Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС 6 - Снимки
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: НС 6 - Снимки
Малко снимки и от мен,прекарах си страхотно очарован съм от красотата на язовира .Благодаря на всички присъствали за настроението и емоциите.

Сливенската група се отчете с две шаранчета ето го първото ,огромно животно 300 гр +

Ей го и второто

Наздраве от нас да сте живи и здрави приятели

Сливенската група се отчете с две шаранчета ето го първото ,огромно животно 300 гр +

Ей го и второто
Наздраве от нас да сте живи и здрави приятели

- krokibg
- учете се от него
Аааа,няма да се плашите,другия път и в Китай да решат да е срещата,пак ще отидем
Каквото реши мнозинството,това е за всички.Всеки има близко до неговия град водоем и иска да си спи в къщи а да пие до два - три с колегите но няма как да стане.Вземете се в ръце и стига сте всявали раздори.Хората решиха да е Ивайловград и ако имаше повече време,щеше да има и големи шарани,както колегите до нас ги разпраха и изнасяха към фризерите.Язовира красив та красив !!! Хората които за първи път идват на него,останаха възхитени,въпреки падащото през ноща ниво на водата,язовира навътре си е красив и запленява от раз.А щом държите да се съберем в Гръчко,непременно ще го предложа на следващото гласуване
Така или иначе,срещата си мина на ниво и нищо не беше в състояние да развали магията на същата.Аз също само две вечери стоях в лагера и ако не се лъжа,след като се изнасях да спя,мохабета е продължил и без мен.Така че,май няма значение кой дошъл и кой не,хората се сприятелиха и ще се виждат редовно защото това стана традиция.Лампичката свети със все сила и това е факт.Да извиняват тези,които не можах да видя и поздравя но по цял ден из язовира,просто всяка вечер бях смачкан.Аре лека че днес съм рожденик и трябва да се ляга за да съм шен довечера

Така или иначе,срещата си мина на ниво и нищо не беше в състояние да развали магията на същата.Аз също само две вечери стоях в лагера и ако не се лъжа,след като се изнасях да спя,мохабета е продължил и без мен.Така че,май няма значение кой дошъл и кой не,хората се сприятелиха и ще се виждат редовно защото това стана традиция.Лампичката свети със все сила и това е факт.Да извиняват тези,които не можах да видя и поздравя но по цял ден из язовира,просто всяка вечер бях смачкан.Аре лека че днес съм рожденик и трябва да се ляга за да съм шен довечера

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- drat
- разбира нещата
За приятелството и веселбата граници няма.Elfi написа:Ха така де, супер, браво , следващия път дано не решите да правите НС у турско , та да можем да дойдем повечко хора![]()

- drat
- разбира нещата
d_bozhkov написа: П.С> Приликата с лица участващи в НС6 е случайна

Не е с ботуши краката му много кални на колегата.

- krokibg
- учете се от него
Правилно,граници нетрябва да има

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Грандиозни шарани на фидер:

Разни грозни неловящи воблери:

Мазнислав - рекламното лице на екогиър с маломерни бели рибки

Айде и аз се изтипосах с разни рибки на разни грозни японски фофлери:

Айде почнахме ги силиконите:

Резултата:

Разни грозни неловящи воблери:
Мазнислав - рекламното лице на екогиър с маломерни бели рибки

Айде и аз се изтипосах с разни рибки на разни грозни японски фофлери:
Айде почнахме ги силиконите:
Резултата:

-
- сериозен играч
Нашия улов беше 1 каракуда 1 кг.около 15 кефала на тролинг и 15-20 костура също на тролинг
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
Завърнах се и аз.Прекрасна среща па макар и с по малко хора, благодаря на всички за доброто отношение.Язовира е много красив и пълен с риба ,след цял ден търсене на бяла на тролинг се убедих че я няма, те тогава почнахме с Младен едни кефали и костур ,кеф.През 300 метра удар на воблерите ,поне си пробвахме воблерите и се накефихме максимално.Взел съм си и малко да ги мариновам по рецептата на Диканаров.
За веселата част то кво да се каже ,прекрасен сафрид и зарган от бургазлии,невероятна маринована платика от Диканаров,умопомрачителни пържоли и печен костур на каменнна плоча от Поборника,то ракия то вино то...................................
И вечерна серенада си имаше,потърпевш пак Делеф ,след кратка репетиция под ръководството на Хазарта го събудихме с песен и той като се поосъзна каза на кучето дръж, дръж ги ма то горкото така му се спеше че не го спаси само се намести и пак заспа а Делеф си изслуша песента до край.
Първата среща за мен на която се разцепих от риболов, до тъмно чак съм изгорял посред есен.
Снимки има в галерията ми ,но са малко ,за сметка на това ценни.Вижте от къде Делеф ги вади шараните.
За веселата част то кво да се каже ,прекрасен сафрид и зарган от бургазлии,невероятна маринована платика от Диканаров,умопомрачителни пържоли и печен костур на каменнна плоча от Поборника,то ракия то вино то...................................

