Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да се зарибява ли ?
Модератор: dantho.mihov
Re: Да се зарибява ли ?
За зарибяване винаги ще се намерят хора да дадат пари,ако ще и 5 човека да са.Мисля че,първо трябва да се реши проблема с мрежари,токаджий,парашутисти и други подобни гадни копеленца! Защото докато ги има тия просто риба няма да има,ако ще всеки ден да зарибяваме с тонове.Представям си само в момента колко ''гости'' четат форума и точат лиги на бъдещите зарибени водоеми 

-
- и господ не е толокова добър
Жалко, но си прав.Въпреки това продължавам да пускам, и ще пускам всички риби.som4o написа:За зарибяване винаги ще се намерят хора да дадат пари,ако ще и 5 човека да са.Мисля че,първо трябва да се реши проблема с мрежари,токаджий,парашутисти и други подобни гадни копеленца! Защото докато ги има тия просто риба няма да има,ако ще всеки ден да зарибяваме с тонове.Представям си само в момента колко ''гости'' четат форума и точат лиги на бъдещите зарибени водоеми

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Как сте колега бзи разконсперирах те меBZI написа:host 2000 я земи да се представиш кой си и откъде си, че ще та пратим при баба Куна в национален парк"Централен Балкан".![]()
![]()
В интерес на истината и в подкрепа на моите думи и някои постове в темата мога да споделя че колегата е представител на една Държавна институция, ако може така да се каже - национален парк"Централен Балкан" - и определено би могъл да съдейства по много начини за едно такова начинание като капманията "На мен ми пука".

Празнотата е форма и формата е празнота, риболова е някъде по средата
-
- кандидат преподавател
Нека се въздържим от любителски изпълнения.В момента се сменя властта в сферата и на зарибяванията-ще се забележи бързо
Заделяните за зарибяване пари най-сетне ще започнат да се използват по предназначение.
Обмислят се идеи за ангажиране на държавните лесничейства в помощ на ИАРА-техните служители,"горските"да започнат да наблюдават и охраняват реките и язовирите в техните райони на компетентност-срещу плащането на съответните допълнителни възнаграждения,естествено.За Смолянска област съм спокоен,щото шеф по тези въпроси ще става мой приятел -риболовец,състезател и риболовен съдия и ако не действа както трябва,просто ще го окауша 

host200,не искам да се заяждам,но я кажи кое "всичко" при "вас"-в ПСС е доброволно???И най-после се обозначи от къде си!Да не удариш на камък,щото аз съм доброволец на БЧК и от 10 години си пия ракията с колегите от ПСС поне по 5 дни годишно и съм на ясно...И според мен се поизхвърляш или имаш непонятна за мен цел... относно зарибяването!Ако си толкова много за промяната,би трябвало да си на ясно,че има пичове които се наемат със "незаконното" зарибяване и да не ръсиш глупости...
Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!
-
- научил се да хвърля
Колега като си пиеш ракията с колегите от ПСС и не си разбрал че всичко в ПСС е на доброволни начала си е лично твой проблем, и как като си доброволец от 10 години не знаеш че доброволното начало е водещо да не мислиш че ПСС -отряди има само в София,но темата не беше за ПСС а съвсем другаpeshevko написа:host200,не искам да се заяждам,но я кажи кое "всичко" при "вас"-в ПСС е доброволно???И най-после се обозначи от къде си!Да не удариш на камък,щото аз съм доброволец на БЧК и от 10 години си пия ракията с колегите от ПСС поне по 5 дни годишно и съм на ясно...И според мен се поизхвърляш или имаш непонятна за мен цел... относно зарибяването!Ако си толкова много за промяната,би трябвало да си на ясно,че има пичове които се наемат със "незаконното" зарибяване и да не ръсиш глупости...
Не е точно така,има щатни служители и доброволци."Щат" не се съвместява с доброволчеството
Няма да спамя повече-извинете изблика ми 

Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!
- barutchiata ©
- Администратор
Абе пичове, не можете да четете или искате да си ги мерите като децата, кой кого познава???Чета постовете и не мога да разбера защо пишете всичко друго ама не и по темата.Темата е
Да се зарибява ли???Като гледам и автора на темата постояно залита извън нея!

-
- научил се да хвърля
Извинявам се за лиричните отклонения