Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

елидерски мряни
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: елидерски мряни
Поздравления за хубавия излет и репортаж. Блузата е невероятна !!! Аз лично обаче бих я предпочел за "из центъра" или дискотека
На риболов и особено на такива рекички избягвам да ходя с шарени дрехи - рибата много вижда !! 

Реките винаги са много-по от затворените водоеми 

-
- вече хвърля и на тежко

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
по принцип аз много рядко е слагам тая блуза,тя е с далаг рькав и височка яка ако си забелязал,мога да е мокра тя е от специално бьрзо сьхнеща материя която е използват сьрфистите до като карат да не изгарят на сльнцето,именно за това е слагам и аз като сьм цял ден на сльнце и не сьм си взел чадьра поради причината че не ловя на едно място,а пак и предния ден бях изгорял доста и за това се предпазвах от сланцето с неяsandista написа:Поздравления за хубавия излет и репортаж. Блузата е невероятна !!! Аз лично обаче бих я предпочел за "из центъра" или дискотекаНа риболов и особено на такива рекички избягвам да ходя с шарени дрехи - рибата много вижда !!

- borislav58
- сериозен играч
Браво Ники мряните са хубави.Репортажа както винаги красиви места и още по хубава природа .

Всичко заебавам и за риба заминавам!
така еborislav58 написа:Браво Ники мряните са хубави.Репортажа както винаги красиви места и още по хубава природа .![]()
![]()