И вечерна серенада си имаше,потърпевш пак Делеф ,след кратка репетиция под ръководството на Хазарта го събудихме с песен и той като се поосъзна каза на кучето дръж, дръж ги ма то горкото така му се спеше че не го спаси само се намести и пак заспа а Делеф си изслуша песента до край.
Първата среща за мен на която се разцепих от риболов, до тъмно чак съм изгорял посред есен.

Снимки има в галерията ми ,но са малко ,за сметка на това ценни.Вижте от къде Делеф ги вади шараните.
Последно промяна от pivkoto на Чет Сеп 24, 2009 1:21 pm, променено общо 2 пъти.

-
- разбира нещата
Гледам,чета и се кефя.Много готино е било.Дано следващата НС да присъствам.
-
- фен клуб-скобар
Добре сте си изкарали.Въобще не се и съмнавам.
Най -навитите пичове сте били все пак там.
Евала.
Най -навитите пичове сте били все пак там.
Евала.

Ееее най-накрая се здобих и с кабел за фотоапарата.
Ето какво видя и моя фотоапарат

Първото ми пристигане в митичното село,

и първия поглед на прекрасния язовир

Това заварих още при пристигането ми,ориентирах се по масите

Вечерта я изкарахме на открито,шатрите ги оставихме за другия ден като се съберат повече хора и определим мястото и правилата

Е,почнаха да пристигат и майсторите и разбирачите на шатри,всичко бе опънато по конец и отвес!

Караваните също бяха нивелирани

Е,без знаме накъде

Ааа правят още шатри и учат Джек как се строи,ама и той разбира де

Равниииис,всичко е готово

И амулета е налице

Изглед от вътре на вън

Тоа па кой е

Невероятен водоем

Тук за тези снимки без коментар,те са уникални

Неее не,така не са кльонка,ся ша ви покаже чичо ви Краси Поборника

Тук искам да благодаря на Павката и жена му за прекрасния боб който бяха направили,ееей много ракия изпи тоа боб,деба и боба му деба

Ей тъй се прави който го е страх от дъж

Айде и незабравимия Петкан с новото барбекю,ново ново ама много малко смиста

И тук се заоформя вече веселата част

Кучето ми Джек фон .....стана любимец на всички

На другия ден.Но комент

Ся гледай!

Бе кой каза,че нямало риба

Ей учете се на стъпки

Мамин сладур

Ай бегай у водата стига си ме срамил,бат ти Нидялча е свиснал на по-големи

Теа па теа па,най-лудите старазагорци

Деба и рошавия му изкара го ве

Новия аватар на краси

Айде ито при баба

Ей тия дет пущат рибите заслужават това

Тук искам да благодаря на Ванката и жена му за прекрасния морски дар и вкусното му приготвяне,също и за подарения от Ванката нов чардак

Па ей тоя ми напълни душата га се измъкна по едно време,направо от нивата дофтаса

Че са почна да не ви разпраям

Тука са напиф

Па ей туй нящу вечер ставаше на красива принцеса

На другия ден си имах и гости,колегата ми със страхотното си момченце които ни отсрамиха с един много приличен кефал

Па къф мохабет се заоформи пак под скромното ми чадърче,ми то както винаги

Тоа познавате ли го на фона на залеза

Салата ала форум,кой кво имаше вътре беше

Тука па са напиф и дрънках едни глупости за едни лигени и тоа рошавия ми са скара

Така вече изглеждаше пусто след като си тръгнаха почти всички
За мен срещата мина великолепно и незабравимо,за пръв път си починах истински имаше и пиине и иедине и много риболов и без правила си е по-добре да знайте.
Благодаря ви приятели за хубавите мигове които прекарах заедно с вас

И накрая малко за релакс и одих от много снимки

Последно промяна от Nedeltcho Delev на Пет Сеп 25, 2009 1:37 pm, променено общо 1 път.
Nedeltcho Delev написа:Ето какво видя и моя фотоапарат

Е само тва ли беше, бахти скуката!? Толко чеках, а то...
Аааааа, и тази е в папката, само че не знам на левиу, или на десниу брег са били тея китки:
Хубаа пеперудка

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Баахти нета,предели ме по средата,сега всичко е готово

Nedeltcho Delev написа:... сега всичко е готово

Е тва вече е друго нещо!