Разходка до Пясъка!

Модератори: bobopeli, sapuna

Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Re: Разходка до Пясъка!

Мнение от Tеди »

borislav58 написа:Днес реших да се разходя до Пясъка .Брегът бе осеян с бял червеи и във водата имаше поне 200гр.и царевичка пак толкова .След като погледнах във Форумът разбрах какво е ставало там .Теди, миналата година ,кой от вас бе купил захранка за 100 лева на Душанци . :?: :lol: :lol: Значи и аз храних но то е било яка манджа улових 3 шарана няма и за 10 минути на перо.Естествено ги пуснах, и за това мое пущане си навлякох гневът на едни колеги от Пазарджик дори поспорихме.Надявам се да сте си искарали разкошен риболов щом се говореше и днес за вас. Разбрах че, на фидер е имало няколко скъсани удара сигурно от вашата група.
Привет Борка :smt006 Предполагах че ще се видиме там ама не :)
Найстина яко ни гонеше каръка вчера,само три успяхме да извадиме но доста си заминаха :( Здраве да е поне си изкарахме екстра!Дано се засечеме някъде тая година :D
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Tеди написа:
borislav58 написа:Днес реших да се разходя до Пясъка .Брегът бе осеян с бял червеи и във водата имаше поне 200гр.и царевичка пак толкова .След като погледнах във Форумът разбрах какво е ставало там .Теди, миналата година ,кой от вас бе купил захранка за 100 лева на Душанци . :?: :lol: :lol: Значи и аз храних но то е било яка манджа улових 3 шарана няма и за 10 минути на перо.Естествено ги пуснах, и за това мое пущане си навлякох гневът на едни колеги от Пазарджик дори поспорихме.Надявам се да сте си искарали разкошен риболов щом се говореше и днес за вас. Разбрах че, на фидер е имало няколко скъсани удара сигурно от вашата група.
Привет Борка :smt006 Предполагах че ще се видиме там ама не :)
Найстина яко ни гонеше каръка вчера,само три успяхме да извадиме но доста си заминаха :( Здраве да е поне си изкарахме екстра!Дано се засечеме някъде тая година :D
Привет и от мен .Само малко да се оправи времето и пак ще сме на Пясъка.Ще ти пиша на лични да направим един съвместен на Пясъка.Днес на фидера нямаше такава слука неколко кустура и една каракуда .Лодкарите се бяха много преближили до брегът.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
ringo_6
новобранец
новобранец

Мнение от ringo_6 »

Тези месари -лодкари няма ли кой да ги провери какво хващат и на какво.РИБАР-е професия,РИБОЛОВЕЦ-е хоби.
toddy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от toddy »

Колега аз бях с късанията но лових на 0.10 и се навряха в шахтата аз бях точно от дясно на нея.До 10 30 риболова вървеше много добре ,но като доидоха лодкаджиите и рибата на фидера тотално спря явно се оплаши от многобройните троикаджий с лодките.Иначе изкарах на фидерчето няколко много добри бабушки и каракуди .Иначе предвид времето се получи много добро излетче.Не съжалявам за изпуснатите риби нека да има и за догодина ,като гледам как се обезрибява и си мисля ,че лятото май само тен ще хващаме.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Local написа:Егати панаира, а там до преди месец нямаше кой да напсуваш... :roll:

Добър риболов момчета, браво!
Сети защо е панаир де!Ама като говоря никой не слуша,браво Ники<Теди за улова.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Най добре темата за Пясъка да се заключи и при отваряне на нова пак.С тая информация как давало от лодка,лодкажийте(тройкаджийте) не спят а яко действат.Защото тука много колеги четат,но малко хора пишат.Нали знаете че рекламата помага за успеха на всичко.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Don4o_62 написа:Най добре темата за Пясъка да се заключи и при отваряне на нова пак.С тая информация как давало от лодка,лодкажийте(тройкаджийте) не спят а яко действат.Защото тука много колеги четат,но малко хора пишат.Нали знаете че рекламата помага за успеха на всичко.
Вярно е че от темата Пясъчник се раздуха темата и лодкарите се възползваха от нас .Но ИАРА ако си гледаше задълженията нямаше да се стигне до тук.Пуснал съм в саита на ИАРА Пловдив и снимки на лодкарите и улова но кои те бръсне. :axe: :axe: Трябва некак си сами да си решаваме проблема.Лятото ще си казваме ееееееее кви хубави риби имаше на този Пясък.........................
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

от ноември там си върви риболова,но при допусната информация от наша страна и стана мазало.не ,че нямаше пак да стане,но поне нямаше да съжаляваме толкова,и за то0ва спрях да пиша в успешни,а не само аз ,а цялата група.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,хората с лодки се познават.Постоянно се правят проверки да ли дава една риба или не и търсят.Когато един хване,обажда се на друг а тои на друг и затова става така.Никои от вас няма вина за това,така че не се караите.От няколко дни ги псувам,мои познати които са ходили с лодки,и им казвам колко сте им набрали и че в скоро време ще има линч :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

butnik написа:от ноември там си върви риболова,но при допусната информация от наша страна и стана мазало.не ,че нямаше пак да стане,но поне нямаше да съжаляваме толкова,и за то0ва спрях да пиша в успешни,а не само аз ,а цялата група.
Не се коси, и без вашата информация щеше да стане мазало.Може би малко по късно.А иначе браво на колегите за добрия излет.
Бързай бавно.
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Момчета,хората с лодки се познават.Постоянно се правят проверки да ли дава една риба или не и търсят.Когато един хване,обажда се на друг а тои на друг и затова става така.Никои от вас няма вина за това,така че не се караите.От няколко дни ги псувам,мои познати които са ходили с лодки,и им казвам колко сте им набрали и че в скоро време ще има линч :lol: :lol: :lol: :wink:
Точно така си е 90% от рибарите с лодките цял ден се бъзикаха и си говореха на имена,даже и с хора от брега.А и не ние им даваме информация чрез форум,много по напред са от нас с обстановката по водоемите.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Но колкото и да е парадоксално има хванати шарани на отвесна блесна в устата-налапали я.Но това правят търпеливите и коректните колеги,а повечето слагат на каст-мастерите тройки 2, 3 №.Лошото е ,че контрола го няма.
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

butnik написа:Но колкото и да е парадоксално има хванати шарани на отвесна блесна в устата-налапали я.Но това правят търпеливите и коректните колеги,а повечето слагат на каст-мастерите тройки 2, 3 №.Лошото е ,че контрола го няма.
Така е Ице,да ти кажа нарочно гледах лодките,много малко риби видях да се извадят,закачени за гръб,корем или тн...ама и много маломерна риба се лови макар и налапала,а доколкото знам и да се пусне рибата(говоря за бялата)в 90% умирала от бързото вадене от голяма дълбочина.
Изображение
merj66
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от merj66 »

Безспорен факт е търмъченето на лодкарите,но да погленем на това и от хубавата страна/ако има такава?/.
Ако,ги нямаше тях/лодкарите "спинингисти"/,може би щеше да има километри мрежи?
Е,кое ли е по-малкото зло?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”