Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

спомени от един спининг сезон 2009г.
-
- сериозен играч
Re: спомени от един спининг сезон
Ти каква си лисица,все ни лук ял,ни лук мирисал!beis написа:така е Симка на повечето излети сме били заедноsimo72 написа:База, направил си страхотна тема. Знаеш, че на доста от тези излети сме били заедно и аз също съжалявам, ча започнахме доста късно със спининга тази година. Пожелавам ти през новата година много по-добри успехи, пък покрай теб - и аз! Весели празници! Пък след това се надявам да открием заедно с яки алаи по Марица или Тополница!кьсно го започнахме сезона брат но все пак доста прилично го завьршихме
догодина сме на линия по отраничко
живи здрави
![]()
п.п Узуна ще гони сома тая година,Митака(revox)ще преследва кефала а на нас ни оставят щуките братлестягай се

споко Личка нали ще ги гоним заедноyzyna написа:Ти каква си лисица,все ни лук ял,ни лук мирисал!beis написа:така е Симка на повечето излети сме били заедноsimo72 написа:База, направил си страхотна тема. Знаеш, че на доста от тези излети сме били заедно и аз също съжалявам, ча започнахме доста късно със спининга тази година. Пожелавам ти през новата година много по-добри успехи, пък покрай теб - и аз! Весели празници! Пък след това се надявам да открием заедно с яки алаи по Марица или Тополница!кьсно го започнахме сезона брат но все пак доста прилично го завьршихме
догодина сме на линия по отраничко
живи здрави
![]()
п.п Узуна ще гони сома тая година,Митака(revox)ще преследва кефала а на нас ни оставят щуките братлестягай се
Да не вземеш между щуките да зашиеш и 7-8сома а?
Нищо няма да ме учуди,способен си да хвърлиш някоя бомба!!

п.п тая година ще е твоята

- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Направо съм смаян!!! Ти си ги побъркал!!! Уникалнооооо!!!
Колега два кратки въпроса, т.к. и аз почнах от тази година да хващам на спининг и много ме кефи този спорт и мисля, че много се зарибих по спининга:
1) Това всичко на спининг ли си го хванал използвайки воблери и блесни, даже и големите сомове???
2) Всички риби ли пускаш или по някога взимаш по нещичко (за себе си или за познати)???
мерси предварително
п.с. знам, че много хора са ти дали коментари и едва ли имаш много време но ще се радвам ако ми отговориш даже и с 1-2 изречения и приятно посрещане на Новата Година
Колега два кратки въпроса, т.к. и аз почнах от тази година да хващам на спининг и много ме кефи този спорт и мисля, че много се зарибих по спининга:
1) Това всичко на спининг ли си го хванал използвайки воблери и блесни, даже и големите сомове???
2) Всички риби ли пускаш или по някога взимаш по нещичко (за себе си или за познати)???
мерси предварително
п.с. знам, че много хора са ти дали коментари и едва ли имаш много време но ще се радвам ако ми отговориш даже и с 1-2 изречения и приятно посрещане на Новата Година
Наслука!
-
- разбира нещата
Страхотна година.Пожелавам ти 2 пъти повече излети през 2010г
Чудесно!Супер преживявания!

Дано Новата 2010година ти донесе още по-голями риболовни емоции!
Дано Новата 2010година ти донесе още по-голями риболовни емоции!
Доста готини спомени ще ти останат,догодина да са двапъти повече

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- ninastefanina
- сериозен играч
Много добро представяне за тази година.За другата година адаш ти пожелавам,по-малко работа и повече излети
Весело посрещане на новата година.

Весело посрещане на новата година.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- ще става разбирач
добре че пускаш рибата иначе да си обезрибил региона.НАСЛУКА за напред и когато най не ти върви така да ги ловиш
заимало са е едно немане
здрасти колега по пьрвия вьпрос -да всичко е на спининг,на воблери и блесни.Spatia написа:
мерси предварително
по 2рия вьпрос 90 процента от рибите ги пускам много рядко взимам за у нас риба а пьк и много риба не ядем да не кажа вьобще,другото което е жената риба не чисти и всичко се пада на мен а аз сьм един пишман чистач няма да ти разправям една риба е чистя по 2 часа и а отгоре на това се порязвам на сто места

Последно промяна от beis на Чет Дек 31, 2009 8:07 am, променено общо 1 път.

-
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Браво База,дано догодина да имаш повече време за спиннинг,защото сезона започва много по-рано от август 

и рибата има душа-бракониера не
- Кузмич
- dreamer
Браво Ники, ако половината от нас връщаха рибата, както ти го правиш нямаше да има валати.
Уникален си батка, весели празници и честита Нова Година.
Уникален си батка, весели празници и честита Нова Година.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- научил се да хвърля
Супер!Ще дадеш ли малко инфо за пръчката и за влакното, които ползваш?