Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Семейство "NaRiba.com"- Благодарности към колегата ivoVratcа
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Семейство "NaRiba.com"- Благодарности към колегата ivoVratcа
Ами стягайте багажа с Румбата и идвайте при нас за откриването!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
Така е.Браво на колегата.georg написа:Вярно е!GODzillata написа:"NaRiba.com" е нещо повече от просто форум!
Браво на колегата!
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ох,за пореден път се убеждавам,че истинските Човеци са тук при нас,един малък жест те кара да си горд,че си в тази гилдия-рибарската.
Годзила това което са направили за теб е една хилядна частица от това което направиха за мен,тук са истинските мъже и съм горд,че ви познавам почти всичките.
Евала правя на колегата за постъпката и да знае,че слез време добрината му ще се възвърне стократно.
Годзила това което са направили за теб е една хилядна частица от това което направиха за мен,тук са истинските мъже и съм горд,че ви познавам почти всичките.
Евала правя на колегата за постъпката и да знае,че слез време добрината му ще се възвърне стократно.
- Моряка
- кандидат преподавател
Това,че не е просто форум за влизане на скрити лица и да се бъзикат е доказано отдавна,радвам се ,че и аз съм член при Вас 

А сега де? 

- GODzillata
Година и половина се проточи сагата с акта ми по пътя за НС-3, но важен е крайния резултат!
Ето го и него:
Р Е Ш Е Н И Е
гр.Враца, 15.07.2009г.
В И М Е Т О Н А Н А Р О Д А
ВРАЧАНСКИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД, в публичното заседание на 08.07.2009г./ осми юли две хиляди и девета/ година в състав: ХХХХХХХ
Р Е Ш И :
ОТМЕНЯ решение № 184 от 18.05.2009г. постановено по НАХД № 960 по описа за 2008г. на Районен съд- Враца и вместо него ПОСТАНОВИ:
ОТМЕНЯ НП № 3391/ 20.05. 2008г. на Началника на РПУ –Враца, с което на К.В.П. ЕГН ********** *** на основание чл.182, ал.1,т.4 от ЗДвП е наложено административно наказание “глоба” в размер на 150 лв. и лишаване от право да управлява МПС за срок от 1/един/ месец за нарушение на чл.21, ал.1 от ЗДвП .
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.
В заключение - ако прецените, че КАТ са ви прецакали и са ви написали акт без да сте виновни - търсете си правата до дупка!

Ето го и него:
Р Е Ш Е Н И Е
гр.Враца, 15.07.2009г.
В И М Е Т О Н А Н А Р О Д А
ВРАЧАНСКИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД, в публичното заседание на 08.07.2009г./ осми юли две хиляди и девета/ година в състав: ХХХХХХХ
Р Е Ш И :
ОТМЕНЯ решение № 184 от 18.05.2009г. постановено по НАХД № 960 по описа за 2008г. на Районен съд- Враца и вместо него ПОСТАНОВИ:
ОТМЕНЯ НП № 3391/ 20.05. 2008г. на Началника на РПУ –Враца, с което на К.В.П. ЕГН ********** *** на основание чл.182, ал.1,т.4 от ЗДвП е наложено административно наказание “глоба” в размер на 150 лв. и лишаване от право да управлява МПС за срок от 1/един/ месец за нарушение на чл.21, ал.1 от ЗДвП .
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.
В заключение - ако прецените, че КАТ са ви прецакали и са ви написали акт без да сте виновни - търсете си правата до дупка!

-
- ще става разбирач
Всичко е добре,когато свършва добре.Отличен за колегата и за съда.А ние да караме по-бавно и никога след 

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
- Моряка
- кандидат преподавател
Е Киро ,ако се направи такава тема,полезна за всички ще е (пишеш от какво имаш нужда,да се провери примерно,и ако има някой на,когото му е удобно свършва работата)Безкористно,безплатно естествено.Скоро свършихме една подобна работа с Марко,мисля остана доволен. 
п.с. А и в тази криза парите спестени от Еконт са сладки

п.с. А и в тази криза парите спестени от Еконт са сладки

А сега де? 

- GODzillata
Тази година имам 2 победи срещу КАТ, като при всички дела сам съм си се явявал и сам съм си писал всички жалби.
Мога да давам консултации.

Мога да давам консултации.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
GODzillata написа:Това бе поредното доказателство, че "NaRiba.com" е нещо повече от просто форум!![]()
![]()
За мен е чест и удоволствие да съм част от това общество!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!