Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Когато падне мрак
Модератор: dantho.mihov
Re: Когато падне мрак
Абе и аз съм виждал разни неща,ама да не изпадаме в подробности,че явно не му е тук мястото.Интересното е ,че колкото повече време минава толко по несигурен си какво точно си видял,но аз имам свидетел и матрицата не ме лови 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- разбира нещата

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Има ли още такива истории 

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Едно лято нощувах на брега на морето с приятел и печени мръвки на скара.Дойдоха помияри привлечени от уханието на месото-едва ги разгоних тия нахали,докато един от тях не помръдна когато камъни профучаваха на милиметри от главата му.Стиснах харпуна и в другата ръка мачете и си рекох те сега ке ти резна тиквата.Песа се обърна спокойно и си тръгна,но след малко се зададоха 2 подпийнали и пяха градил Илия-не дойдоха до нас,просто изчезнаха.После се появиха момче и момиче и направиха нощно къпане,без да интимничат,но ми се струваше че не са дошли да плуват щото само се гонеха по плиткото и най-интересното беше че бягаха по водата без да затъват.Цялата тая сцена трая 5 минути,аз видях колкото се вижда на лунна светлина.А сега де?
-
- разбира нещата
Феникс84 ,кво ли щише да стане ако запалката ти беше в джоба а?????????

А и... май си го ... ЗАГОВОРИЛ...

А и... май си го ... ЗАГОВОРИЛ...

Последно промяна от kaloyan Mladenov на Нед Дек 13, 2009 12:52 am, променено общо 1 път.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако се направи анализ на ситуацията най-вероятно е да са били някакви душмани.
Има проек още от 60-те години който се казва ,,бариера на смеха'' целта е с всички средства (телевизия,филми,шоу....)да се вмени на обществото,че който е видял нещо нетипично е луд и трябва да му се смееш.Затова много хора не желаят да споделят.Интересно е защо ако някой каже,че е видял вчера новата S-класа няма проблем,но ако сподели нещо нетипично .....
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Другият път си носи дървен нож от бреза и кръст с теб 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
.....
...Чесън,чесън му е майката.....
...Мамка им вампирска,развалят риболова на хората..

-
- и господ не е толокова добър
Върколаци мръснипетко стоянов написа:........Чесън,чесън му е майката.....

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- YordanDanev
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Със запалка и "ASTRA-MAGNUM 357" е по спокойно,отколкото само със запалка.
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Абе то да се смееш ли или да се замислиш май има някаква истина в тия истории,аз поне вярвам в такива неща понеже съм виждал разни странни неща,не съм сигурен кво беше за тва ще го нарека неидентифициран летящ обект .Преди около 4-5 години в Хасково се разкарвах с едно бивше вече гадже около стадиона на емача,беше мисля есен ,дъждовно и мрачно ама нещо не ми се стоеше в къщи и викам на моита да се разходим,пък не беше за раходки ама аиди.И както си вървиме и по едно време точно над площатката на емача дето се прави панаира гледам нещо лети във въздуха
.Първо си викам че тва е няква найлонка и се рее из въздуха ама нещо ме осъмни понеще се задържа доста време на едно място
.Като наближих вече ми стана хем страшно хем интересно,а тва нещо беше на има няма 100 метра отгоре над стадиона.Моита вика даи да се връщаме уплаши се пък то си беше и мрачно и нямаше никой наоколо само ние и тва отгоре.оспях да го видя много ясно приличаше на голям триъгълник в средата и около него се въртяха други 3 малки триъгълника в няква странна схема ама помня че беше последователно и равномерно.Това нещо се повъртя така около 5 минути и изчезна с бясна скорост,а и през цялото време вървеше само в една посока мисля че се движише само на юг.Та така виждал сам и други странни неща ама не ми се пише за тва сега.Ако щете вярваите аз си мисля че тва е живо NLO видях го с очите си и мойта го видя,нямах телефон тогава да го снимам иначе щех да го покажа.Та ка че като става въпрос за разни странни неща които се случват аз съм по склонен да вярвам в тях.Инстинктивно ни е заложено да отхвърляме неща които са ни необясними и неразбираме ,но дали е правилно........... 

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- borislav58
- сериозен играч
Точно казано има ги тия работи а не некакви си с огънчеDon4o_62 написа:Стига с тия ала-бала и разни глупости.През комунизма бях на същия язовир,и като се качвах нагоре до пътя,същата работа.Един седи горе до пътеката,други отляво и дясно на завойте, а четвъртия сваляше гумите на една кола.Аз бях с мотор и си отидох до мотора и все едно нищо не виждам.То и какво ли може да направиш.Та цялата работа е била за тараш на колата,мисля.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- borislav58
- сериозен играч
петко стоянов написа:........Чесън,чесън му е майката.....
А става и не чесън бре Петко.

Всичко заебавам и за риба заминавам!