Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Еййййй, ма..му какви риби се ловяха на времето, сега като чета какво е положението ми се плаче

-
- научил се да хвърля
Такаааа на язовира бях на 12.06.2010 на РУЖИШКИЯ РЪКАВ откъм село РУЖИЦА.Лових само на фидер основно едра каракуда около 700-до кило кълвеше интензивно през целия ден хванах и две маломерни сомета, които пуснах обратно
- S.Koychev
- разбира нещата
Айде малко инфо от мен ,на 12-ти с един авер решихме да се отправим към Малко Шарково, към 11 и нещо пристигнахме ,установихме се в района на бунгалата в заливчето.Един колега тъкмо си тръгваше с доста наловени червенопери и някоя друга таранка,застанахме на неговото място ,захранихме и като се почна едно чакане до към 17 часа когато почна да се обажда по някоя перка, до вечерта имахме изкарани около 15 риби,стъмни се направихме софрата ракий салатки и така, от 21 до 23 часа още 10 риби и напълно спря.На другата сутрин имах още някое рибе изкарано и към 8 пак тотално мъртвило,при вечер пак се активизира за 2-3 часа и това беше, на 14-ти сутринта до към 8 още 7-8 риби изкарах и това беше, общо за около 45 часа 1 бака от латекс напълних, риболова много труден, ловихме почти на всякаква стръв като най ефективна се оказа замразената царевица, всичката риба на плувка изкарахме, на дъно само 2 таранки около 500 гр.Водата падаше доста бързо дали за това не кълвеше незнам .До нас дойдоха едни колеги от Бургас дано те са имали по голям успех от нас.
Ribarche
- каридата
- учете се от него
Ето с кого сме се запознали значи.Риболова потръгна в събота след като задуха вятъра.Обаждаха се редовните бабушки и по някоя каракуда.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Двама от много сериозните колеги от форума са се запознали на едно от най-хубавите места за риболов 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аааа Митаче и аз бях там
. Днес или утре ако успея, ще пусна една тема за излета 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За пореден път съжалявам, че не съм бил там по това времеrumci написа:Аааа Митаче и аз бях там. Днес или утре ако успея, ще пусна една тема за излета

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- S.Koychev
- разбира нещата
Колеги някой скоро да е ходил ???? Петък след работа се чудя на къде да отида, че не ме свърта вече, ако някой има прясно инфо ???
Ribarche
Колега в неделя бяхме там.Пристигнахме към 6ч.настанихме се под бунгалата на лудницата.Захранихме с жито и царевица.Ловихме предимно бабушки и рядко някоя каракуда.Рибите не бяха едри в порядъка на 200-300г.На рибка на дъно хванахме 10 костура единият беше към кило един към 500-600г. другите бяха 200-250г.Има много подводни водорасли който пречеха на риболова.Времето беше много горещо.Нямаше го и обичайният вятър.Времето беше супер за риболов.Тъгнахме си към 15ч. До тогава имахме по 4-5 кг риба на човек,която си плува свободно с изключение на костурите и 3 по едри бабушки.За стръв използвах варено жито.На торен и бял само слънчаци.На царевица не се обади нищо.Това е от мен дано съм ти бил полезен.Успех и на слука.
- S.Koychev
- разбира нещата
Мерси за инфото утре с Митачето отиваме да видим как са нещата,дано имаме добра слука
, до събота вечерта ще сме там така че някой ако иска да заповяда 

Ribarche
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Вапрос за Малко Шарково,моля за инфо?
Колеги,решили сме с групата да посетим язовира,мястото на което искаме да отидем се намира след лудницата през стената и след няколко стотин метра слизаме кам водата.Проблема е че доколкото разбрах,през стената не се минава вече.Интерисува ме има ли начин да мина от там или да заобиколя някакси.Ако някои ми даде инфо и за шарковците равни нямате.Благодаря предварително.

Бъди рибар а не касапин...........
Re: Вапрос за Малко Шарково,моля за инфо?
има начин колега но трябва да минете през село ружица питаите там кои е патя за които води до стената само тожа е начина а колкото до шарковците малко ги е хванала липсата но излизат прилични каракуди а на дъно на рибка излизат хубави костури това е от мен успех
- sa4kov
- научил се да хвърля
S.Koychev написа:Мерси за инфото утре с Митачето отиваме да видим как са нещата,дано имаме добра слука, до събота вечерта ще сме там така че някой ако иска да заповяда
Дай после инфо ,че дугия уикенд и аз ще мяткам на там май

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- S.Koychev
- разбира нещата
Значи положението е трагично, изпускат язовира и за риболов изобщо неможе да става дума.Бяхме в района на бунгалата на 3-ти пристигнахме слетобед, още като видяхме как пада нивото беше ясно че ще е много тегав риболова,но въпреки това с колегата mita4eto бяхме решили да пробваме, захранихме яко и зачакахме, и чакахме и така до към 21 часа когата сефтосахме с една червенопера до към 2 вечерта общо имахме 10-на риби
, добре че носихме барбекюто и ракиите че да минава времето
. На другия ден до към 8 сутринта нищо, събрахме катуна и се отправихме към Воденския канал , и там положението беше същото имаше колеги от предния ден с по 5-6 риби, вода почти няма около 50 см ( сефте виждам така язовира) там стояхме около 2 часа освен малки костурчета и слънчаци друго няма. Според мен изобщо няма смисъл на тоя етап някой да ходи , докато не се нормализира малко водата.
Поздрави.

Поздрави.
Ribarche
- sa4kov
- научил се да хвърля
S.Koychev написа:Значи положението е трагично, изпускат язовира и за риболов изобщо неможе да става дума.Бяхме в района на бунгалата на 3-ти пристигнахме слетобед, още като видяхме как пада нивото беше ясно че ще е много тегав риболова,но въпреки това с колегата mita4eto бяхме решили да пробваме, захранихме яко и зачакахме, и чакахме и така до към 21 часа когата сефтосахме с една червенопера до към 2 вечерта общо имахме 10-на риби, добре че носихме барбекюто и ракиите че да минава времето
. На другия ден до към 8 сутринта нищо, събрахме катуна и се отправихме към Воденския канал , и там положението беше същото имаше колеги от предния ден с по 5-6 риби, вода почти няма около 50 см ( сефте виждам така язовира) там стояхме около 2 часа освен малки костурчета и слънчаци друго няма. Според мен изобщо няма смисъл на тоя етап някой да ходи , докато не се нормализира малко водата.
Поздрави.
Тцтцт лоша работа....

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!