Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първа тема
-
- кандидат преподавател
Re: Първа тема
Мите, мерси за пожеланието! Рибите днес бяха в канала, но тоя гаден вятър обърка работата. Използвам момента да благодаря на Ники "beis" че ми обясни как да направя темата!revox написа:Симо,много прецизно си нахакал темичката,бравос.Най-после някой да снима нашия прословут канал.И аз пристигнах днеска към 12,00 там,ама бим бат нищо.Вятъра ми обрули ушите и се омирисах на пушек от гума(циганите се грееха на огън).Само на г...о не пробвах,не ще.Седях 1 час и възирах.Ако това ти е сефтето за 2010,ше ти върви цялата година
Върл Shimano фен!
за нищо Симкаsimo72 написа:Използвам момента да благодаря на Ники "beis" че ми обясни как да направя темата!

-
- вече хвърля и на тежко
Браво за репортажа и за излета.

-
- ще става разбирач
Поздравления за излета и репортажа! Желая ти много успехи занапред!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубав излет си спретнал, колега! Успешна 2010-та ти пожелавам!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво наборе
добро откриване и хубав първи репортаж
п.п. снимките като ги постваш в темите - първо ги отвори /да са по-големи/

-
- кандидат преподавател
Наборе, понеже нямам фото та снимам с nokia6300, си мисля че ако са по-големи дали качеството им няма да се развали съвсем, Особенно на тези който са снимани със зум!Митев написа:Браво наборедобро откриване и хубав първи репортаж
![]()
![]()
Върл Shimano фен!
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
супер рибулов си направил щом си уловил 2 кила риба там се пак живея на 15 мин от тоя канал та може да се каже 4е го познавам добре през лятото ходих няколко пъти да го пробвам и останах много учуден че има адски много риба но за сметка на това и адски много мръсотия или по точно хартия която буквано беше повече от водата но иначе има и то алаи с доста добри размери както и кефали но лятно време е невъзможно да се олувят при полужение че хартията се лепи по стръвта no chance:D но полужението през зимата както са ми казвали е различно а демек по малко мръсотия по голям шанс да дръпнеш нещо отново евала за излета пак някои пат може да се засечем там:)
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
-
- кандидат преподавател
Това не е кой знае какъв риболов на този канал. Преди 15 дни там хванах около 6-7кг кефали, и то са яки, но за съжаление не можах да пусна тема защото си бях забравил телефона. Имал съм излети и с по над 10 кг риба. Тая година алаия нещо се забави, но като гледам как застудя, скоро та ще стане много интересно. Аз инак канала не го обичам много защото е мръсен, но наистина държи много и разнообразна риба. Миналата година там хванах американка на 1кг. Много пъти съм хващал шарани, а щуките брои нямат през годините!geibriel написа:супер рибулов си направил щом си уловил 2 кила риба там се пак живея на 15 мин от тоя канал та може да се каже 4е го познавам добре през лятото ходих няколко пъти да го пробвам и останах много учуден че има адски много риба но за сметка на това и адски много мръсотия или по точно хартия която буквано беше повече от водата но иначе има и то алаи с доста добри размери както и кефали но лятно време е невъзможно да се олувят при полужение че хартията се лепи по стръвта no chance:D но полужението през зимата както са ми казвали е различно а демек по малко мръсотия по голям шанс да дръпнеш нещо отново евала за излета пак някои пат може да се засечем там:)
Върл Shimano фен!
Геееей,ти си ги разпампурил миналите дни,ама верно алаите още не са се набили в канала,само кефали дава.simo72 написа:Това не е кой знае какъв риболов на този канал. Преди 15 дни там хванах около 6-7кг кефали, и то са яки, но за съжаление не можах да пусна тема защото си бях забравил телефона. Имал съм излети и с по над 10 кг риба. Тая година алаия нещо се забави, но като гледам как застудя, скоро та ще стане много интересно. Аз инак канала не го обичам много защото е мръсен, но наистина държи много и разнообразна риба. Миналата година там хванах американка на 1кг. Много пъти съм хващал шарани, а щуките брои нямат през годините!geibriel написа:супер рибулов си направил щом си уловил 2 кила риба там се пак живея на 15 мин от тоя канал та може да се каже 4е го познавам добре през лятото ходих няколко пъти да го пробвам и останах много учуден че има адски много риба но за сметка на това и адски много мръсотия или по точно хартия която буквано беше повече от водата но иначе има и то алаи с доста добри размери както и кефали но лятно време е невъзможно да се олувят при полужение че хартията се лепи по стръвта no chance:D но полужението през зимата както са ми казвали е различно а демек по малко мръсотия по голям шанс да дръпнеш нещо отново евала за излета пак някои пат може да се засечем там:)

Ама пък е кал , мизерия и студ на този кзнал......направо ти се отщява и след няколко дни-пак там

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
И много мангали има...джагала-багала-джагала..надуват ти главата постоянно..и на другия ден пак тамnaskobo написа:Ама пък е кал , мизерия и студ на този кзнал......направо ти се отщява и след няколко дни-пак там![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Ми като няма на Тополница вода тая година така ще е. Пък и близичко да му е........ .........а . Криза!!!revox написа:И много мангали има...джагала-багала-джагала..надуват ти главата постоянно..и на другия ден пак тамnaskobo написа:Ама пък е кал , мизерия и студ на този кзнал......направо ти се отщява и след няколко дни-пак там![]()
![]()
Върл Shimano фен!