Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Един въпрос към всички от форума :)
Модератор: dantho.mihov
Re: Един въпрос към всички от форума :)
мда мренката си подърпва доста особенно миналата есен ги бях набарал на плувка по 2,5 до 3 кг тегли като извънземно 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Много си пропуснал!mladenov написа:колеги нулирах анкетата защото бях пропуснал някой риби извинявам се
Я си представи морунаж...ама три килограмов!

-
- вече хвърля и на тежко

- Венелин Радушев
- разбира нещата
много са ми странни 26-те общо гласа за сом и щука..... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Сони, еднокилограмов амур с болото на река ще те измъчи повече от скобара.SONY написа:Баце,най-борбената риба я няма в анкетата - алая.Тя е най-борбена за теглото си.Естествено ,че амур 10 кг. ще е по-борбен от 1 кило алай примерно,но ако е равно съотношението на килограмите между рибите,то алая-скобара е най-борбен.Освен това имаш грешка с пАстървата.
За мен шампиони са бялата мряна и амура.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бяла мряна-няма 10 кила,иначе съгласен,а амур13 кила лети като види бряг-просто дава на заден от кепа-стари спомениВенелин Радушев написа:Сони, еднокилограмов амур с болото на река ще те измъчи повече от скобара.SONY написа:Баце,най-борбената риба я няма в анкетата - алая.Тя е най-борбена за теглото си.Естествено ,че амур 10 кг. ще е по-борбен от 1 кило алай примерно,но ако е равно съотношението на килограмите между рибите,то алая-скобара е най-борбен.Освен това имаш грешка с пАстървата.
За мен шампиони са бялата мряна и амура.

Риболовци.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Първо има бели мрени и по 13-14 кила, друг е въпроса, че мрежарите трудно ги оставят да порастнат. Второ не говорим за най-големите риби, а за борбени. Аз намирам разлика....
-
- и господ не е толокова добър
Трябва да се гледат,примерно:Еднакви килограми,еднакъв водоем,еднакъв такъм,еднакво влакно,еднаква въдица,еднаква пръчка.Чак тогава може да става сравнение.Иначе всичко друго ще е празни приказки.Поради тази причина,не може да има еднозначен отговор. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
де ги набара бе набореsapuna написа: Я си представи морунаж...ама три килограмов!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".

Риболовци.
- jovani
- научил се да хвърля
Много е различно. Гласувах за сом. 27-28кг. сом го вадих 50мин.-борбата беше невероятна.Пожелавам го на всички.
-
- вече хвърля и на тежко
Снег,аз ли не мога да осмисля това което си написал.snegk написа:Трябва да се гледат,примерно:Еднакви килограми,еднакъв водоем,еднакъв такъм,еднакво влакно,еднаква въдица,еднаква пръчка.Чак тогава може да става сравнение.Иначе всичко друго ще е празни приказки.Поради тази причина,не може да има еднозначен отговор.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз в този късен час го схванах!nervaa написа: Снег,аз ли не мога да осмисля това което си написал.
Наистина коя риба е по-борбена от другата зависи от доста неща.Има риби ,които само си тежът те дърпат колкото да не умрът,има и такива който се борят "мъжката" (така се изразявам)нищо,че са по-малки.Всичко зависи от тъкъма и акцията на въдичката

Важното е да си направиш кефа по начина,който най-много ти допада.Риби секви,такъми секви не бих си помислил да вадя мряна или скобар с 0.40 и да кажа после "не е борбена риба".
Всеки рибок си има подходящият такъм за мах-удоволствие!
И все пак поставям на върха скобара и морунажа.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- и господ не е толокова добър
Няма за осмисляне.Не може да сравняваш,една риба1кг.извадена с шаранска въдица и една 20кг.с мач.Итака с останалите примери по-горе.nervaa написа:Снег,аз ли не мога да осмисля това което си написал.snegk написа:Трябва да се гледат,примерно:Еднакви килограми,еднакъв водоем,еднакъв такъм,еднакво влакно,еднаква въдица,еднаква пръчка.Чак тогава може да става сравнение.Иначе всичко друго ще е празни приказки.Поради тази причина,не може да има еднозначен отговор.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- CERRUTI
- сериозен играч
Гласувах за пъстървата,но защо е пропуснат клена(кефала)дане би да не е борбен?
а гласувах за пъстървата защото въпроса все пак е за борбена риба а не за тежка?!?!?!?Колеги малко бъркат,все пак риба 15кг.и умряла да е пак трудно ще се извади?!?!?!?
п.п.-една бележка към автора-като пускаш анкети гледай поне имената на рибите да са написани грамотно-пише се ПЪСТЪРВА!!!
а гласувах за пъстървата защото въпроса все пак е за борбена риба а не за тежка?!?!?!?Колеги малко бъркат,все пак риба 15кг.и умряла да е пак трудно ще се извади?!?!?!?
п.п.-една бележка към автора-като пускаш анкети гледай поне имената на рибите да са написани грамотно-пише се ПЪСТЪРВА!!!