Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътепис: До Хелзинки и Стокхолм, и уви - назад!
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътепис: До Хелзинки и Стокхолм, и уви - назад!
В кой от всички?INCUBUS написа:...А каква беше приблизителната цена на бутилка уиски в оня магазин ?

"Free shop"-овете по летищата не са free за пътуващите из ЕС, има рафтове със стоки с по-ниски цени, обаче за дестинации извън ЕС.
Взех си Марлборо ментол - 25 евро за стек, а имаше любимите ми Rothmans Internation /Ротманс плочка/, обаче се продаваха само за извън ЕС на цена от 20 евро за стек.
Някой виждал ли е някъде в БГ да се продава Ротманс плочка?

В алко-магазините цените на вината започват от 7-8 евро и нагореееееее.
Уиски там не съм заглеждал, защото мога да си го взема и оттук, но пък пробвах различни вина - от Чили, Испания, Италия, Франция.
На кораба ужким магазина беше tax free, но явно надписа си е останал от едно време и стои само за залъгване на шопърите...цените си бяха като в магазините.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Красота.Страхотен пътепис Евала.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- dedeff
- разбира нещата
Как не те е пернал с някой воблер по-яката,че те закарал чак у Хелзинки.toshko написа:Седя си на моста на Дунава в Будапеща, а над мене прелита самолет с висяща корда, па то било нащо момче![]()
![]()
Много готин репортаж - поздрав!
Няма такъв разказ.Уникален.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- ще става разбирач
Хвала,колега,на по-заинтригуващи ме фотоси и по-увлекателен пътепис не бях се натъквал скоро.Еваларка ти редим,че и нас направи съпричастни на твоят уникален кеф.
- GODzillata

Колега,ти си бил в "четвъртото измерение " !
Дано някога и при нас се пренесът част от тяхните благини ! Макар,че както казваше Тодор Колев: -"Как ще ги стигнем америкците/в случая скандинавците /-ние сме мнооого далеч от тях !
Чудесен репортаж !Поздравления !

Дано някога и при нас се пренесът част от тяхните благини ! Макар,че както казваше Тодор Колев: -"Как ще ги стигнем америкците/в случая скандинавците /-ние сме мнооого далеч от тях !
Чудесен репортаж !Поздравления !

- GODzillata
Ааа...не сме далеч, Финландия е на 3000 км. от нас, ама ние сме на 3000 години от тях.Телескоп написа:...Макар,че както казваше Тодор Колев: -"Как ще ги стигнем америкците/в случая скандинавците /-ние сме мнооого далеч от тях ![/i]

Само трябва да уточним дали тези 3,000 години са светлинни или земни.........GODzillata написа:Ааа...не сме далеч, Финландия е на 3000 км. от нас, ама ние сме на 3000 години от тях.Телескоп написа:...Макар,че както казваше Тодор Колев: -"Как ще ги стигнем америкците/в случая скандинавците /-ние сме мнооого далеч от тях ![/i]

Как са ги утървали руснаците тия финландци,пък чух за голяма скука во Финландията-първа по самоубийства в европата.Такава скука етам че се чудят с какво да се занимават,последно хрумване-хеви метъл и пенсионери се търкалят от кеф като тинейджъри.Много хубаво не е на хубаво,дайте да ги приобщим към нашия бит та да живнат.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Манталитет, икономика, история и географско положение - еми доста неща ни делят 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Те и японците са лидери в самоубийствата, но там причината май е в най-съвременната болест !
Хора всякакви .
Аз не мога да вирея там , но имам какво да науча от тях, както и от много други нации........
Хора всякакви .
Аз не мога да вирея там , но имам какво да науча от тях, както и от много други нации........
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Don4o_62
- учете се от него
Така се получава ката всичко ти е уредено,и да нямаш грижи за нищо.Мой роднина се върна от Сащ скоро,та ей така стана дума за нещо маловажно ако ти се случи в къщи.Само един пример давам,вика,като ти изгори крушката,само дигаш телефона и техника дотърчава веднага и я сменяstarcho написа:Как са ги утървали руснаците тия финландци,пък чух за голяма скука во Финландията-първа по самоубийства в европата.Такава скука етам че се чудят с какво да се занимават,последно хрумване-хеви метъл и пенсионери се търкалят от кеф като тинейджъри.Много хубаво не е на хубаво,дайте да ги приобщим към нашия бит та да живнат.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

страхотни снимки,на страхотни места
п.п направи ме сьпричастен кьм твоята разходка

п.п направи ме сьпричастен кьм твоята разходка

- GODzillata
Тук няма такъв филм, ние българите сме майстори по всичко!Don4o_62 написа:...като ти изгори крушката,само дигаш телефона и техника дотърчава веднага и я сменя....

Лошото е, че именно неволята и сиромашията са ни научили/принудили да разбираме от всичко.