Дилема-моля за компетентни мнения!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Дилема-моля за компетентни мнения!

Мнение от Бисо »

:smt102 :smt102 :smt102
Последно промяна от Бисо на Нед Авг 09, 2009 9:14 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

имам рено сценик дизел висока удобна ходя нариба минава на всякаде продавам я защото искарах инсулт и вече не ми се кара
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Колега разгледай SUBARU и моделите Forester,Legacy или нещо средно и практично OUTBACK. Влез в техния форум и ще разбереш за какво става въпрос.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Колата е само една за риболов! Фолксваген Пасат комби ДИЗЕЛ
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
rupa
новобранец
новобранец

Мнение от rupa »

:idea: Виж кво ти шепне Бисо
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Бисо драсни едно ЛС с малко данни и цена на комбито, ако естествено колегата не е заинтересуван де.
И според мен риболовната кола е пастат .
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

Здравей колега,
Говоря от личен опит:
1.Марката на колата е без абсолютно никакво значение щом става въпрос за кола над 10-12г.
2.Преди да купиш каквото и да е разпитаи близки и познати за някои майстор който разбира (ама наистина разбира) от избраната от теб марка.Ако не намериш такъв близак насочи се към марка за която намериш майстор
3.Ако не взимаш дизел слагаи гас без да се замисляш(Отново търси определен майстор-за Пловдив мога да ти препоръчам един газаджия,аз имах много проблеми с моята гас и саответно много грешни пари по пишман майстори докато не открих този)
4.Когато копуваш кола винаги остави поне 1000лв. за да я стегнеш след като я вземеш повярвай ще ти трябват първите 3 месеца
5.Никога не копувай кола в ниската ценова зона на дадения модел и марка(разгледаи mobile.bg и ако има обяви за 3000 и за 7000лв за дадената кола гледай да вземеш нешто за поне 4500лв(това с цифрите е само пример)такова нещо като далавера в Бг. няма да ти се случи ще се набуташ жестоко)

Всичко написано по горе го казвам от личен опит и от това което се е случило на най-близките ми познати

П.п.Покупката на кола е като игра на тото така че стискаш зъби приготвяш арсенал с рогатни и действаш :drinkers: :drinkers:
joco

Мнение от joco »

Ако е само за риба и ходиш сам-Фиат Чинкуеченто :oops: :oops: .Висок,проходим,евтин за подръжка(фар-25лв,калник-30-на два болта и т.н).Поредния ми(3-ти :oops: )е 98г.,78000(реални),1200лв,1250куб.,55коня,пълна инжекция и на 400кила купе се сещаш как се кара :oops: :!: :?: Освен това за града е перфектен
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

аз ще подарявам моята б-4 на баща ми и ще взимам същата само че комби вече огледах няколко за 3500-4000 за тези пари си струва мисля старата ми е в мен от 7 години и нямам никви забележки
успех с избора
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
RINO
новобранец
новобранец

Мнение от RINO »

Мой колега имаше Пасат-1 и с него стигаше навсякъде :shock: След време си взе Пасат-2 комби-много хубава кола с голям обем на багажника обаче с нея само по асфалт-много е ниска :!: Издаде я за 3 месеца,брои една десетка и сега е с истинската рибарска кола-Субару Форестер :D Аз лично карам Рено 19 :D -върши ми работа.Успех :!:
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

Според мен за тези пари или Passat или Audi 80 B4,като имай в предвид че на пасата багажника е по голям но е по нискък като кола а при аудито е обратното.
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Колега, ако сериозно си решил да взимаш Еспейс вероятно вече знаеш какви са плюсовете на модела.Перфектна возия,супер удобна,огромно багажно пространство :idea: Има една особеност която трябва да се има впредвид когато се ходи за риба с нея-картера излиза пред моста и първо той има досег със земята при по голяма неравност.Това естествено не е проблем когато го знаеш и се съобразяваш.
Колекционирам лампови радиоприемници
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

В събота имам подробен оглед на Лагуна комби 1999г.,напълно обслужена и регистрирана,цената е много изгодна и може да си променя мнението за "Еспейса"!
Но тази вечер ще си :drinkers: ,днес продадох "Калибрата" и съм много доволен!
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Честита продажба на Калибрата и успешен оглед в събота,дано намериш това което търсиш :P Ако не, пиши както бяхме говорили :drinkers:
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Бензинова кола - Трабантче, или лада - жигула, няма място, през което да не минат :idea: Минах и през двете, но сега съм модерна :D и карам 306 , 1,9 ,дизел ,комби - за мен това е колата :!: Карам я от 5 години , оплакванията ми са смешни :wink: Препоръчвам ти я горещо, + това в момента са безумно евтини :idea: Криза, ко да праиш :D От Еспейса по - доброто е ПЕЖО, 306 комби или Партнер, с едно окачване са, разликата е в купето :wink: едното е просто по - леко, на товар издържат еднакво :idea:
Успех в избора, сега само да имаш малко парички, всичко можеш да купиш :wink: :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”