Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Тец 2,(топлото езеро) яз.Овчарица
Модератор: sapuna
Re: Тец 2,(топлото езеро) яз.Овчарица
На топлото дават ли да се вкарва с лодка защото преди беше забранено.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Радиоуправляема лодка, няма проблемivan2775 написа:На топлото дават ли да се вкарва с лодка защото преди беше забранено.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- вече хвърля и на тежко
А нивото на водата нормално ли е?
Не се променят само най-глупавите
Колега нивото е нормално!! Вчера се прибрах от там
Успех ако ходиш!!

Абе плахо да попитам,днес чух една лакартия,че Овчарица вече не е под аренда а мажело да се лови само с билет

Нама такава работа!! Всичко си е както преди 10 тка и ловищ 24часа !! 

-
- ще става разбирач
този язовир не трябва да остава неарендован, ако остане в ръцете на държвата ... всички знаем какво ще стане или по-точно остане

Незнанието не е извинение.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Обикалят си две корави момчета с джипката, взимат ти 10лв., късат ти билетчето с упомената дата и час на издаване и ти броят въдиците. Така поне беше до неделя - 21.06.2009г.ilistoto написа:Нама такава работа!! Всичко си е както преди 10 тка и ловищ 24часа !!

Тези пичове споменаха, че няма да пускат вече на студеното заради някой форум, но не уточниха кой

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

информативно да попитам колко пари е да ловиш на източния бряг? мисля беше 20лв ама не съм много сигурен.и да попитам там по добри резултати ли би имало ако се отиде?

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Наистина има хора,целящи само интрига и разруха на всичко новосъздадено и полезно!Би ли ми споделил малко повече по този въпрос? Може и на лични!ivelin_1976 написа:Обикалят си две корави момчета с джипката......Тези пичове споменаха, че няма да пускат вече на студеното заради някой форум, но не уточниха койМного са били знаели в този форум, досега имало и за рибарите и за тях, но някои риболовци говорели, че за бутилка ракия можело да се фреди човек и се почувствали засегнати и убидени!

На "Хамбарите"!Обаче звънни предварително за информация и резерве!bisqo написа:информативно да попитам колко пари е да ловиш на източния бряг? мисля беше 20лв ама не съм много сигурен
очевидно има някаква интрига около намирането на номера на който мога да се обадя за инфо и резерве.някой ако има номера на който мога да се обадя моля да ми го прати на ЛС.гарантирам пълна конфендциалност и едно ПВЦ ракия(домашно производство
) от мен.

Аз имам приятели от охраната и доста ме позапитаха какво се пише из форомите!!!!! Много интриганти се опитват и разправят глупости пред охраната с цел да им се подмажат или от завис че някои са си заслуйили доверие и влизат!!!
-
- научил се да хвърля
Плаща се такса от 10 лв.на3 въдици както преди ОБАЧЕ минават ИАРА и ако нямаш РБ ти правят акт. За всеки водоем трябва да имаш билет.Мой приятел беше преди мене на топлото - около 7-8.06.-минали са на обед искали са му билета и даже се заяли защо не си е записал излета в билета.Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Абе плахо да попитам,днес чух една лакартия,че Овчарица вече не е под аренда а мажело да се лови само с билетНякой да е чул такова нещо?