Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Балчик?
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ИНФО ЗА БАЛЧИК?
Някои ходил ли е към балчик?
Риболова в кво положение е?
Кво се хваща?
Риболова в кво положение е?
Кво се хваща?

Сухо дупе риба не яде 

Снощи между 18.00 и 19.30ч. никакъв сафрид от лодка пред Балчик. Единствено случаен карагьоз /тийнейджър/. 12 часа по-късно, т.е. днес сутринта между 6 и 7.30ч пак същото. Дават дъждове в края на седмицата, дано докарат и риба.
Да,дано да е така както казваш.
По принцип сега трябва да тръгне риболова
По принцип сега трябва да тръгне риболова

Сухо дупе риба не яде 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пълнолуние е,и ако няма облаци рибата се пръска навътре в морето.
Ама ще се групира и върне.Храната е около брега,
а тя трябва се подготви за зимата.
Ама ще се групира и върне.Храната е около брега,
а тя трябва се подготви за зимата.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- 1000n
- разбира нещата
Re: Балчик?
Ама каква беше рибата в живарника?даката написа:Партито започнаднес морето беше станало ,като живарник

Наслука!

-
- вече хвърля и на тежко
Дака, я раздуй малко повече. Започна ли да се обажда нощно време сафридеца. Зарганата как е?даката написа:Партито започнаднес морето беше станало ,като живарник
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Снощи един тлъст чернокоп, тази сутрин приличен карагьоз /1 брой/. Явно съм бил встрани от живарника 

- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
stih написа:Снощи един тлъст чернокоп, тази сутрин приличен карагьоз /1 брой/. Явно съм бил встрани от живарника

риба къща няма-риба време няма
Eeeeeeee, и аз намазах от "живарника" в Балчик
Тази вечер просто вреше от риба - зарган, илария, барбуна - и всичко край брега. Айде, наслука!

Браво на вас момчета.Удоволствие е да попаднеш в "живарника" след като наоколо е само вода.Остава само да споделите как и ние да попаднем на "живарника",така че бъдете малко по словоохотливи в подробностите около живарника.Наслука и много риби в живарника.stih написа:Eeeeeeee, и аз намазах от "живарника" в БалчикТази вечер просто вреше от риба - зарган, илария, барбуна - и всичко край брега. Айде, наслука!
Става дума за буните между яхтеното пристанище и Двореца, до пречиствателната станция също. През последните дни пасажите се завъртат в късния следобед до свечеряване. Тази седмица усилено пробвах за сафрид, но нищо. Вчера на магазина имаше опашка за червеи като тези за портокали от преди 30 години.
Отчет за тази вечер:

Загубих 2 часа в дърпане на бомбарда край буните, белким случа на някое зизи, но слаба работа - най-често на куката увисваха иларии. Към 19.00ч реших да нагазя дълбоките води с надежда за сафрид. Още с първото потапяне на чепарето пръчката се сви на две. Последва вадене, вадене...емоции.

По едно време нещо направо ме отнесе. В резултат сред блещукащите тела на сафридите беше закачена тази глава, която продължаваше да мърда. Явно останалата част на тялото /на иначе едрата риба/ е била отнесена от звяра, когато се е закачила.
Тази снимка е размазана, но долу горе дава представа, че мястото е някъде пред Двореца.

Загубих 2 часа в дърпане на бомбарда край буните, белким случа на някое зизи, но слаба работа - най-често на куката увисваха иларии. Към 19.00ч реших да нагазя дълбоките води с надежда за сафрид. Още с първото потапяне на чепарето пръчката се сви на две. Последва вадене, вадене...емоции.
По едно време нещо направо ме отнесе. В резултат сред блещукащите тела на сафридите беше закачена тази глава, която продължаваше да мърда. Явно останалата част на тялото /на иначе едрата риба/ е била отнесена от звяра, когато се е закачила.
Тази снимка е размазана, но долу горе дава представа, че мястото е някъде пред Двореца.
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
в Балчик тези дни се забелязва че , уловената риба се измерва в килограми , не в бройки

риба къща няма-риба време няма
E, Дака, аз имам какво да ям - важното е разпускането.