Първа тема

Модератори: bobopeli, sapuna

simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Първа тема

Мнение от simo72 »

revox написа:Симо,много прецизно си нахакал темичката,бравос.Най-после някой да снима нашия прословут канал.И аз пристигнах днеска към 12,00 там,ама бим бат нищо.Вятъра ми обрули ушите и се омирисах на пушек от гума(циганите се грееха на огън).Само на г...о не пробвах,не ще.Седях 1 час и възирах.Ако това ти е сефтето за 2010,ше ти върви цялата година :wink:
Мите, мерси за пожеланието! Рибите днес бяха в канала, но тоя гаден вятър обърка работата. Използвам момента да благодаря на Ники "beis" че ми обясни как да направя темата!
Върл Shimano фен!
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

Успех!Като за първа тема направо супер.
Дава ли? И дава и взема.
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

simo72 написа:Използвам момента да благодаря на Ники "beis" че ми обясни как да направя темата!
за нищо Симка :D няма само ти да ми обясняваш по реката :wink:като ходим :D
Изображение Изображение Изображение Изображение
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

Браво за репортажа и за излета.:smt038 :smt038 :smt038
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Поздравления за излета и репортажа! Желая ти много успехи занапред!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Хубав излет си спретнал, колега! Успешна 2010-та ти пожелавам!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Браво наборе :smt023 добро откриване и хубав първи репортаж :P :drinkers:

п.п. снимките като ги постваш в темите - първо ги отвори /да са по-големи/ :wink:
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Митев написа:Браво наборе :smt023 добро откриване и хубав първи репортаж :P :drinkers:

п.п. снимките като ги постваш в темите - първо ги отвори /да са по-големи/ :wink:
Наборе, понеже нямам фото та снимам с nokia6300, си мисля че ако са по-големи дали качеството им няма да се развали съвсем, Особенно на тези който са снимани със зум!
Върл Shimano фен!
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

супер рибулов си направил щом си уловил 2 кила риба там се пак живея на 15 мин от тоя канал та може да се каже 4е го познавам добре през лятото ходих няколко пъти да го пробвам и останах много учуден че има адски много риба но за сметка на това и адски много мръсотия или по точно хартия която буквано беше повече от водата но иначе има и то алаи с доста добри размери както и кефали но лятно време е невъзможно да се олувят при полужение че хартията се лепи по стръвта no chance:D но полужението през зимата както са ми казвали е различно а демек по малко мръсотия по голям шанс да дръпнеш нещо отново евала за излета пак някои пат може да се засечем там:)
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

geibriel написа:супер рибулов си направил щом си уловил 2 кила риба там се пак живея на 15 мин от тоя канал та може да се каже 4е го познавам добре през лятото ходих няколко пъти да го пробвам и останах много учуден че има адски много риба но за сметка на това и адски много мръсотия или по точно хартия която буквано беше повече от водата но иначе има и то алаи с доста добри размери както и кефали но лятно време е невъзможно да се олувят при полужение че хартията се лепи по стръвта no chance:D но полужението през зимата както са ми казвали е различно а демек по малко мръсотия по голям шанс да дръпнеш нещо отново евала за излета пак някои пат може да се засечем там:)
Това не е кой знае какъв риболов на този канал. Преди 15 дни там хванах около 6-7кг кефали, и то са яки, но за съжаление не можах да пусна тема защото си бях забравил телефона. Имал съм излети и с по над 10 кг риба. Тая година алаия нещо се забави, но като гледам как застудя, скоро та ще стане много интересно. Аз инак канала не го обичам много защото е мръсен, но наистина държи много и разнообразна риба. Миналата година там хванах американка на 1кг. Много пъти съм хващал шарани, а щуките брои нямат през годините!
Върл Shimano фен!
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

simo72 написа:
geibriel написа:супер рибулов си направил щом си уловил 2 кила риба там се пак живея на 15 мин от тоя канал та може да се каже 4е го познавам добре през лятото ходих няколко пъти да го пробвам и останах много учуден че има адски много риба но за сметка на това и адски много мръсотия или по точно хартия която буквано беше повече от водата но иначе има и то алаи с доста добри размери както и кефали но лятно време е невъзможно да се олувят при полужение че хартията се лепи по стръвта no chance:D но полужението през зимата както са ми казвали е различно а демек по малко мръсотия по голям шанс да дръпнеш нещо отново евала за излета пак някои пат може да се засечем там:)
Това не е кой знае какъв риболов на този канал. Преди 15 дни там хванах около 6-7кг кефали, и то са яки, но за съжаление не можах да пусна тема защото си бях забравил телефона. Имал съм излети и с по над 10 кг риба. Тая година алаия нещо се забави, но като гледам как застудя, скоро та ще стане много интересно. Аз инак канала не го обичам много защото е мръсен, но наистина държи много и разнообразна риба. Миналата година там хванах американка на 1кг. Много пъти съм хващал шарани, а щуките брои нямат през годините!
Геееей,ти си ги разпампурил миналите дни,ама верно алаите още не са се набили в канала,само кефали дава.
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Ама пък е кал , мизерия и студ на този кзнал......направо ти се отщява и след няколко дни-пак там :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

naskobo написа:Ама пък е кал , мизерия и студ на този кзнал......направо ти се отщява и след няколко дни-пак там :ANAL: :ANAL: :ANAL:
И много мангали има...джагала-багала-джагала..надуват ти главата постоянно..и на другия ден пак там :D
Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

revox написа:
naskobo написа:Ама пък е кал , мизерия и студ на този кзнал......направо ти се отщява и след няколко дни-пак там :ANAL: :ANAL: :ANAL:
И много мангали има...джагала-багала-джагала..надуват ти главата постоянно..и на другия ден пак там :D
Ми като няма на Тополница вода тая година така ще е. Пък и близичко да му е........ .........а . Криза!!!
Върл Shimano фен!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”