Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Maрица 11.10
- Живко Василев
- разбира нещата
Re: Maрица 11.10
Перфектно, на твой воблери ли ги хвана?
Поздрави!
Поздрави!

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Ами аз кажи-речи на други не ловя, а на каквито хвърляш- на такива хващаш.Единия кефал го хванах на някакъв "купешки" -май че "Ъгли"
Може би си прав.Л.Вичев-krokibg написа:...Просто си мисля че рибата е напуснала до сега обитаваната от нея територия и се е преместила по плитчовете,където не я търсят с тоците...
Последно промяна от diletant на Сря Окт 14, 2009 6:54 am, променено общо 1 път.
Уникално
Яка брада си пуснал,това от рибарлъка няма време да се обръсне човек

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Любак приятелю, с тази бригада незнам ама на 9 км. където копае багера като застудее ноември има една друга бригада с железни червейЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Може и да са извадили риби,но няма как да ги оберат всичките.Все трябва да е останала някаква риба !!!Просто си мисля че рибата е напуснала до сега обитаваната от нея територия и се е преместила по плитчовете,където не я търсят с тоците.Как няма господ да ме срещне с такава бригада и да видим как работи апаратурата имdiletant написа:Моите наблюдения са че тази година големи риби са хванати само в рамките на града/Пловдив/.Извън града-енергото ги обра тотално.Нормално е когато те гонят постоянно от едно място,просто да го напуснеш и да се преместиш - въпрос на оцеляване.Лошото е че майче тока действа и на хайвера и го унищожава.Дано да несъм прав и да греша.Трябва да видя един човек който се занимава със риби и е преподавател,да каже дали е възможно това или не,за да не умувам напразно и да се нерва.Скоро ще пиша дали съм прав или греша !!!

Поздрави!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Карай се по кефалите DiletPro!Тоз последния сом само пречупва поредицата и разваля идилиията на очакване за камара кленове!
Поздрави братле...и безброй бъдещи успехи!

Поздрави братле...и безброй бъдещи успехи!

-
- разбира нещата
Къв тос убавец на снимката бе
Браво!

Браво!