Мачов риболов

Модератори: bobopeli, sapuna

boris1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Мачов риболов

Мнение от boris1 »

bigfish133 написа:Поздравления за излета,колега :smt023 добре си ги надърпал. Гледам че колегите от дясно на теб имаха бидонче за жива стръв май. Имаш ли информация дали щуката е активна напоследък? Там хванах първата си щука :D
На рибета не знам, но иначе се ловят вече[img http://i226.photobucket.com/albums/dd10 ... G_0520.jpg][/img]
и рибата има душа-бракониера не
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Браво Борка,не им даваш мира на зъбатите!!!!! :smt023
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

butnik написа:Ще ти идвам на гости ,шъ знаеш :D Не съм посещавал водоема има няма 10 год.Последното ми ходене беше в една мъгла и като се разгърмяха едни авджии,та за малко да отнесем по някоя съчма.Екстра риболовец си спретнал.В колко ще е най-добре да сме на водоема,за да си хванем прилични места.
нямаш ядове проблема е че още от петьк ходят хора на тия места и спьт да ги пазят сьбота и неделя е някакьв ужас народ :evil: викане каране музика чалги абе ужас ,скьсах си нервите:evil: през седмицата е по спокойно,нали всеки е на работа и пак има бая народ,вчера пак ходих и бая каракуди хванах излизаха и дребни но закачих и 6 каракуди над 0,700гр червеноперката не беше много активна,ама то и времето тук беше ужас много силен вятьр :evil: духаше,изкарах фотото да ги щракна ама няма никой бях оставил батерията да се зарежда в нас и не сьм е сложил вьв фотоапарата,язьк и ги пуснах направо,оф Ице кво да ти кажа,ако решите сьбота и неделя да идвате ще се ядосватв много :evil: ако има 50човека рибари около тях са още 100само акьл дават и гирлотия вдигат,за кой ден мислите да идвате все пак :D казвам ти да знаеш да не се ядосваш :evil:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ами ще мислим вариант за през седмицата,но сигурно за следващата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

butnik написа:Ами ще мислим вариант за през седмицата,но сигурно за следващата.
нямаш ядове ако трябва и аз ще отида по рано да пазя :smt023 ще измислим нещо :)
Изображение Изображение Изображение Изображение
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

Браво на момчетата и нека да има повече такива хора за,да се развиват язовирите :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”