Въдица за тролинг

Модератор: sapuna

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Въдица за тролинг

Мнение от Павел Иванов »

МммммммДам , не я бях загледал тая тема ама е интересна та ... :D Баси , как се разбрахте кой за коя въдица или модел говори тука :
xoxo написа:
toyo1 написа:.......... а въдицата без водачи (вече има една спукана на Дунава + трофеен испуснат ).....
ами върни им е - върви с 5 год международна гаранция :shock:/а от тази година гледам че ги продават вече с доживотна гаранция/:D ....
По принцип освен основните пет модела само Дайва вадят още една купчина геги от сорта .

Саше , верно освен да съ праиш на Трол друго ни тъ ли кефи ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
toyo1

Мнение от toyo1 »

Павел Иванов написа:МммммммДам , не я бях загледал тая тема ама е интересна та ... :D Баси , как се разбрахте кой за коя въдица или модел говори тука :
xoxo написа:
toyo1 написа:.......... а въдицата без водачи (вече има една спукана на Дунава + трофеен испуснат ).....
ами върни им е - върви с 5 год международна гаранция :shock:/а от тази година гледам че ги продават вече с доживотна гаранция/:D ....
По принцип освен основните пет модела само Дайва вадят още една купчина геги от сорта .

Саше , верно освен да съ праиш на Трол друго ни тъ ли кефи ?!?
Ако всичко е направено така че на 100% ще извадиш рибата ...ЩЕ МИ ИЗЧЕЗНЕ ИНТЕРЕСА :wink: Нали ТРЪПКАТА е това което ни води до водоемите?Имал съм случаи когато съм морил рибата и по 20мин НЕ ЧЕ НЕ СЪМ МОЖЕЛ ДА Я ИЗВАДА НА БУКСИР
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тойо,съгласен съм за тръпката,но да се бориш два часа и половина с Големия на спининг 10-30гр.и да не го умориш грам,па да направи ряз и да избега....!Болеха ме ръцете,ма повече ме болеше от изненадата-не разбрах,кво стана,що стана така и в крайна сметка си тръгнах от гьола с респект и уважение към Монстерите!За два часа става някакъв контакт между нас и всеки разбира,кой е отсреща!Сомът те опознава и ти него.Накрая той е по-умният,щот взима гениално решение,за което не си подготвен,колкото и да си подготвен!Тази пръчка не се различава от спининга,освен по акцията!За това си трай и не отваряй такива,като Марко!На него му не требе! :D :drinkers:
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

Troli Rapala написа:Има,бате .........Има едно етикетче на въдицата и там пише "Little big game" на фона на Марлин и Туна! :wink: :drinkers:
добре де - може - не сам се заглеждал от 1-2 год какво има. аз поради биологични дадености/години,здраве/,физически/кг,мускули/ ходя на риба в определен сектор - до max 20-25кг и всичките ми такьми са за тех. когато ходя за риба за ядене тьрся само определен вид риби и само с опредлени кг от 1-2 до3кг- по малките нема какво да им се яде а по големите не са вкусни и ги пускам обратно. иначе по грешка са се закчвали и големи риби - хич не се пьна да ги вадя а режа конеца да не ми го однесе.
toyo1

Мнение от toyo1 »

quote="Troli Rapala"]Тойо,съгласен съм за тръпката,но да се бориш два часа и половина с Големия на спининг 10-30гр.и да не го умориш грам,па да направи ряз и да избега....!Болеха ме ръцете,ма повече ме болеше от изненадата-не разбрах,кво стана,що стана така и в крайна сметка си тръгнах от гьола с респект и уважение към Монстерите!За два часа става някакъв контакт между нас и всеки разбира,кой е отсреща!Сомът те опознава и ти него.Накрая той е по-умният,щот взима гениално решение,за което не си подготвен,колкото и да си подготвен!Тази пръчка не се различава от спининга,освен по акцията!За това си трай и не отваряй такива,като Марко!На него му не требе! :D :drinkers:[/quote]
Еи да свършват тия снегове (обещал съм ти :wink: и не забравям) .И капото НЕ МИ Е ЧУЖДО но без МРЕЖИ почти не съм ИЗЛИЗАЛ( онищужени)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

toyo1 написа:...Нали ТРЪПКАТА е това което ни води до водоемите?...
Тъй , тъй , точно по тая причина "сомският" ми такъм е с тест 7 - 28 гр. при строй медиум лайт :D То верно че откак преди Нова година си взех една гега от една марка съм се замислил да си взема душманска такава с тест цели 10 - 30гр. ама като имам впредвид че при девет фута иде около 120 гр. се ми се струва че няма да се пресиля :smt044

