Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Правила- Н. С. 6
Модератор: sapuna
Re: Правила- Н. С. 6
Хайде и аз да си кажа. Абсолютно съм ЗА, да има някакви правила. Няма да конкретизирам, тъй като най-важното е споменато вече по-горе. Единственото, което ме касае мен е за гюрултията по малките часове, тъй като някой път аз съм основната причина! Ами то вече се каза,че решението е по-далече от основния лагер, но когато мястото не го позволява...? Ами все пак нека всички знаят предварително, че някои предпочитаме да се веселим, като се съберем, и нека да ни простят поне за една-две вечери! Спокоен сън има и у дома, нали...!?! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Правило №1. ПАПАРАЦИ СЛЕД 12ЧАСА НЕ ИСКАМ У ПАЛАТКАТА СИ!!!
Е,тогава кой ще налага наказание? Напиша нещо и го изтрия почвам с некакви обяснения по темата и се улавям,че така няма да стане и трия и наново и осъзнах, че може би няма смисъл да се намесвам в нещо ,което няма особено значение за аудиторията.Окей, и без това съм с предупреждение ,а не искам то да стане официално и затова спирам с коментарите по темата.sapuna написа:
Е тука вече си в грешка!
Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()

- Don4o_62
- учете се от него
Така така(за песните)А пък на яз. Мечка ще има няколко дневна и нощна загрявка. Нали г.Митев.

Последно промяна от Don4o_62 на Вто Авг 04, 2009 10:11 pm, променено общо 2 пъти.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Също и серенади!!!Митев написа:Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Правило №1. ПАПАРАЦИ СЛЕД 12ЧАСА НЕ ИСКАМ У ПАЛАТКАТА СИ!!!![]()
![]()
![]()
блазе ти

Nedeltcho Delev написа:Също и серенади!!!Митев написа:Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Правило №1. ПАПАРАЦИ СЛЕД 12ЧАСА НЕ ИСКАМ У ПАЛАТКАТА СИ!!!![]()
![]()
![]()
блазе ти

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Правило №2. НИКАКВО ЗАТРЪШВАНЕ НА ВРАТИNedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()

Нищо няма да стане с тези правила.АМи дано поне всеки да се старае да бъде по в час.
В смисъл да си знае мярката.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Ся-за мене няма по-голем кеф от НС....Писани правила нема да свършат работа-секи да си ги носи в картуната
Всеки предварително да си даде съгласието,ако прави продстотиЙ да бъде вързан...
.... 

Всеки предварително да си даде съгласието,ако прави продстотиЙ да бъде вързан...

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател

Последно промяна от Бай Гого- Сиромаха на Вто Авг 04, 2009 10:15 pm, променено общо 1 път.
Твоята беше инцидент, но ако стане ритуал, не се знае кой ще е следващата жертва!Nedeltcho Delev написа:Също и серенади!!!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Don4o_62
- учете се от него
Кво си губите акъла с тези правила.Тука ще пишем едно,а там ще стане друго.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Неделчо,знаеш,че те уважавам,но позволи ми да не съм съгласен!Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Немога да разбера кви правила кви чудесии,правилата всеки си ги носи у себе си,ако не си правилния не си на правилното място просто и логично,няма смисъл Барута да банва,неправилния сам се банва и е по-тежко.
Винаги сме на различни водоеми и правилата са различни,всеки си има глава на раменете и да расъждава.
Ако някой се напие и мине през палатката ти с джипа или просто стреля с личното си оръжие в неправилната посока...тогава какво?Не ми се мисли!
Затова темата на Илийката е много на място,все още няма пострадали,дай Боже и да няма никога,но не е излишно да си има "превантивни"мерки!
Пафка и аз ако съм съгласен с "правилата" и доида с оръжие и с джипа - квоPavkata 1977 написа:Неделчо,знаеш,че те уважавам,но позволи ми да не съм съгласен!Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Немога да разбера кви правила кви чудесии,правилата всеки си ги носи у себе си,ако не си правилния не си на правилното място просто и логично,няма смисъл Барута да банва,неправилния сам се банва и е по-тежко.
Винаги сме на различни водоеми и правилата са различни,всеки си има глава на раменете и да расъждава.
Ако някой се напие и мине през палатката ти с джипа или просто стреля с личното си оръжие в неправилната посока...тогава какво?Не ми се мисли!
Затова темата на Илийката е много на място,все още няма пострадали,дай Боже и да няма никога,но не е излишно да си има "превантивни"мерки!

Pavkata 1977 написа: Неделчо,знаеш,че те уважавам,но позволи ми да не съм съгласен!!

Павка позволи ми да ти кажа,че пресъстващите на НС не са кой да е а най-добрите от форума затова им имам доверие на всички и ги уважавам всички.Представи си,че некой направи издънка,преди и да си го е помислил ще стане въй,що се отнася за неспокойствието на колегите ще траят траят и ще траят,мъжко магаре се ебе един път