Директен 9м на Tica
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Директен 9м на Tica
Здравейте колеги,аз също като много от вас имам тика уинър.Страшно доволен съм от нея,и несъм имал никакви проблеми до сега.Риби от порядъка на 1-1.5кг. без никакви проблеми влизат в кепа.Вече трети сезон я ползвам без да я чупя,но след всеки излет задължително се разглабя и се мие от пясъка,прашинките и темподобни боклуци.Ако някои иска по задрава тика,да си вземе адвенчъра-на него може да се сложи и ластик.Успех на всички 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм с 8 метров Уинър ... много му се точех, но определено е мнооооого фин и нежен. Разбира се, всяко замятане трябва да е внимателно, капризен е при вятър, а вятъра по големите ни язовири винаги го има ... С две думи съжалявам, че дадох близо 350 лева за това бижу. Да, кеф е като се вади риба с него, определено, но трябва да се съобразяваш с доооста фактори ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Опс, имах предвид Ексклузив, а не Уинър, моля за извинение!mita4eto написа:Аз съм с 8 метров Уинър ... много му се точех, но определено е мнооооого фин и нежен. Разбира се, всяко замятане трябва да е внимателно, капризен е при вятър, а вятъра по големите ни язовири винаги го има ... С две думи съжалявам, че дадох близо 350 лева за това бижу. Да, кеф е като се вади риба с него, определено, но трябва да се съобразяваш с доооста фактори ...

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Удоволствието си иска компромиси не само в риболова.Аз ловя с екслузив и няма да го сменя никога за някоя финеса(да не се обиди някой),само защото била по яка.Наистина директен от такъв тип си иска малко по особенно внимание,ама чак за съжеление.Лично аз по хубава инвестиция във въдица не съм правил.Поздрави
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
+1Paublo_Eskobar написа:Лично аз по-хубава инвестиция във въдица не съм правил.Поздрави

Използвай кирилица!
Paublo_Eskobar
Paublo_Eskobar
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не разбрахме, защото не четохме
Прочети и правилата, писането на латиница е забранено

Прочети и правилата, писането на латиница е забранено

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Някой, някога мерил ли е реалните дължини на тиките. Преди три месеца мой приятел си взе тика-адвенчър 9.0 м. Лично участвах в меренето на реалната дължина- оказа се 8.73 м.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
8.73 си е перфектна дължина за 9м пръчка
При кучите марки можеше да излезе и 7.73
ПП. Мелил съм 2 осмици на Тика, и двете бяха с по педя по-къси.

При кучите марки можеше да излезе и 7.73
ПП. Мелил съм 2 осмици на Тика, и двете бяха с по педя по-къси.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.