Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

пак хванах сом
-
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: пак хванах сом
браво!!!браво!!!! 

-
- разбира нещата
Браво Младши Магарко!Евала мъжки!Който си го може,си го може!
А що се отнася до сома на плувка,да на мен и приятелите до сега само на плувка е взимал по Марица!
А що се отнася до сома на плувка,да на мен и приятелите до сега само на плувка е взимал по Марица!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Евала малък,май трябва да ти отстъпя ника ми 

Моите поздравления. Само така и за напред.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво бе младеж
.Не ми се мисли какво ще стане със сомовете,като порастнеш с още някоя година.Още веднъж браво и за ентосиазма с които ходиш 

- Николай Неделков
- учете се от него
Железен си , БРАВО 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Юнак !
Каквото и да кажа друго , си е направо проза...
..... и колеги , айде стига с това "нощния риболов е забранен" ! Недоглежданията в нашето законодателство са хиляди... Бяхме свидетели как няколко партии и цели правителства , барабар с министри , депутати и цялата там сган крадяха посред бял ден с чувалите , с камиони , с тирове и т.н.
(...стига , че се ядосах)
....../след 10 мин./ Момчето явно е доказало лоялността си към мустакатковците. По добре вземайте пример от него и наистина пускайте маломерните риби!
Sorry! за спама...

..... и колеги , айде стига с това "нощния риболов е забранен" ! Недоглежданията в нашето законодателство са хиляди... Бяхме свидетели как няколко партии и цели правителства , барабар с министри , депутати и цялата там сган крадяха посред бял ден с чувалите , с камиони , с тирове и т.н.

....../след 10 мин./ Момчето явно е доказало лоялността си към мустакатковците. По добре вземайте пример от него и наистина пускайте маломерните риби!
Sorry! за спама...
-
- новобранец
Евала,ризби ги тези сомве 

Тва ги скъса тия сомове бе Браво!

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Не си прав, колега! Законите, хубави, или лоши трябва да се спазват! Нямам нищо против момчето, ама ако дойдат от ИАРА, ще го глобят , нали! А и никъде не съм казал, че го е хванал през нощта , само напомних - да си знае той и всички останали, които не спазват законите (евентуално)!salmo написа:Юнак !Каквото и да кажа друго , си е направо проза...
..... и колеги , айде стига с това "нощния риболов е забранен" ! Недоглежданията в нашето законодателство са хиляди... Бяхме свидетели как няколко партии и цели правителства , барабар с министри , депутати и цялата там сган крадяха посред бял ден с чувалите , с камиони , с тирове и т.н.(...стига , че се ядосах)
![]()
Sorry! за спама...
ПП. Малко заядливо и пеперлия стана, дано ме разберат четящите какво искам да кажа.
Сомът обича смелите!