Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Най-накрая
Модератор: sapuna
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Най-накрая
Фидера ми е вече кажи речи на една година и си е с найлона нито е зеленясъл нито нищо,обичам да си пазя въдиците както очите си,а пък ако видя,че отдолу е влязла вода тога ще го махна ....IDA написа:Наско, честито за придобивките и съм сигурен че ще имаш успехи с тяхНа твоите години, само можех да мечтая... или по-точно, то такива неща въобще нямаше по магазините дееее...
Ще чакаме репортажи и ...на прътите им махни найлона от дръжката- хем да ти е кеф на ръката и душата, хем да не зеленясват или посивяват, ако отдолу влезе влага
![]()
![]()
Поздравии Успех!
Бачо
Иначе мерси за добрите пожелания

Защо ?Венелин Радушев написа:Свали боята от телата на ваглерите и си ги лакирай сам /боби-то най-вече/. Честито и успех!

Без риболов няма любов !
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Защото е некачествена боята, леко да я чукнеш в нещо и се отлюспва парче. Имам чувството, че не с боя, а с мазилка са ги мацали. Слоя боя е половин милиметър дебел и крехък като керамика. Послушай ме....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- разбира нещата
А така, честито за новите придобивки и от там нататък ти си знаеш...от мен успех! 

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!