Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Асеновградска-благотворителна надпревара
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Асеновградска-благотворителна надпревара
асене мен защо ме забрави.аз сьм 11
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Никой не съм забравил,skorpion1 написа:асене мен защо ме забрави.аз сьм 11

Ами колеги като гледам и датата е избрана:
На 23.01.2010 зборен пункт денонощния магазин на Суров доло на зъбчето
Понеже е Събота и става панайр на канала предлагам да се тръгни по-ранко 4.30се пак път е.
Другото утре с Васко имаме среща ние ще го натъкмим.
Сега вече можи да казвате със сигорност кой ще идва.

Наздраве на групата.

-
- новобранец
- gorkata_petrov
- разбира нещата
И аз ще дойда.Асене , този магазин не го знам , но ще се разберем с тебе как да стигна до там 

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- научил се да хвърля
Здравейте момчета,
С приятеля ми се освободихме за 23.01, но като четох другата тема май няма да се състои благотворителната акция. Асене може ли със сигурност да получим информация. Ако уговорката остава искам да уточните къде се намира точно сборния пункт за да може да сме там на време. Благодаря ви предварително. Успех на всички колеги и наслука.
С приятеля ми се освободихме за 23.01, но като четох другата тема май няма да се състои благотворителната акция. Асене може ли със сигурност да получим информация. Ако уговорката остава искам да уточните къде се намира точно сборния пункт за да може да сме там на време. Благодаря ви предварително. Успех на всички колеги и наслука.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Oрганизаторите са сериозни момчета и щом са решили да осъществят идеята, ще го направят !
Със сигурност ще ви информират / може би в четвъртък към 8-9 вечерта / !
Със сигурност ще ви информират / може би в четвъртък към 8-9 вечерта / !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- сериозен играч
99,9% е сигурно,че ще има.Поръчал съм вече 100 бр.кебапчета,виното и ракията са налице.Остава през седмицата да направим няколко контролни излета за да сме сигурни в резултата,то и нищо да не хванем,пак ще е весело,но хубаво е и да хванем зарибител (нали това е целта.
Браво Васе , радвам се брат , че си ми ПРИЯТЕЛHAZART написа:99,9% е сигурно,че ще има.Поръчал съм вече 100 бр.кебапчета,виното и ракията са налице.Остава през седмицата да направим няколко контролни излета за да сме сигурни в резултата,то и нищо да не хванем,пак ще е весело,но хубаво е и да хванем зарибител (нали това е целта.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На 20 януари отиваме на проба на Обручище, вечерта инфото е на 100% и сичко което трябва да се знае за 23 януари.
Преди една седмица наши хора са ходили и са се върнали валат
За да сме 100% сигорни отиваме на провека.
Ще минем и през Гарваново за резервен вариант, за да видим как е хавата.

Преди една седмица наши хора са ходили и са се върнали валат

Ще минем и през Гарваново за резервен вариант, за да видим как е хавата.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За Обручище се обличайте добре , червеното вино не остане ли значи не е стигнало !

На подобни температури ги късахме миналата година, всъщност по миналата
На подобни температури ги късахме миналата година, всъщност по миналата

-
- сериозен играч
Обадиха се колеги от Пловдив и понеже "магазина на Суров на Зъбчето" не им е ясно къде е ,ще се опитам да обясня:
Маршрут 1: от Пловдив-караш по околовръстното на А-град (караш по главния път)-влизаш в града и само напред-видиш ли светофар завиваш наляво и на 30-40м е магазина(сборното място) до бензиностанция ЛУКОЙЛ.
Маршрут 2:(през града) след бензиностанция ШЕЛ на светофара на ляво-само по главния път-след моста,на светофара направо-на другия светофар направо след 30-40м е магазина(сборното място) до бензиностанция ЛУКОЙЛ.
Маршрут 1: от Пловдив-караш по околовръстното на А-град (караш по главния път)-влизаш в града и само напред-видиш ли светофар завиваш наляво и на 30-40м е магазина(сборното място) до бензиностанция ЛУКОЙЛ.
Маршрут 2:(през града) след бензиностанция ШЕЛ на светофара на ляво-само по главния път-след моста,на светофара направо-на другия светофар направо след 30-40м е магазина(сборното място) до бензиностанция ЛУКОЙЛ.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Надявам се тази драсканица да помогне на колегите с ориентирането
Колкото повече- толкова повече
/като остареем ще си спомняме неща като това мероприятие - дай-Боже
/.

