Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Личен опит
Модератор: Paublo_Eskobar
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Личен опит
Пак заповядайkaloyan Mladenov написа:екстази захранката е супер пробвах я и резултата беше неописуемо добър.промених единствено царевицата -сложих сладка от консерва и престоя общо три дни и на четвъртия бях на водоема.на този водоем със други захранки ,и купешки и не успявах да хвана не повече от 20-25 таранки от рода на 200-400 гр. онзи ден обаче ги сасипах, 68 риби от 200 до 1.1 кг![]()
и по край мен никой не ловеше само гледаха мача
.благодарности за споделеното
![]()
![]()

Без риболов няма любов !
- CERRUTI
- сериозен играч
Евала...това е силата на форума 
Нека да го кажа в стил Шампионска Лига:
Цигари-3,40лв.
Храна-5-6лв.
Продукти за захранката-7-8лв.
Гориво за колата-10лв. ......
Но това чувство-

Нека да го кажа в стил Шампионска Лига:
Цигари-3,40лв.
Храна-5-6лв.
Продукти за захранката-7-8лв.
Гориво за колата-10лв. ......
Но това чувство-
БЕЗЦЕННО!!!kaloyan Mladenov написа: и по край мен никой не ловеше само гледаха мача

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еми колегата се е престрашил да пробва моя опит със таранките и видял резултата.След толкова излети с уловени единствено и само каракуди мисля да си сменя ника на Nasko-Tarankata

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
За безценното -да така е безценно е , ама за сметките не съм съгласен
-
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
За захранката около 3лв за около 4-5 килограма
а имах впредвит че цигарите и храната си ти дъвча и без да съм на риба, което ме навежда на мисълта - по често за риба та да не дъвча храна и цитари излишно

а имах впредвит че цигарите и храната си ти дъвча и без да съм на риба, което ме навежда на мисълта - по често за риба та да не дъвча храна и цитари излишно

наско,дай една снимка да ги видим тия каракуди бре.ExTaZzY написа:Еми колегата се е престрашил да пробва моя опит със таранките и видял резултата.След толкова излети с уловени единствено и само каракуди мисля да си сменя ника на Nasko-Tarankata![]()
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- ще става разбирач
ExTaZzY , утре я забърквам и в Събота ще я тествам, па ще видим 
п.с. Проблем ли ще е ако заменя царевицата със сладка, а житото си го взема от някой рибарски, има ги в едни пакети - готово сварено жито, нали се сещаш ?

п.с. Проблем ли ще е ако заменя царевицата със сладка, а житото си го взема от някой рибарски, има ги в едни пакети - готово сварено жито, нали се сещаш ?

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сещам се на Фиш мания са даже имат и ароматизираниdundurma написа:ExTaZzY , утре я забърквам и в Събота ще я тествам, па ще видим

Има един много добър зърнен микс (царевица,жито и коноп) мисля,че е 2.50 - 2.80 пара но не съм сиг

Сега е момента на тая захранка защото рибата набира мазнини,въглехидрати и протеини на поразия а това е първокласен микс съдържащ протеини,въглехидрати и мазнини от А до Цинк

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Да рабирам ли, че може да си купя един пакет - зърнен микс (царевица,жито и коноп) и с него да заместя житото и царевицата от оригиналната рецепта. Ред кюспе, ред з. микс и така... ?
п.с. Дали ще снате с ленено олио?

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Точно за това ти намекнах по-горе да го употребиш като заместител,но не си ме разбрал...а олиото колкот по-скъпо толкова по-добреdundurma написа:Да рабирам ли, че може да си купя един пакет - зърнен микс (царевица,жито и коноп) и с него да заместя житото и царевицата от оригиналната рецепта. Ред кюспе, ред з. микс и така... ?

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Снощи я забърках, ама съда ми се оказа по-голям, сложих малко повече кюспе и към 700 - 750 гр зърнен микс, ама накрая като добавих 0,500 гр олилце и нещо неможах да покрия каракудената торта, та долях към 300-400 гр вода за да стане работата. Надявам се да не е проблем, както и това, че ще импровизирам и вместо да блендирам филийките (нямам с какво), ще сложа сладка галета и Събота ще видим резултата в тоя мраз навън

-
- разбира нещата
И аз съм е забъркал за събота че едни таранки ме чакат дето миналия път им се услади .
аз ти предлагам да сложиш вместо галета средата на неколко дневен хляб стрита през ръце , ама все пак нека екстази да каже
аз ти предлагам да сложиш вместо галета средата на неколко дневен хляб стрита през ръце , ама все пак нека екстази да каже
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Други ден погледни съда да не е тръгнала сместа да излиза от него защото аз в последно време като го правя тоя разтвор оставям 2-3 пръста до ръба защото сместа бухва и почва да извира "незнайно" от къдеdundurma написа:Снощи я забърках, ама съда ми се оказа по-голям, сложих малко повече кюспе и към 700 - 750 гр зърнен микс, ама накрая като добавих 0,500 гр олилце и нещо неможах да покрия каракудената торта, та долях към 300-400 гр вода за да стане работата. Надявам се да не е проблем, както и това, че ще импровизирам и вместо да блендирам филийките (нямам с какво), ще сложа сладка галета и Събота ще видим резултата в тоя мраз навън![]()

Без риболов няма любов !