Новият ми телескоп без водачи

Модератор: sapuna

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Новият ми телескоп без водачи

Мнение от INCUBUS »

Изобщо няма да си посочвам грамажите,пък и цената на директните ми.Вярно е,не всеки може да отдели пари.Обаче 370 г си е мазохизъм-къде остава удоволствието от прекарания ден в риболов?Ще останат само умора и болки.Същите "Видракс"предлагат 6 м директен в Смолян с тегло 180 г на цена 85 лева.Все ще може да ги събере човек,нали.
Аватар
s0n3x
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s0n3x »

Намерих една нова въдичка (май тази няма да ми я доставят ама ще изчакам и ще видя резултата). Ето я http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =105&click . Мисля че е добра нo изкажете и вашето мнение. Ако знаете нещо за този магазин рибоко, някой да си е поръчвал нещо оттам :roll:
:arrow: Take pictures, not throphies.
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

s0n3x написа:Еми в последния момент тва го научих, и се оказа че прътът струва 53 лефа. Майка ми се обадя да го откаже, а "човекът" на телефона каза че вече куриерите са тръгнали. После писах уж на главния тук във форума и по е-майла. И той каза да платя старата цена - "нямало проблем". Ама днес няма и следа от тия курери дали се загубиха или пък отидоха до най-блиският водоем да се уверят сами за качеството :lol: :smt119 . Ще изчакам още максимум 5 дни и ако не го доставят няма да си поръчвам вече онлайн. Само далавери правят : 1 цена го копуваш, друга плащаш. Но все пак това е БЪЛГАРИЯ какво да очакваме от днешните търговци. И тоя проблем във онлайн магазина от 2007 година смятайте колко време не са го отстранили. Сигорно е случайност или пък не :|
П.С. АМАН :axe:
Ти май не четеш както трябва или не искаш да прочетеш какво съм писал. Предния пост означава само едно "честито на печелившите" и ти май не го разбра това. Направили сме грешка, ти и доста други преди теб сте спечелили от тази грешка и естествено това си е наш проблем а не твой. За каквато цена си го поръчал на такава ще го получиш ! Грешката беше отстранена СЛЕД твоята поръчка. Благодарих ти че посочи грешката поне в бъдеще който си купи този телескоп да е на реалната цена че 2 години сме го продавали под цената за която сме го купили. Но така е в търговията не всичко е печалба.
Телескопа ти е пратен ето ти копие от товарителницата, подчертал съм датата на изпращане, колко трябва да платиш на куриера и датата според спиди кога трябва да я получиш въпреки че сме избрали опция ЕКСПРЕСНА:

Изображение

Това че не е пристигнала още е защото спиди нямат офис в твоя град, първо се носи във В.Търново и след това тръгва за Елена. Освено това в неделя не работят и ако не го получиш днес значи ще е при теб в понеделник.

И още веднъж. Радвай се на новата си пръчка, още повече че си я взел на "далавера", хващай много риби с нея и когато решиш заповядай пак при нас :)
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
s0n3x
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s0n3x »

Малко е тежичък, но като го оборудвам със ластик на 2ро или 3то коляно мисля че ще е перфектен. Ластика направо ще отида в магазина да ми го сложат. Вие кой номер ще ми пропоръцате за риби до към 1.500 до 2.000 максимално ? :?:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

1мм или 1.2мм.Универсален размер,за средни и дребни риби.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
s0n3x
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s0n3x »

Мерси за съвета във понеделник като го получа ще видя в нашия град дали слагат ластици. Ако не ще ходя в Търново :roll: , колко струва поставянето (трябва ли аз да си купя ластик и да го дам на човека или той сам ще сложи) Като четох някой от темите за ластици и прочие почти нищо не разбрах. Доколкото видях основното влакно се свързва за ластика чрез някви си възели гарвански крак разни такива ... Защото на върха на този вид телескопи има 1 халкичка за. Ама при поставянето на ластик се отразва част от пръта. Когато има ластик трябвало да се разпъва и прибира по специален начин ети такива. Та като цяло да попитам труден ли е риболова на директен. Защото никога не съм опитвал. :?: Защото има много понятия които не разбирам :oops:
Ако може да ми дадете някав линк или да ми препоръчате нещо ще съм ви много благодарен :prayer:
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Отиди при бате си Мариян в Търново да ти сложи ластичето и да ти каже как да се грижиш за него.
Последно промяна от Vidrax на Пон Авг 03, 2009 1:45 pm, променено общо 3 пъти.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

И бих добавил да прочетеш и се напънеш да потърсиш из риболов на леко за ластиците и директните.
Аватар
s0n3x
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s0n3x »

Туко що се връщам от рибарският там имат комплект за самостоятелно слагане на ластик който включва всички необходими принадлежности и е на "Престън". Струва 13 лева. Мисля да го купя и като ходя в Търново да отида до някой рибарски магазин да ми го сложат.
П.С - 1,2 и 1,3 мм за риби максимално 2 кг не е ли много тънък ?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

s0n3x написа:Туко що се връщам от рибарският там имат комплект за самостоятелно слагане на ластик който включва всички необходими принадлежности и е на "Престън". Струва 13 лева. Мисля да го купя и като ходя в Търново да отида до някой рибарски магазин да ми го сложат.
П.С - 1,2 и 1,3 мм за риби максимално 2 кг не е ли много тънък ?
Абе ти не четеш ли,с 1.27мм ластик на Престън съм извадил не един амур над 4кг.
Аватар
s0n3x
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s0n3x »

Еми брао ама не зависи само от ластика все пак ти си много по-опитен :roll: . Пък и още не са ми доставили телескопа мисля че утре със сигорност вече трябва да е при мен :|
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Абе ти можеш ли да четеш?

Иди погледни, какво пише на товарителницата :!:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
s0n3x
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s0n3x »

Не бях я гледал изцялостно. :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Намирисва ми на ключалка! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
s0n3x
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s0n3x »

Преди малко я получих ама има проблем. Върхът е доста тънък и мисля че е плътен, поскоро полуплътен защото има 1 мъничка дупка във средата. За да сложа ластик върхът ми трябва да е кух. Сега нов връх ли трябва да си зема ?
П.С. Тва че е доста тънък, диаметърът му е под 2мм пречи ли :?:
Заключено

Обратно към “Въдици и макари”