Павел Иванов
toyo1

Мнение от toyo1 »

Павел Иванов написа:
Тъй , тъй , точно по тая причина "сомският" ми такъм е с тест 7 - 28 гр. при строй медиум лайт :D То верно че откак преди Нова година си взех една гега от една марка съм се замислил да си взема душманска такава с тест цели 10 - 30гр. ама като имам впредвид че при девет фута иде около 120 гр. се ми се струва че няма да се пресиля :smt044
Имах преди две години ЗВЕРСКИ удар на язИскър и понеже бях с много твърда въдица и ми удари ТОЧНО ДОКАТО ОБЯДВАХ на ПРЕДНАТА ВЪДИЦА ми разви над 30метра ЗАПЕЧЕ ми аванса и скъса 0,30плетено Sufix (останах си със САНДВИЧА в устата) :wink: Ако бях с по мека въдица .........(можеше и да е друго продължението АМА)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Това за твърдата пръчка е много вярно!Чудех се преди ония американци,как са им извити гегите-пред счупване,ма явно са го яли дебелият и знаят с кво да ловят! :D Хохо е за завиждане,като знаеме морските дзверове,как се меткат и се борят! :D :drinkers:
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

Troli Rapala написа:.......:D Хохо е за завиждане,като знаеме морските дзверове,как се меткат и се борят! :D :drinkers:
ех ако бях и с 30 год по млад......ама сега :( маи само риболова ми остава са хоби....... :roll: .....а и там с малки рибки.....
toyo1

Мнение от toyo1 »

xoxo написа:
Troli Rapala написа:.......:D Хохо е за завиждане,като знаеме морските дзверове,как се меткат и се борят! :D :drinkers:
ех ако бях и с 30 год по млад......ама сега :( маи само риболова ми остава са хоби....... :roll: .....а и там с малки рибки.....
НЕ СЕ ОПЛАКВАИ КОЛЕГА :wink: (а греби с пълни шепи че ...)
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

toyo1 написа:.....
НЕ СЕ ОПЛАКВАИ КОЛЕГА :wink: (а греби с пълни шепи че ...)
благодаря, хич ама хич не се оплаквам -в момента сам се закотвил и варя гроздова от стафиди /по рецепта на колега от форума/ :drinkers: салатка,free internet,снощи си налових неколко добри snapera и те така. по скоро е за младите - нищо не е за завиждане и човек требва да се кефи на всеки ден когато може да иде на риба -----аидееее модераторите ме орезаха :D :D :D :D
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

toyo1 написа:
Павел Иванов написа:
Имах преди две години ЗВЕРСКИ удар на язИскър и понеже бях с много твърда въдица и ми удари ТОЧНО ДОКАТО ОБЯДВАХ на ПРЕДНАТА ВЪДИЦА ми разви над 30метра ЗАПЕЧЕ ми аванса и скъса 0,30плетено Sufix (останах си със САНДВИЧА в устата) :wink: Ако бях с по мека въдица .........(можеше и да е друго продължението АМА)
Е аз пък имах обратния случай. С "НЕ СОМСКИ" такъм с тест 5-15 при строй екстра фаст ми удари товарния влак на тролинг, при което лодката се завъртя на 90 градуса отви ми 30 метра конец и си замина, без да се закачи, като си извадих само воблера и един метър слуз по брейда :(
Та г-н. Иванов, тоз такъм дет сте го цитирали по горе, става за сом ама само ако е Канален /уточнявам че говоря за тролинг, при спининг може и да стане Вашата идея/
П.П А и малко спам по темата. Макарата беше "Дайва" от евтините модели, много гаден аванс имаше, отпускаше все на тласъци, за разликата от евтините модели на Шимано, които поне аванса им е по-добър. След този случай троля със здрави пръчки и със скъпите модели на Шимано на тях :D
това по повод на една друга тема го написах. Да ме извините ако съм ви дотегнал или засегнал. :drinkers:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Какво ще рече "скъп модел" на Шимано ?

Павел Иванов
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Горане,обясни кви са твойте "здрави" пръчки!Дай акцията и метража! :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Това комплектче дали ще го бъде за тролинг :roll:

Изображение

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”