Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Днес за риба( и вчера)
-
- фен клуб-скобар
Re: Днес за риба
Вярно е, понякога ти се иска да оставиш въдицата настрана от постоянните зацепи. На пръв поглед това е и много добро място за прикриване на щуката де ама ако беше там щеше да се хване.. местните като чуят некой хванал щука и веднага скачат я преследват. Утре може би пак ще се пробвам.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Владо,браво за упорството и желанието

Тоа е голем майстор.Не ма ви лъжим ма си ги разбира и на спининг и на фидер и на сичко
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- фен клуб-скобар
Вчера времето беше облачно и дъждовно и затова изчках до днес, когато стана идеално щукарско време- слънце и жега! Заредих се рано-рано, но на гьола за моя изненада имаше цели 2 коли. Все пак има места, на които да хвърлям и затова побързах да сложа воблера. Пре целия ден имах надежда, че ще хвана некое щуче напук на тия неразбирачи по брега, но мал шанса беше на моя страна !
И понеже не съм вдъхновен, ще напускам снимките само:

После си направих една разходка до едно блато да го видя дали става за риболов, но цялото е обрасло от-до.
Преди това минах покрай едно друго малко блатце. Прииска ми се да разппъна директен и да видя дали ще се хвана някоя дребна каракудка, но друг път.

това е другото блато. На много затънтено и тайно място

!

И понеже не съм вдъхновен, ще напускам снимките само:

После си направих една разходка до едно блато да го видя дали става за риболов, но цялото е обрасло от-до.
Преди това минах покрай едно друго малко блатце. Прииска ми се да разппъна директен и да видя дали ще се хвана някоя дребна каракудка, но друг път.

това е другото блато. На много затънтено и тайно място

!
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D