Колкото повече- толкова повече

от пловдивската бригада ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за обяснението и картата / за мястото на срещата / . всичко е ясно само остава да серазберем за часа на отлитане, но това е допълнително
ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги положението е бозук,-17 градуса студ и сняг канала е пълен до горе но с студена вода никъкъв удар 2 часа.
Едвам издържахме до 10,30 и си бихме шута.Чесно не се издържаше, кордата си стоеше права замръзнала, как закачиш червей и беше замръзнал.Иначе пътя си го биваше беше добре.
Пробвахме и на топлия канал в селото но и там никъкъв удар или движение.
От там на връщане минахме и през Гарваново времето беше малко по-меко но и там никъкво движение освен кормораните който опскваха останалата в язовира рибка.
Снимки не съм правил понеже физически и псехически не ставаше за снимане
И за да не сме валат и в търсене на варианти за други дестинаций минахме през една рекичка на която тактично няма да назовавам името по-ред причини близо да Асеновград.
Ето снимки от нея буквално ври от риба предимно каракуда от порядъка на 100-350грама идеялана за зарибител,и най важното чистокръвна каракуда не някви ментета.
За час и половина направихме с Васко 5 кила и си заминахме. КЪм 40-извора естествено
за релийз.

Тука времето беше по достъпно към нащи измръзнали души,.
Но по не имаме някъква алтернатива за 23 понеже по мое мнение в момента на Обручище не става,за това за което го мислехме.
Имаме 3 дена за да решим какво да правим, кибабчетата можи и в ресторант да ги изедем
Ако някой има някаква идея или предложение да ги казва
Пясъка е вариант и каналчето дето бяхме днеска, ако има други идей..........
А това за Обручище си остава но да го направим когато има риба там и времето го позволява.На 23го дават -17-20 градуса.
Организатора е нощна смяна и след нощуване на светия светих Бачковския манастир можи да му се пресъни некой рибодаен водоем.Утри сутринта ще си кажи мнението.
Едвам издържахме до 10,30 и си бихме шута.Чесно не се издържаше, кордата си стоеше права замръзнала, как закачиш червей и беше замръзнал.Иначе пътя си го биваше беше добре.
Пробвахме и на топлия канал в селото но и там никъкъв удар или движение.
От там на връщане минахме и през Гарваново времето беше малко по-меко но и там никъкво движение освен кормораните който опскваха останалата в язовира рибка.
Снимки не съм правил понеже физически и псехически не ставаше за снимане

И за да не сме валат и в търсене на варианти за други дестинаций минахме през една рекичка на която тактично няма да назовавам името по-ред причини близо да Асеновград.
Ето снимки от нея буквално ври от риба предимно каракуда от порядъка на 100-350грама идеялана за зарибител,и най важното чистокръвна каракуда не някви ментета.

За час и половина направихме с Васко 5 кила и си заминахме. КЪм 40-извора естествено

Тука времето беше по достъпно към нащи измръзнали души,.
Но по не имаме някъква алтернатива за 23 понеже по мое мнение в момента на Обручище не става,за това за което го мислехме.
Имаме 3 дена за да решим какво да правим, кибабчетата можи и в ресторант да ги изедем

Ако някой има някаква идея или предложение да ги казва
Пясъка е вариант и каналчето дето бяхме днеска, ако има други идей..........
А това за Обручище си остава но да го направим когато има риба там и времето го позволява.На 23го дават -17-20 градуса.
Организатора е нощна смяна и след нощуване на светия светих Бачковския манастир можи да му се пресъни некой рибодаен водоем.Утри сутринта ще си кажи мнението.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Асене, утре отивам на едно място да видя как е положението !
За мероприятие е идеално - чисто, близко , за много хора,а и излизаха рибета онзи ден !
Само,че кефал - от 100 гр. до 1 кг.! Правеха се по 10-20 риби !
Ще направя и снимки пък каквото решите !
За мероприятие е идеално - чисто, близко , за много хора,а и излизаха рибета онзи ден !
Само,че кефал - от 100 гр. до 1 кг.! Правеха се по 10-20 риби !
Ще направя и снимки пък каквото решите !