Пазаруване и доставка от ebay

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пазаруване и доставка от ebay

Мнение от Jechev »

Ето и една полезна тема от друг форум :arrow: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=1502
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Еконт четох в тяхна брошура,че имат услуга да ти платят избраната от тече стока с тяхни пари и да ти я доставят до ВАс,без да се налага да правите каквото и да е.Може би трябва да се пита направо в техния офис или нещо подобно.Ако някои вече е ползвал тази услуга,нека да пише !!!По телефона ми казаха че става но не съм на 100% сигурен докато някои не потвърди !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Колеги аз мога само да споделя че бях ходил в една фирма която ти доставя харесаната от теб стока ,не съм ползвал услугите и така че не мога да гарантирам за качеството им на работа но мога да споделя за условията им.Значи заплащаш стоката плюс 29% самата фирма ти взима за услугата и 5 долара на кг.
П.П.Все пак е хубаво човек да отиде на място и да провери точно колко ще му струва услугата,.При мен не се получи защото си бях харесал лодка seahawk но не ми хареса крайната цена.Пример:100 долара за лодката+30 долара комисионна+110 долара за килограмите= 240 долара ЗА толкова пари аз мога да си я взема от България.
Може би има сметка ако се взимат леки неща(въдици и макари)Успех
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Aз пък си гледах наскоро стари класики,които са спрени от производство вече и си мисля,че са доста изгодни...http://cgi.ebay.co.uk/2-x-New-D-A-M-Car ... 19b9e39fb6 или http://cgi.ebay.co.uk/D-A-M-Quick-Premi ... ...красота :D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
charliluky
новобранец
новобранец

Мнение от charliluky »

Здравеите колеги
Относно пазаруването и доставките на стока от ebay има една фирма,кооято приема стоките на неин адрес в англия и после ги доставят до България.Цените за доставка на килограм мисля че са коло 1,5 паунада на килограм,което си е без пари в сравнение с Еконт.Правят доставки в София,Пковдив и Плевен.Жена ми редовно пазарува в ebay и ползваме,тази фирма за доставка.Мисля че правят по 2 или 3 курса на месец до тук.Фирмата се казва Емпреса.Имат и саит в които изкарват списаци с получателите на стока.Телефона на момичето което раздава пратките в Пловдив е 0878442231 Ирина,може да се обадите и да я разпитате за подробности.
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

Интересна тема. Някой ползвал ли е куриерските услуги на : http://empresa.forumi-bg.com/vt3.html ?
До сега не съм пазарувал от чужди сайтове, но ако транспортните разходи не са големи и това ще стане. Споделете мнения за горепосочената фирма.
Любишь медок – люби и холодок.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

В ибей цените на транспортната услуга и фирмата с която се осъществчва е посочена допълнително.
Всеки търговец си работи с определени фирми , при частните продавачи има възможност по-често да си посочиш ти спедиторска фирма или куриер, но винаги трябва да сте го уговорили предварително, преди закупуването.
Аз пазарувам от ebay вече повече от 5 години и до сега съм нямал проблеми, също така и съм продавал, също без проблеми :)
Има някои тарикатлъци и в двата случая(касаещи по изгодни зделки ), които се разбират и се усъвъшенстват в последствие.
Но винаги едно от най важните неща е както беше посочено да се чете внимателно всичко и най - вече да се разбира правилно.
А когато става въпрос за търг ще си позволя да дам съвет : Никога не натдавайте преди последните 5 секунди, само качвате стойността допълнително а и като се увлвчеш може да се набуташ леко :), поставяйте си стоките под наблюдение, определете си максималната сума която искате да или можете да дадете и я сложете е последните 5 секунди. Предимствата са, че няма кой да ви надиграе за това време ако сте пръв и второ, че ако заложите предврително и ви надиграят може да се изкушите (и ще се изкушите) да надигравате и вие над една смисленна сума.
КОгато е възможно е за предпочитане плащане през pay pal .
Също така може да поразгледате и оценките дадени на намия търговец или продавач от купувачите (клиентите) и да си направите съответните изводи.
Това от мен, ако имате конкретни въпроси и аз евентуално отговори мога да помагам.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Хъ , пропущил съм от извесно време да се вметна в темата и гледам че в нея си има класически ТРОЛ ама от най-класическите и бая хора са му се вързали :smt044 :smt044 :smt044

Относно Емпреса . Познавам собственичката на фирмата и човека който се грижи за цялата логистика . Цената за доставка е перфектна , хората гледат да си вършат съвестно работата , единствен недостатък е че за да се транспортира стоката трябва да се напълни буса което не гарантира бърза доставка но пък ако имаме късмет да сме от последните с които МПСто се напълва то доставката е почти мигновенна :D
Последно промяна от Павел Иванов на Пет Фев 19, 2010 4:45 pm, променено общо 1 път.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ето по-лесен начин за пазаруване от хора,които не са на ти с тази работа.Не всеки,разбира от интернет и от всичко :lol: :lol: :lol:

Изображение

Изображение

За обикновенните хора,това е решението.Иска се само да прочетат нещата добре и да са подготвени да посочат стоката с точност за да няма разминаване.Успех :idea: :idea: :idea: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Някой ще ми обясни ли като на две годишен?Ако си купя това:http://cgi.ebay.co.uk/10-assorted-loade ... 4399809577 верно ли доставката до БГ ще ми е £2.25 и кде точно ще пристигне?И какво значи това:Each additional item
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Точно толкова ще ти е доставката и ще пристигне у вас ако пощальона не го домързи да ти ги донесе или в твоят пощенски клон .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Павел Иванов написа:Точно толкова ...
Ама си бърз.Мерси баце :D
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Случайно някой да знае някоя фирма подобна на dostaviam.com или Емпреса ,но да предоставя адрес в Германия ,че съм харесал няколко неща Ebay.de,но тия шваби са упорити, нe искат и да чуят за изпращане до България или UK :( :( :(
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

И аз почнах да се зарибявам по e-bay.co.uk. Та направих си рег. в e-bay и в paypal обаче не мога да си рег. дебитна карта. Опитах с две на една директно ми изписа, че е дебитна и не може да се регистрира, а на другата банката не била разрешавала. Сега трябва ли специално да си вадя кредитна карта.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

dunavski написа: Сега трябва ли специално да си вадя кредитна карта.
Аз съм с дебитна карта Visa Elektron на ПИБ и всичко е ОК - нама такси за поддръжка и извлечения.
Имам спомен, че с картите на ОББ(може и да бъркам банката) не се получава.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”