Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

На вниманието на ИАРА-Хасково.
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Re: На вниманието на ИАРА-Хасково.
Брей!Все бях виждал нагляри,ама като тези...и оправдаващи се служители за пръв път виждам/чета/,ако въобще са такива де 
Не,че има голяма полза дотук от показната им акция,естествено в типичен стил/веднага се отзовахме на Вашият сигнал,господине...няма констатирани нарушения,господине...след извършената акция са направени два акта-на пенсионер с две кукички и на детенце без билет,господине...и.т.н./
Ха дано свършат нещо,ще повярвам,след като им видя репортажа,ако въобще има такъв!
п.п.Делев,възхищавам ти се,ако бях на "ти" с компютъра,щях да затъкна ИАР-ските сайтове с компрометиращи снимки на бракониери.

Не,че има голяма полза дотук от показната им акция,естествено в типичен стил/веднага се отзовахме на Вашият сигнал,господине...няма констатирани нарушения,господине...след извършената акция са направени два акта-на пенсионер с две кукички и на детенце без билет,господине...и.т.н./
Ха дано свършат нещо,ще повярвам,след като им видя репортажа,ако въобще има такъв!
п.п.Делев,възхищавам ти се,ако бях на "ти" с компютъра,щях да затъкна ИАР-ските сайтове с компрометиращи снимки на бракониери.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Колега, моля те, намери някой познат, който ще качи снимките ти и ще ги направи достояние на всички нас! Със сигурност няма да останат незабелязани от тези, които трябва да си вършат работата!riibok написа:...
Дяка, продължавай в същия дух!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

ИАРА нямат ли служебен емеил ?не може ли като се подаде сигнал тук в саита да се праща и съобщение до иара .А снимките не могат ли да се пращат за доказателствен материал.Та нали това е нарушение на закона като кражбата ыпобояы убиство.
-
- ще става разбирач
Ако всички от ИАРА си гледаха работата, както трябва, то тогава нещата щяха да са съвсем различни. Нека не се залъгваме. Всички знаем за какво става въпрос. Въпросът е поне ТЕ да хващат СЕРИОЗНИТЕ нарушители - с МРЕЖИТЕ (КИЛОМЕТРИТЕ), ТОКАДЖИИТЕ, и всякакви масови уищожители.
Другите, които са така на дребно, те нямат спиране. Може би тях трябва ние да ги спираме.
Както и друг път съм писал БГ Бай Ганя не може да и напълни търбуха.
И ного ми е странно какво пак е това деление - ИАРА Хасково, ИАРА Стара Загора, ИАРА София, Кюстендил, Варна, Велико Търново, Бургас и.т.н.
ИАРА България някак си ми звучи по-добре.
Другите, които са така на дребно, те нямат спиране. Може би тях трябва ние да ги спираме.
Както и друг път съм писал БГ Бай Ганя не може да и напълни търбуха.
И ного ми е странно какво пак е това деление - ИАРА Хасково, ИАРА Стара Загора, ИАРА София, Кюстендил, Варна, Велико Търново, Бургас и.т.н.
ИАРА България някак си ми звучи по-добре.
- valeri
- разбира нещата
Похвално е това което е направил Бат Неделчо така се прави в цял свят.Усетил съм го така трябва и за напред да се прави от всеки от нас.... 

Ето ти дребни нарушители,топли топли от тази сутрин,снимкитеса правени в 8,15 часа.Днес нарушителите бяха мнооогу културни,нямаше търмачене нямаше парашути,хорицата си действаха със серкмета-бързо удобно резултатноdobrikk написа: Въпросът е поне ТЕ да хващат СЕРИОЗНИТЕ нарушители - с МРЕЖИТЕ (КИЛОМЕТРИТЕ), ТОКАДЖИИТЕ, и всякакви масови уищожители.

