Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

kamasan или owner?
Модератор: sapuna
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Re: kamasan или owner?
Ползвам и Оунър и Камасан и Дренан. Не робувам на никоя марка. От Оунъра съм доволен от Фуна, Исеама, Уми Танаго и Изу Мезина. От Камасаните - Б711, Б650 и Б651. А от Дренана имам само Супер Карбон Магот. Ползвам и едни куки Адроита - тънки и здрави. На Колмик куките изобщо не съм доволен. Добрият стар Мустад вече не е като преди, но пак си го бива за перки и каракуди.
П.П.: Споделих и за другите куки, защото колегата виждам, че колегата се интересува от куките.
П.П.: Споделих и за другите куки, защото колегата виждам, че колегата се интересува от куките.
Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

-
- научил се да хвърля
Re: kamasan или owner?
В последните 2 години ловя на плувка с куки Оунър и съм доста доволен. Използвал съм модела Чину, 7 номер. Чупят се, когато съм закачал по дъното, но и тогава повечето пъти се откача куката и се чупи после при следващо закачане.
Иначе от риби не ми се е чупила. С такава кука успях да извадя един шаран 1,550 кг. това лято. С камасан съм работил с 611, но малко. Харесва ми остротата й и се говори, че е доста здрава. Иначе самата й форма не е нещо особено.
Иначе от риби не ми се е чупила. С такава кука успях да извадя един шаран 1,550 кг. това лято. С камасан съм работил с 611, но малко. Харесва ми остротата й и се говори, че е доста здрава. Иначе самата й форма не е нещо особено.