърших аз !
1.Исках да направим чевермето на заведението на Камен Куцев /Камбата-треньора по гребане/ на 40-те извора.
Човека има фурна и е майстор в категория купони,но на 30-ти там се събират на мохабет над 150 гребци.Каза,че за 29 или 31 няма проблем,но пък нас това не ни устройва.
2.Другата идея бе да ангажираме р-т Тони /след зъбчето/.2 пъти съм им карал агнета,които са приготвяли там и сме правили мероприятия с 20-30 човека на много ниски цени.НО , няма да работят след 21-22 часа/а то тогава започва истинския мохабет :lol: :lol: :lol: /.
3.Третият вариант- агне на открито току що получи нова посока .Аз мислех наблизо /Тепавицата/,но Еленина чешма,която предложи Васко няма конкуренция.
Не знам,ако идем на водоем с пре/с/пиване,къде ще ни разрешат.Ако има такъв купуваме агне и го печем в местна фурна /наемам се/ или там на място.
Има ли такъв водоем ?
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Не знам,ако идем на водоем с пре/с/пиване,къде ще ни разрешат.Ако има такъв купуваме агне и го печем в местна фурна /наемам се/ или там на място.
Има ли такъв водоем ?[/quote]

След като няма да ловим,не виждам пречка да направим излет край язовир.Поне аз не знам да има край Асеновград язовир със частна земя около него.

Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Среща на язовир с ядене, пиене и риболов ( който иска ).Незнам в момента на 40-те извора разрешен ли е риболова,че нали е към Сокол-а или пък някой друг,на който е разрешено да се лови риба или с такса.Така ще може да се съчетае всичко в едно. :wink:
TICA FAN
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Еленина чешма е върха , ама няма кой да ни прибира след това.Пътя до там го знам като дясната си длан,ама по тъмно още изтръпвам.Дайте да видим някой близък язовир или друга месност, например свети Илия по пътя за Козаново.Такива места бол околоАсеновград :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Cвети Илия става.Има маси, пейки , вода и сянка.Какво му трябва друго на човек :?: .Нещо пекано,различни питиета,и добра компания за :drinkers: .
Може и на 40 -извора,до Камен на стената. Носиме си всичко готово, разпъваме масите и палатките в гората на сянка,и познайте какво следва. А и който се нахрупа бърже, поляга да почине, за нови подвизи.
Според мен ,това е най добрият вариянт.
Васко, като добър организатор, нека направи един списък в компа за преброяване. Та да съберем средства за пеканият добитък :lol: . А питиета и мезета, всеки да си носи каквито му душа сака.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Айде Васко да брой ,ако не можете да намерите яре или агне да звънна тук там. :drinkers:
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Ако искате да се направим на европейци и да гризнем нещо екологично? Имам колега ,който има зайцеферма(дано не ми се разсърди Митев :D ),да го питам за цена на мръвката.Може да излезе по тънко и от агне.
Изображение
Изображение
Долния заек върви със зайцеукротителката :D
Последно промяна от HAZART на Нед Май 17, 2009 8:23 pm, променено общо 1 път.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”