- IARA_HASKOVO
- новобранец
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ФОРУМА ОТ ИАРА ТЗ ХАСКОВО.
НА ВАШИТЕ УСЛУГИ СА ДЕНОНОЩНО ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА СИГНАЛИ НА ИНСПЕКТОРИТЕ НА ЗВЕНОТО.
1.ГЮНАЙ ЮСУФ - И.Д.НАЧ.ТЗ РК - 0887212834
2.ИВАН ЛАВЧЕВ - ГЛ. ИНСПЕКТОР - 0888124454
3.ИВАН ЦВЕТКОВ - ГЛ. ИНСПЕКТОР - 0887214888
4.ИЛИЯ ЦВЕТАНОВ - ГЛ. СПЕЦИАЛИСТ - 0888788258
5.ЙОРДАН ЛАВКОВ - ГЛ. СПЕЦИАЛИСТ - 0885111874
6.ВЪЛКО ХРИСТОЗОВ - ГЛ. СПЕЦИАЛИСТ - 0886610698
7.КРАСИМИР ГОГОВ - ГЛ. СПЕЦИАЛИСТ - 0884690696
БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ЧЕ ТОВА КОЕТО СТАВА НА МОСТА И НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО. РАЗЧИТАМЕ И НА ВАШАТА СЪВЕСТ И ВИНАГИ ДА НИ ПОДАВАТЕ СИГНАЛИ, КОГАТО Е НЕОБХОДИМО.
ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН ОТ ТЕРИТОРИАЛНО ЗВЕНО НА ИАРА ХАСКОВО
НА ВАШИТЕ УСЛУГИ СА ДЕНОНОЩНО ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА СИГНАЛИ НА ИНСПЕКТОРИТЕ НА ЗВЕНОТО.
1.ГЮНАЙ ЮСУФ - И.Д.НАЧ.ТЗ РК - 0887212834
2.ИВАН ЛАВЧЕВ - ГЛ. ИНСПЕКТОР - 0888124454
3.ИВАН ЦВЕТКОВ - ГЛ. ИНСПЕКТОР - 0887214888
4.ИЛИЯ ЦВЕТАНОВ - ГЛ. СПЕЦИАЛИСТ - 0888788258
5.ЙОРДАН ЛАВКОВ - ГЛ. СПЕЦИАЛИСТ - 0885111874
6.ВЪЛКО ХРИСТОЗОВ - ГЛ. СПЕЦИАЛИСТ - 0886610698
7.КРАСИМИР ГОГОВ - ГЛ. СПЕЦИАЛИСТ - 0884690696
БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ЧЕ ТОВА КОЕТО СТАВА НА МОСТА И НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО. РАЗЧИТАМЕ И НА ВАШАТА СЪВЕСТ И ВИНАГИ ДА НИ ПОДАВАТЕ СИГНАЛИ, КОГАТО Е НЕОБХОДИМО.
ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН ОТ ТЕРИТОРИАЛНО ЗВЕНО НА ИАРА ХАСКОВО
- AMUR4ETO
- научил се да хвърля
не съм запознат иара-хасково колко си върши работата,но определено според мен не сия върши .не мога да разбера само.как ние рибарите все виждаме браконери а ираджите виждат хора които са питник.аз лично в самата иара не вярвам.това сдружение не трябва да съществува....аз съм виждал толкова нагли постъпки на иараджи че ми писнало от тях...виждал сам ги по язовирите на питник заидно с браконери на една маса и да ядат риба хваната с мрежите на съответните браконери...виждал също как изети рачила от браконери .ираджи да ги пускат тези същите рачила на друг язовир да си хващат раци с цел продажба...имам толкова много случки с тях че роман мога да напиша.иара знае на кого може да вземе мрежите и на кого не може на тях им много по удобно да напишат актче на някои дядо без билет ...така че всичко зависи от нас рибарите...навремето също имаше браконери но бяха много малко а сега ужас от браконери значи системета не работи а щом не работи няма смисал от тях ...
- IARA_HASKOVO
- новобранец
IARA_HASKOVO написа:БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ЧЕ ТОВА КОЕТО СТАВА НА МОСТА И НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=13645
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=20722
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=21111
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=12246

http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=20722

http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=21111

http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=12246

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Mich
- ще става разбирач
Мноо нагли типове тия на снимките,
як бой и по една ножка на гумите на колата
мамицата им бракониерска
як бой и по една ножка на гумите на колата

мамицата им бракониерска
който не лови, няма да яде 

- Skorpi
- сериозен играч
Бре тъй и тъй ме триеш
Кефи ме инциативата на Неделчо дали ще постигне нещо с нея не знам ще се радвам ако успее.
А г-н модераторе тук все пак е отворен форум и мисля че всеки има право на собствено мнение. Никога не съм бил клакьорка ако ме разбираш правилно.

А г-н модераторе тук все пак е отворен форум и мисля че всеки има право на собствено мнение. Никога не съм бил клакьорка ако ме разбираш правилно.

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Мисля, че помолих да не се спами с излишни мнения, които не помагат в темата!!!Skorpi написа: А г-н модераторе тук все пак е отворен форум и мисля че всеки има право на собствено мнение. Никога не съм бил клакьорка ако ме разбираш правилно.![]()
![]()

Ти какво не разбра от молбата ми, че предендираш за свобода...

Правиш ли разлика между "Свобода" и "Свободия"

Марш

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Така, изчетох цялата тема и мога да кажа следното:
За съжаление мантелитета на българина е такъв!!!
И аз МНОГОКРАТНОО съм звънял и в Пловдив и в Димитровград където и да съм бил резултатът е един: НУЛЕВ!!!
Оправията с тия е една-САМО ЯК ЛАБУТ, пожелавам им да се срешнат с едни доби момчетая от Хасково и Пловдив- те си знаят кои са-за което ги поздравявям!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да дам Жокер-единият ми е адаш-здрави типове са, и СПА ПРОЦЕДУРИТЕ, които осигуравят на бракониерите са сериозни!!
Това е единственият
според мен СПРАВЕДЛИВ начин за тия дребни душици-бракониерите!!
п.п. Положението като цяло в нашата родина ще се оправи като се сменат 3-4 поколения, дотогава кучетата ще си лаят и керванът ще си върви за СЪЖАЛЕНИЕ!!!
Поздрав за всики съвестнии риболовци и чакам с нетърпение 6 юни!!!!!!!!!!!!!!!!
За съжаление мантелитета на българина е такъв!!!
И аз МНОГОКРАТНОО съм звънял и в Пловдив и в Димитровград където и да съм бил резултатът е един: НУЛЕВ!!!

Оправията с тия е една-САМО ЯК ЛАБУТ, пожелавам им да се срешнат с едни доби момчетая от Хасково и Пловдив- те си знаят кои са-за което ги поздравявям!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да дам Жокер-единият ми е адаш-здрави типове са, и СПА ПРОЦЕДУРИТЕ, които осигуравят на бракониерите са сериозни!!
Това е единственият
според мен СПРАВЕДЛИВ начин за тия дребни душици-бракониерите!!
п.п. Положението като цяло в нашата родина ще се оправи като се сменат 3-4 поколения, дотогава кучетата ще си лаят и керванът ще си върви за СЪЖАЛЕНИЕ!!!
Поздрав за всики съвестнии риболовци и чакам с нетърпение 6 юни!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=