Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пясъка, неделя - 31.1.10
Re: Пясъка, неделя - 31.1.10
Поздравлвния колеги за риболова и постьпката.Много ме натьжават тия гледки направо ми се реве. 

- valeri
- разбира нещата
За риболова си много добър излет прекаран с приятели.
За обаждането така трябва да се прави винаги и за всяко нещо .Стига с това "не гледай в канчето на другия"

За обаждането така трябва да се прави винаги и за всяко нещо .Стига с това "не гледай в канчето на другия"

- nikidilov
- ще става разбирач
Браво за излета и......скарата !
- smoky
- научил се да хвърля
Ето това е една напълно нормална реакция от органите на реда във всяка една нормална цивилизована държава, която не се казва България! Респект за колегите и проявеното хладнокръвие от тяхна страна, а също и за господата от ИАРА, че най-сетне са реагирали адекватно на селяндурщината, която е взела връх на този прекрасен български водоем. Аз лично за пореден път се убедих, че форумът е голяма сила и споделянето и говоренето за такива проблемни места, дава резултат. Наслука на всички истински риболовци!

smoky написа:Ето това е една напълно нормална реакция от органите на реда във всяка една нормална цивилизована държава, която не се казва България! Респект за колегите и проявеното хладнокръвие от тяхна страна, а също и за господата от ИАРА, че най-сетне са реагирали адекватно на селяндурщината, която е взела връх на този прекрасен български водоем. Аз лично за пореден път се убедих, че форумът е голяма сила и споделянето и говоренето за такива проблемни места, дава резултат. Наслука на всички истински риболовци!![]()

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
Евала

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- кандидат преподавател
Поздрави на групата!!! А за наглите касапи, само газ до дупка!!!
Върл Shimano фен!
Браво колега за бракониерите само бой
защото иначе
какво ще ловят нашите деца колеги.Какво ще им оставим.
Или ще ходят само по платени не трябва да го допускаме
ама то нямаме култура и сомосъзнание което е жалко.
За това за бракониерите само СОПАААА

какво ще ловят нашите деца колеги.Какво ще им оставим.
Или ще ходят само по платени не трябва да го допускаме

ама то нямаме култура и сомосъзнание което е жалко.
За това за бракониерите само СОПАААА

- akoto13
- ще става разбирач
Това тлъсто прасе с ботушите трябваше да го метнете на скаричката. Другите мангали в Белене за камъни и всичко е ок.Ако поне един го вкарат в чауша и му праснат една солена глоба нещата ще се подобрят.Но нищо не става тука .Беззаконие. Иначе евала че сте звъннали .Относно риболова супер
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
evala,pichove!!!
Благодаря ви , колеги, за добрите отзиви!
Последно промяна от dess0 на Чет Фев 04, 2010 8:06 pm, променено общо 1 път.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Благодаря ви , колеги, за добрите отзиви! Аз знам , че това с ИАРА е бошлав работа, но бяхме само 8-9 човека , на фона на 100тината косачи! Иначе знам какво да им причиним
, но и това не е решение... Колкото до 112 - звънете, не ги жалете господа инспекторите!
По-горе в темата някой колега пита за монтажи и т.н.: аз лично ползвах този, но с кошничка за захранка:
,
стръв бял и шарен червей, пробвах и кастери, но нямаше кой знае какъв ефект. Риболовът с фидер си беше истински тест за нервите, защото мястото по това време гъмжи от риба , която постоянно се блъска във влакното и си представяте какво става с върха
Рибата , обаче е доста наплашена и не се храни както трябва. В по-спокойна обстановка там би се получил доста добър риболов!
lfc_boy, фидера го сефтосах още след Нова година с едни пъстърви. Ходих на Белопопци за шаран, но от пъстървата никаква друга риба не можеше да се докопа до стръвта, камоли шаран... Та хванах няколко и се накефих много. Много еластична и лека пръчка. Линията и това, което е закачено на нея се усеща много добре, приятно е! Смятам, че ще мога да ползвам доста по-тънки влакна, но пробата ще покаже
И ти имаш за споделяне
?! Надявам се си сефтосал Граувела?!
Поздрави на всички и дано след време да няма поводи за подобни теми!

По-горе в темата някой колега пита за монтажи и т.н.: аз лично ползвах този, но с кошничка за захранка:
стръв бял и шарен червей, пробвах и кастери, но нямаше кой знае какъв ефект. Риболовът с фидер си беше истински тест за нервите, защото мястото по това време гъмжи от риба , която постоянно се блъска във влакното и си представяте какво става с върха

lfc_boy, фидера го сефтосах още след Нова година с едни пъстърви. Ходих на Белопопци за шаран, но от пъстървата никаква друга риба не можеше да се докопа до стръвта, камоли шаран... Та хванах няколко и се накефих много. Много еластична и лека пръчка. Линията и това, което е закачено на нея се усеща много добре, приятно е! Смятам, че ще мога да ползвам доста по-тънки влакна, но пробата ще покаже

Поздрави на всички и дано след време да няма поводи за подобни теми!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
браво колеги!!!!ама и тези от ИАРА трябва да поработят повече!
- ignatov78
- ще става разбирач
Хубав репортаж.Дано малко са се стреснали тройкаджиите.