Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново Лобош+Беззаконие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- krokibg
- учете се от него
Re: Отново Лобош+Беззаконие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе Цецо разбра човека какво исках да кажа,ама се пръкнаха веднага възмутени колеги и стана мазало.Те знаят Боби и Цецо какво да правят,да неги мислим.Ако им трябва помощ или съвет,тогава ша ги мислим
А наздраве Бачо 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
Така е Любак и се радвам че имаме принципно единомислие по въпросаЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Абе Цецо разбра човека какво исках да кажа,ама се пръкнаха веднага възмутени колеги и стана мазало.Те знаят Боби и Цецо какво да правят,да неги мислим.Ако им трябва помощ или съвет,тогава ша ги мислимА наздраве Бачо

-
- сериозен играч
абе айде стига с тия часни язовири бре ,смешни сте ,сичко е земано на безценица и с далавери с кметове общинари и подобни ,сичко е мафия ,зимат се на некави символични цени и после мошениците се бият у гърдите и го раздават се едно им е бащиния ,кой иска да се прай на баровец да си купи земя да си изкопа дупка да си намери начин да я пълни с вода и тогава да се прай на баровец ,а не да ми се прай на чорбаджия на язовир каде 50 години са ловоли поколеня и аз съм ловил като дете и са у кюстендил нема ни един свободен язовир ,сичко е завзето от мошеници ,та нема човек да оди каде да лови ,сичко е мафия и анархия ,и насекаде е така не само тука ,требе с закон държавата да ги изфърли тия наглеци ,нека те си направат язовири а не на готово да се прават на баровци
venci неможе всики да си купи парче земя и да тръгне да копае дупки и да прави язовири !!! иначе съм съгласен с теб че може би 90% от арендованите язовири са взети с пари под масата или други способи.в нашта държава друг начин няма,ако не бутнеш те бутат и идва другия който ще бутне

Незнанието не е извинение.
- krokibg
- учете се от него
Ами вземете и вие бе отворковци

Абе големо мазало стана.Не се карайте,а четете какво ще напиша.Аз и Боби като служители на БТВ
ще направим всичко възможно истината да излезе наяве каквато и да е тя.Като медия нещата изг-
леждат така.
1.Репортера провежда консултация и разталкува закона
2.Ако има нарушение се взимат гледните точки на Държавна институция отговаряща за това,
становището на община Ковачевци и собственика на земята.Ако има нередности ще излязат
наяве,а ако всичко е наред нека собственика да прави каквото изка и да събира по 10 лева
ако има хора който ще ходят там.Аз лично няма да стъпя.За развоя на казуса ще информи-
раме своевременно във темата.Пожелаваме си успех па да видим какво ще стане
ще направим всичко възможно истината да излезе наяве каквато и да е тя.Като медия нещата изг-
леждат така.
2.Ако има нарушение се взимат гледните точки на Държавна институция отговаряща за това,
становището на община Ковачевци и собственика на земята.Ако има нередности ще излязат
наяве,а ако всичко е наред нека собственика да прави каквото изка и да събира по 10 лева
ако има хора който ще ходят там.Аз лично няма да стъпя.За развоя на казуса ще информи-

- krokibg
- учете се от него
Цецо,те от простотия се навират и правят мазало.Едно се пише,друго се тълкува и веднага започват с претенцийте си за свободни водоеми.Деиствайте си както знаете пък аз ще се оправя с простите хора.Поне ще им лъсне простотията и завистта.Успех в начинанието !!!ceco65 написа:Абе големо мазало стана.Не се карайте,а четете какво ще напиша.Аз и Боби като служители на БТВ
леждат така.
Любо няма да си взема, щото не искам и аз да съм поредния който да им пълни гушите. в едно съм сигурен, че всичко ще си дойде на мястото, и те ще изгорят скоро.

