Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

За карагьоз...
Модератори: emo vasilev, alekst
За карагьоз...
Миналата година на 10 април Джегата взе първите големи карагьози на кея Славянка и плаващия док...спомнямси една интересна случка...като хванал пърните риби с него били и двама циганина...та Джегата ги накарал да се закълнат, че няма да кажат и думичка за първия улов.Траяли, траяли мангалите и не изтраяли...и казали на края на месеца...
На 1 май имах 23 големи риби в торбата...на чепаре, червено и златно ламе с по-големи куки...имаше карагьози по 39-40см. големи...
На 1 май имах 23 големи риби в торбата...на чепаре, червено и златно ламе с по-големи куки...имаше карагьози по 39-40см. големи...
Последно промяна от batmilen на Чет Апр 06, 2006 7:58 am, променено общо 1 път.
- barutchiata ©
- Администратор
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Баорутчо на чепаренце, даже Бат милен си е направил труда да поопише и подходящото "оперение" на куките. Понеже е риба която се гупира по това време на годината, преди да влезе в свързаните с Ч. море реки да се размножава сега му е времето. А иначе професионалните рибари го дърпат на мрежи , при това доста успешно
от 2 месеца.

Който може хваща!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
При риболова на карагьоз в Славянака има и една малка особеност:
Бат Милен го пускат с колата на кея , а пък аз прескачам оградата и после някакви педали от гранична полиция ми обясняват че това било гранична зона и нямам право да хващам риба там.В същото време кея е пълен с народ ама всичките връзкари като Бат Милен

Бат Милен го пускат с колата на кея , а пък аз прескачам оградата и после някакви педали от гранична полиция ми обясняват че това било гранична зона и нямам право да хващам риба там.В същото време кея е пълен с народ ама всичките връзкари като Бат Милен