Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Покупка от и-бей
Модератор: dantho.mihov
Re: Покупка от и-бей
От този линк като направих едно сравнение, за телевизор който струва в техномаркет 1200лв., при поръчка от ebay излиза 1500лв.
Къде тогава е "загубата" от неизползването на ebay?!

Къде тогава е "загубата" от неизползването на ebay?!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Примерно тук :kolev написа:...Къде тогава е "загубата" от неизползването на ebay?!
http://cgi.ebay.com/2010-Shimano-TwinPo ... 2e774#shId
За около 675 лв. с доставката спрямо тук :
http://filstar.bg/Shimano/12/Макари%20п ... 4.FA/1940/
за 993лв. без доставката

Само около 318 лв. разлика в случаят който не е показателен а такива колкото искаш .
Все пак сме риболовен форум и телевизорите не са приоритет сметам .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павка, с тази скъпа макара наистина се получава голяма разлика, която си я обяснявам с това, че БГ представителите са сложили много голяма надценка, понеже така и така никой няма да я купи.
Ако погледнеш всички други шимана в рамките на 100-140 лв., нещата са точно обратно. Излизат с 30-40 лв. по скъпи при поръчка от ибей.
Ако погледнеш всички други шимана в рамките на 100-140 лв., нещата са точно обратно. Излизат с 30-40 лв. по скъпи при поръчка от ибей.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги, нормална ли ви се стува цена от 40 евро за транспорт на една макра от Германия?
нямам живарник
- GODzillata
НекФо множко идват...hristotihov написа:Колеги, нормална ли ви се стува цена от 40 евро за транспорт на една макра от Германия?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- patter
- вече хвърля и на тежко
Според зависи какво получаваш - експресна доставка със включена застраховка - нормално да е такава цената, ако е обикновена доставка по пощата и е без застраховка и т.н. - скъпинко е.
-
- научил се да хвърля
Поръчах продукт от ebay ; Item location:Tulsa, United States - за колко време ще пристигне в България ? колко дни ?
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
еми зависи
дай линк към обявата пък ще кажем
ако е по въздушна поща до няколко дни ще е при теб или в близкия пощенски клон или по куриер ...ако ли не може и месец да мине 

- Павел Иванов
Пич , както виждам това ти е първата покупка от ибейката , при това от УС , та се си мисля че не точно кога ще пристигне требва да ти е основното притеснение 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Не ми е първата покупка 

-
- научил се да хвърля
В такива случаи аз ползвам услугата на ЕКОНТ за достовка от UK.NikiStoianov написа:Малко в страни от темата.![]()
Аз следя често http://www.ebay.co.uk/ - много яки аукциони има, обаче големи сноби тва ингилизите - само за Великобритания! За никъде другаде не изнасят.
И немското ebay гледам, ама там почти нищо няма - иначе немците изнасят за целия ЕС!
Тайван не съм гледал още. Ако не е тайна кой ebay ползваш колега?
Те плащат стоката в Англия и яполучават на техен адрес там.
После ми я изпращат до посочен адрес тук.
Вече имам няколко доставки по този начин и то на доста прилична цена, въпреки че плащаш на ЕКОНТ международна куриерска услуга.
За пример- така си купих чисто нов бинокъл който тук струва 480лв, а на мен ми пристигна на 120 лв.
Тук предварително бях внесъл в ЕКОНТ само цената от E-bay, после доплатих куриерската услуга.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
еконт са кожодери по добре не се занимавай с тях ,ако си плащаш с твоя карта по добре се разрови в нета има доста фирми предлагащи същата услуга ,аз ползвам една фирма дето ми взима 3.50лв на килограм имам доста сериозни покупки на стойност над 500 паунда и ми пристигнаха на цена по ниска от междуградската на еконтники1 написа:В такива случаи аз ползвам услугата на ЕКОНТ за достовка от UK.NikiStoianov написа:Малко в страни от темата.![]()
Аз следя често http://www.ebay.co.uk/ - много яки аукциони има, обаче големи сноби тва ингилизите - само за Великобритания! За никъде другаде не изнасят.
И немското ebay гледам, ама там почти нищо няма - иначе немците изнасят за целия ЕС!
Тайван не съм гледал още. Ако не е тайна кой ebay ползваш колега?
Те плащат стоката в Англия и яполучават на техен адрес там.
После ми я изпращат до посочен адрес тук.
Вече имам няколко доставки по този начин и то на доста прилична цена, въпреки че плащаш на ЕКОНТ международна куриерска услуга.
За пример- така си купих чисто нов бинокъл който тук струва 480лв, а на мен ми пристигна на 120 лв.
Тук предварително бях внесъл в ЕКОНТ само цената от E-bay, после доплатих куриерската услуга.