- krokibg
- учете се от него
Биско,коиса тези дето ще горятbisqo написа:Любо няма да си взема, щото не искам и аз да съм поредния който да им пълни гушите. в едно съм сигурен, че всичко ще си дойде на мястото, и те ще изгорят скоро.

Към ceco65. Поискайте да се запознаете с договора. Трябва да има такъв за да се извършва подобна дейност.
Частната собственост не позволява да се събират пари. Може да си оградиш имота и да не допускаш коли и хора, но за да събираш пари трябва разрешение и договор с общината. В този договор трябва да е описано всичко. Граници, такси и още ред изисквания
Частната собственост не позволява да се събират пари. Може да си оградиш имота и да не допускаш коли и хора, но за да събираш пари трябва разрешение и договор с общината. В този договор трябва да е описано всичко. Граници, такси и още ред изисквания
Любо, съжалявам не ми се спори.

Най-малко се кефя на хора, които говорят като месия и си мислят, че техните мисли и идеи са единствените правилни.
Колегата е пуснал темата, защото му е създадено някво неочаквано за него неудобсво с лош привкус в устата. И хората изказват своите емоции по този въпрос. Като има слаба държава винаги се пръхват недоказани "бизнесмени" - тарикати дето движели икономиката..........
А къв съм го ял и дръвил в тоя живот само аз си знам.
Колегата е пуснал темата, защото му е създадено някво неочаквано за него неудобсво с лош привкус в устата. И хората изказват своите емоции по този въпрос. Като има слаба държава винаги се пръхват недоказани "бизнесмени" - тарикати дето движели икономиката..........
А къв съм го ял и дръвил в тоя живот само аз си знам.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Както писах и преди ,имотите от ляво и дясно на асфалтовия път от Радибош се продават и ето какво стана.Тези явно са собственици или са купили.Все още се продава единия парцел,точно там съм проходил в риболова,но някой си го е върнал.
http://www.imot.bg/1r123747054296107
Това със сервитута 3-5м. ли е незнам,но няма да свърши рабата ,защото на това растояние от водата са храсти ,шавари и т.н.Пътя пак ще е в неговия имот,но нека да видим Цецо и Боби какво ще проучат.
http://www.imot.bg/1r123747054296107
Това със сервитута 3-5м. ли е незнам,но няма да свърши рабата ,защото на това растояние от водата са храсти ,шавари и т.н.Пътя пак ще е в неговия имот,но нека да видим Цецо и Боби какво ще проучат.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Спокойно проучил съм за кой хора иде реч от средно-дребните риби са демек им се оттепаме па да видим как че го врънеЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Абе Трънски,ами тези с табелите ако заформят някакви стрелби по вас,да не объркате пътяTRANSKI RIBAR написа:Усещам че требе се сформираме да одиме да потрошиме табелите и тия дето искат пари и да си дойдем![]()
![]()
Самоуправство ли ще правите,кво ли ??? Направо му кажете от утре да се маха от земята щото я национализирате
![]()
![]()
На глупости се начетох и ми стига за днес,явно че глупоста надделява и един след друг се редите да си покажете невежеството.Поне се спрете да не се излагате
![]()
![]()

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Трънски,
На последният ми многодневен излет там се появи някакъв плешив чичко сигурно
продавач със две момчета може би купувачи със планове и ги разглеждаха.Единият пич
беше разговорлив и ими обясни,че евентуално ще прави вили за собствено ползване и няма
да разрешават достъпа до водата.Е за това със кютек нема да стане ами ако има потъпк-
ване на закона да ги спреме навреме
На последният ми многодневен излет там се появи някакъв плешив чичко сигурно
продавач със две момчета може би купувачи със планове и ги разглеждаха.Единият пич
беше разговорлив и ими обясни,че евентуално ще прави вили за собствено ползване и няма
да разрешават достъпа до водата.Е за това със кютек нема да стане ами ако има потъпк-
ване на закона да ги спреме навреме