Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Водоем за НС 7
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Водоем за НС 7
Аз ги номерирам така:
1.Жеков вир
2.Домлян
3.Крапец
1.Жеков вир
2.Домлян
3.Крапец
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за жеко не бях се сетил-наистина е удачно-по принцип не го и забраняват,по принцип и риба има(на който му се занимава-да кОси бабушки на жито),шаранье има,щука.....па като ви демонстрирам и едно показно с лодката,екстра ще е-аз сьм ЗА.место за биваци-сьщо бол...само има малка идиотщина,ако вали дьжд е някак си много тегаво с транспорта-брал сьм ядове многократно,но все пак много хора сме-все ще се избутаме един друг
дайте накрая да се гласува нещо,та да си знаем...щото на колегите от севера и юга(и изтока
) бая далечко им идва.говорим/неговорим...все накьм езерово отиват нещата принципно и аз вече почнах да се обьрквам малко
тоест-аз сьм ЗА-каквото и да било-тука само малко мнение изразих за жеков вир,като дестинация....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Николай Неделков
- учете се от него
Па щом всички са за тоя "Жеков вир" , айде там да е 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Както бикновенно,празници или не,ние(фирмата)работим.Т.е.на 6 и 7.05.съм на работа.Но 8.05. събота съм на линия където и да е.Дори от петък вечерта.Не давам мнение за место понеже ми е за първи път.Присъствие на НС де..,не нещо друго. 

Има срок за предложение за водоем - и после гласуванеnikejo написа:Па щом всички са за тоя "Жеков вир" , айде там да е

-
- разбира нещата
Имаите в предвид ,че по време на забраната свободните от забрана язовири са пренаселени ,още повече че около 6 маи се събират доста почивни дни.Като идим на водоема да не се окаже ,че няма място за всички. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Водоем ца НС 7
Кърцата написа:Само да вметна, че колегите , които дават предложения за конкретни водоеми, трябва да са наясно, че по този начин се ангажират с организацията на събитието. Разбирам, че всички се стремят да им е близо до вкъщи, та в тоя ред на мисли не можете да очаквате, че аз примерно от София, или Митев от Добрич, или.... ще се вдигнат да запазят място на баластиерата на Шаново примерно една седмица по рано, та да могат колегите който живеят на по 20 - 30 километра да наминат когато им е удобно... Та така... правете си сметката
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
от Л.ВИЧЕВ- krokibg » Вто Мар 02, 2010 7:59 pm
Строите се тогава в две редици и да не го мислим.Датите са ясни,остана и водоема да се избере и това е.Ако пък се реши да е при мен,гости могат да доидат и пет дни предварително.Ако пък е другаде,някои ще трябва да се погрижи за посрещането на хората и да отцепи района
За това Езерово ми се вижда наи подходящ.
Строите се тогава в две редици и да не го мислим.Датите са ясни,остана и водоема да се избере и това е.Ако пък се реши да е при мен,гости могат да доидат и пет дни предварително.Ако пък е другаде,някои ще трябва да се погрижи за посрещането на хората и да отцепи района
За това Езерово ми се вижда наи подходящ.
Последно промяна от Станимир Бегов на Сря Мар 03, 2010 7:40 pm, променено общо 1 път.
Аз съм за при Любака....там ми е най-убаво!И да вали..кво от тва?сефте......
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На 2 km. южно от гр. Пирдоп. Виж на Гугъл земя. Пътя за язовира е откъм с.Душанци.slivnalia написа:А къде точно се намира тоя Жеков вир
-
- вече хвърля и на тежко
Предното мнемие ми беше изтрито,аз съм за Любака,твърдо
- Skorpi
- сериозен играч
ТЕ и мойто го изтриха ма карай
Аз съм за Ягода па
може и при бате ви Любчо дa решите на края 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Навсякъде другаде, но не и на Езерово.
Видиш ли другите щели да бъдат пренаселени. А Езерово няма ли да е

Или дайте някой да ни прави густото на аванта.
Не се ли чувствате малко нагло

Колко хора не си извадиха въдиците през ноща на НС на Ивайловград както си е по закон и Любо се застъпва пак. Колко простотии станаха на Езерово предната среща, колко от хората на Люби ви носиха по палатки и ви вардеха един от друг, да не би това да им е работата да се правят на пъдари

Що не се бръкнете всички по 11 лв на ден, както си му е реда за престоя на Езерово а?
Стига сте се натрапвали, какво очаквате Любо да ви каже, че не може ли или че не ни иска. Иска ни човека, но му костваме доста главоболия за съжаление.
Та така за мен е много нахално и безочиливо да злоупотребяваме с човечността на Любо

- drat
- разбира нещата
За кво ги пускате тия теми като триете мнения, вземете се уточнете насаме тарторите за дати, водоеми и други подробности, пуснете после едно съобщение и кой иска да ходи.