елидерски мряни

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: елидерски мряни

Мнение от sandista »

Поздравления за хубавия излет и репортаж. Блузата е невероятна !!! Аз лично обаче бих я предпочел за "из центъра" или дискотека :) На риболов и особено на такива рекички избягвам да ходя с шарени дрехи - рибата много вижда !! :)
tihoho
новобранец
новобранец

Мнение от tihoho »

Реките винаги са много-по от затворените водоеми :D
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

:smt023 Хубаво е, че освен да ловиш, успяваш да виждаш хубавото около теб и да ни правиш съпричастни.Поздравления и успехи!Обхождал съм реката между Цепина и Долене и дори да няма добра слука всеки час прекаран там си заслужава.А тениската си е трепач - явно е привлякла и любопитството на рибоците :D .
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

sandista написа:Поздравления за хубавия излет и репортаж. Блузата е невероятна !!! Аз лично обаче бих я предпочел за "из центъра" или дискотека :) На риболов и особено на такива рекички избягвам да ходя с шарени дрехи - рибата много вижда !! :)
по принцип аз много рядко е слагам тая блуза,тя е с далаг рькав и височка яка ако си забелязал,мога да е мокра тя е от специално бьрзо сьхнеща материя която е използват сьрфистите до като карат да не изгарят на сльнцето,именно за това е слагам и аз като сьм цял ден на сльнце и не сьм си взел чадьра поради причината че не ловя на едно място,а пак и предния ден бях изгорял доста и за това се предпазвах от сланцето с нея :D :drinkers:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Браво Ники мряните са хубави.Репортажа както винаги красиви места и още по хубава природа . :smt041 :smt038 :smt038
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

borislav58 написа:Браво Ники мряните са хубави.Репортажа както винаги красиви места и още по хубава природа . :smt041 :smt038 :smt038
така е :D днес пак бях за риба на едно място :lol: и пак направих много силен риболов но сьм много изморен и сега само :drinkers: и ще си лягам че утре пак сьм за риба рано :lol: луда работа е моята :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”