Защо форумът е станал Битак ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Защо форумът е станал Битак ?

Мнение от butnik »

Всезнайковци,не виждам с какво вие ще допренесете нещо в развитието на риболова на леко ,като хванахте свястни въдици преди няколко месеца.И колко корди сменихте и куки та да взимате адекватно решение.Я си легнете,че Сънчо отдвана отмина :mrgreen: Йордане, нали такъв емотикон трябва да сложа.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

butnik написа:Всезнайковци,не виждам с какво вие ще допренесете нещо в развитието на риболова на леко ,като хванахте свястни въдици преди няколко месеца.И колко корди сменихте и куки та да взимате адекватно решение.Я си легнете,че Сънчо отдвана отмина :mrgreen: Йордане, нали такъв емотикон трябва да сложа.
Точната емотинка...Бутник и ти постоянно се заяждаш със хората.И квото и да се каже за някоя река ти почваш да се перчиш че си най-добрия на Марица.Нищо лично.Всъщност само ти пишеш работи във форума на леко които са ми от полза..
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

На тоя глупав въпрос къде продават плувки RIVE,ами глупав,ами където се продават и платформите им.И да ти подскажа ли от колко левчета ще им започнат цените на по евтините моделчета,че чичо ти Алън се е разписал върху тях.И в манията имат на главата реклама,ама кой да я види,нали трябва да научим наготово.
Нямам претенции да съм най-добър на Марица,има доста по-добри,но знам като ида какво да правя и защо да го направя и сега се заяждам познай защо,писна ми от "умници"Ами време е да спра да пиша,явно се заяждам много.Знаеш ли колко като вас ми минават през главата за един работен ден,не ами няма как да знаеш,опиташ се да му помогнеш и реплика-ти мен ли ще учиш бе.Ей това е българина-най-добрия ебач....рибар,шофьор,и абе специалист по всичко.Айде лека!
Последно промяна от butnik на Нед Яну 24, 2010 10:01 pm, променено общо 1 път.
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

butnik написа:На тоя глупав въпрос къде продават плувки RIVE,ами глупав,ами където се продават и платформите им.И да ти подскажа ли от колко левчета ще им започнат цените на по евтините моделчета,че чичо ти Алън се е разписал върху тях.И в манията имат на главата реклама,ама кой да я види,нали трябва да научим наготово.
Нямам претенции да съм най-добър на Марица,има доста по-добри,но знам като ида какво да правя и защо да го направя и сега се заяждам познай защо,писна ми от "умници"

Много добре знам какви са им цените..А и въпросът не е глупав нали за това е тъпия форум...Като не знаеш нещо някой да ти каже...
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Кажете ми къде има магазини за втора употреба такъми,лодки,сонари,палатки и т.н....???
Невиждам какво лошо има в това да си подбираш добри и евтини въдици на сносни цени.Колегата верно е превъзбуден.И как да няма теми за риболова,като има със хиляди!!!Информация (от пиле мляко)...та за водоеми,та за закони,та за монтажи....и т.н.Който иска да си пазарува,който иска да си чете други теми.Темата "риболовен магазин" не е измислена в последствие,тя си е от самото начало.
Изображение
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

Пичове защо не се спрете вече? Намерихте един форум в който все още ви търпят и се чудите как да развалите настроението на всички. А кой ходи за риба и кой само си чеше езика то се вижда.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Има една реплика на Холмс-елементарно Уотсън,кой вкарва френските фирми у нас-значи в Пловдив и в други наелени места знаем,а те до гъза ви и не знаете,ами за това не си получил отговор,както и аз така реших,трябвало е да мисли някой ама кой ли.
Последно промяна от butnik на Нед Яну 24, 2010 10:04 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

ma3xa1993 написа: Много добре знам какви са им цените..А и въпросът не е глупав нали за това е тъпия форум...Като не знаеш нещо някой да ти каже...
Не получи ли тъп отговор на тъпия си въпрос? :lol: Айде ходи си там под крилцето на други форуми.....
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Яну 24, 2010 10:04 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

ma3xa1993 написа:
Много добре знам какви са им цените..А и въпросът не е глупав нали за това е тъпия форум...Като не знаеш нещо някой да ти каже...
Максче май все повече и повече се оакваш ,ти пък точно да даваш характеристики за тъп :smt017 :lol:
Изображение
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

Максче...Злобно е...Не давам характеристики...
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

dreamworks написа:Макси ако аз съм модератор със това свое исказване си получаваш перманентен бан за този форум.Ако не си запознат едно време на това се викаше ЛИСТ INVITE.В този форум каниш хора за друг форум. :axe: А по темата не всички живеем в София и взимаме по 1500 лева заплати и можем да си позжолим листо нови такъмо за една шапка пари.И на вас Софианците винаги нещо ви пречи.Защо не преместите Витоша да не ви пречи Перник примерно ?
Пич не настъпвай темата София и софиянци, че ще настане мазало те мойе да взимат по една шапка пари ама питай и кви са им разходите.
Не ги защитавам и не взимам страна ама ако се почне модовете няма да смогнат на триене и укротяване.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

ma3xa1993 » 24 Яну 2010, 22:05
Максче...Злобно е...Не давам характеристики...
О извинявай просто ma3xa1993 го произнасям трудно .Айде Еминемчо млъкна млъкни и ти и лягай :wink:
Последно промяна от slivnalia на Нед Яну 24, 2010 10:09 pm, променено общо 1 път.
Изображение
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

slivnalia написа:О извинявай просто ma3xa1993 го произнасям трудно .Айде Еминемчо млъкна млъкни и ти и лягай :wink:

Не мога да спя...Сумнанбул брато...
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Хубаво, че казахте за плувките на Rive, да ида утре да си ги взема от пощата...
Клавиатура риба не лови!!!
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

Local написа:Хубаво, че казахте за плувките на Rive, да ида утре да си ги взема от пощата...

От къде си си ги поръчал.
Заключено

Обратно към “Разни”