Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Белопопци-24.05
Re: Белопопци-24.05
Страхотен репортаж за това култово за нас местенце!Супер сте си изкарали! 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Някой да не се засегне сега с пружините, не там е акцента
Снимките на мойте риби ще ги кача, когато ми ги пратят.
Най- голямата, страхотен боец дойде с висяща пружина от муцунката. Сега е свободен и плува без накити.
Следващата ми риба, около кило носеше пръстен от 5-6 намотки влакно 0.30-0.40 през хрилете и устата. Явно е била вързана, но е скъсала влакънцето
и бодро си плуваше с нанизания обрач.
Деня протече в шеги и закачки, коя от коя по-селска, а за капак 2ма талибани, както си играеха карти се хванаха за гушите.
Тези хора не се ми колеги риболовци, те се абдали, варвари и неграмотници.!!!! Въпреки че много от тях хванаха повече от наще 8 риби!
Ако прецените, че не съм прав кажете ми
Всичко красиво, което видях съм го показал в първото си мнение

Снимките на мойте риби ще ги кача, когато ми ги пратят.
Най- голямата, страхотен боец дойде с висяща пружина от муцунката. Сега е свободен и плува без накити.
Следващата ми риба, около кило носеше пръстен от 5-6 намотки влакно 0.30-0.40 през хрилете и устата. Явно е била вързана, но е скъсала влакънцето

Деня протече в шеги и закачки, коя от коя по-селска, а за капак 2ма талибани, както си играеха карти се хванаха за гушите.
Тези хора не се ми колеги риболовци, те се абдали, варвари и неграмотници.!!!! Въпреки че много от тях хванаха повече от наще 8 риби!
Ако прецените, че не съм прав кажете ми

Всичко красиво, което видях съм го показал в първото си мнение
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Покажи и грозното бе Владе! Що ги жалиш?chirusa_bg написа:Всичко красиво, което видях съм го показал в първото си мнение
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Хопааа кандидат за купата си имаме паааак
браво момци мноо арно и да сте ми живи и здрави все така да ги делкате

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- фен клуб-скобар
Един много хубав излет, който ще помня дълго. Някой ден може да пусна и аз снимки, че даже и история...
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- maver13
- вече хвърля и на тежко
Евала на Владковците!! Чируз, за пореден път, бате, падаш от фидер?? Обаче те не знаят колко има да се облизват като гладни котки като почнеш със щеката. Тогава вече прошка нема

aide nasluka
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нема такова нещо, ама фидериста ми сви снимките с рибитеmaver13 написа:Евала на Владковците!! Чируз, за пореден път, бате, падаш от фидер??

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- учете се от него
Чирусче, е ся си видял "на живо" разликата между хранилка "метод" и "пружина-класико"

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И сега е видял и предния денIDA написа:Чирусче, е ся си видял "на живо" разликата между хранилка "метод" и "пружина-класико"![]()

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?