Директен 9м на Tica

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

cekata413
новобранец
новобранец

Re: Директен 9м на Tica

Мнение от cekata413 »

Здравейте колеги,аз също като много от вас имам тика уинър.Страшно доволен съм от нея,и несъм имал никакви проблеми до сега.Риби от порядъка на 1-1.5кг. без никакви проблеми влизат в кепа.Вече трети сезон я ползвам без да я чупя,но след всеки излет задължително се разглабя и се мие от пясъка,прашинките и темподобни боклуци.Ако някои иска по задрава тика,да си вземе адвенчъра-на него може да се сложи и ластик.Успех на всички :wink:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Аз съм с 8 метров Уинър ... много му се точех, но определено е мнооооого фин и нежен. Разбира се, всяко замятане трябва да е внимателно, капризен е при вятър, а вятъра по големите ни язовири винаги го има ... С две думи съжалявам, че дадох близо 350 лева за това бижу. Да, кеф е като се вади риба с него, определено, но трябва да се съобразяваш с доооста фактори ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

mita4eto написа:Аз съм с 8 метров Уинър ... много му се точех, но определено е мнооооого фин и нежен. Разбира се, всяко замятане трябва да е внимателно, капризен е при вятър, а вятъра по големите ни язовири винаги го има ... С две думи съжалявам, че дадох близо 350 лева за това бижу. Да, кеф е като се вади риба с него, определено, но трябва да се съобразяваш с доооста фактори ...
Опс, имах предвид Ексклузив, а не Уинър, моля за извинение! :oops:
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Удоволствието си иска компромиси не само в риболова.Аз ловя с екслузив и няма да го сменя никога за някоя финеса(да не се обиди някой),само защото била по яка.Наистина директен от такъв тип си иска малко по особенно внимание,ама чак за съжеление.Лично аз по хубава инвестиция във въдица не съм правил.Поздрави
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Paublo_Eskobar написа:Лично аз по-хубава инвестиция във въдица не съм правил.Поздрави
+1
Изображение
veskoo
новобранец
новобранец

Мнение от veskoo »

Използвай кирилица!

Paublo_Eskobar
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не разбрахме, защото не четохме :wink:

Прочети и правилата, писането на латиница е забранено :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
mite-80
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mite-80 »

Някой, някога мерил ли е реалните дължини на тиките. Преди три месеца мой приятел си взе тика-адвенчър 9.0 м. Лично участвах в меренето на реалната дължина- оказа се 8.73 м. :idea: :idea: :?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

8.73 си е перфектна дължина за 9м пръчка :)
При кучите марки можеше да излезе и 7.73

ПП. Мелил съм 2 осмици на Тика, и двете бяха с по педя по-къси.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”