Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Камуфлаж
Модератор: nkolev66
Re: Камуфлаж
Бе то и тоя не е закъсал толкова ма явно е на принципа куцо кьораво сакато,щом се плицика у моята територия,на пангараPretor написа:А, едва ли са толкова закъсали, че да се притеснявам![]()

http://www.youtube.com/watch?v=qE_6n1gp ... r_embedded
Така че имай си едно на ум ,че УМ белия делфин може да е наблизо

Абе едва ли няма да ме виждат рибите, ама както каза Весо, поне може да ги заинтригувамbaretata написа:Добре са станали, важното е да не те виждат рибите. С каква боя ги пръска. Имам в мазата едни флакони авто емайл лак дали ще станат, имам едни плавници на Беша и може да се пробвам да ги напръскам.

Боята я взех от магазин в Бургас за Удожници и цапачи (като мен). Акрилна някаква. Обясних на бояпродавеца и той ми препоръча нея. Ще я снимам и ще я пусна.
Аз и неопрена намацах, ама като го снимах беше бой на негри и затова не ви обремених с него

Да. И аз съм си вадил пълнежа от нашенско и гръцко (с изкл. на морската звЕзда).Jack Daniels написа:Юри, това под плавниците масичка ли е? много тарикатско изглежда
Ааа, мани го тоя неориентирания. Той да внимава да не ми се скъса пикалото, че турям наченките на нова раса амфибииaustralia написа:Бе то и тоя не е закъсал толкова ма явно е на принципа куцо кьораво сакато,щом се плицика у моята територия,на пангараPretor написа:А, едва ли са толкова закъсали, че да се притеснявам![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qE_6n1gp ... r_embedded
Така че имай си едно на ум ,че УМ белия делфин може да е наблизо![]()
![]()

Златко, ето това е боята:baretata написа:Добре са станали, важното е да не те виждат рибите. С каква боя ги пръска. Имам в мазата едни флакони авто емайл лак дали ще станат, имам едни плавници на Беша и може да се пробвам да ги напръскам.

Цапах ги с тампонче от гъба. Преди това ги почистих добре със спирт. Понеже бяха надраскани от употреба не се наложи да ги минавам леко със шкурка за да подобря абхезията.
PS Допълвам направо тук: боите ги купих от магазин "Армстронг" зад църквата "Кирил и Методий". Цената беше по 5-6 лева на бройка.
Последно промяна от Pretor на Чет Фев 10, 2011 3:10 pm, променено общо 2 пъти.

- alex_vp
- научил се да хвърля
Е сега само остана да кажеш точно от кой магазин ги купи боите и на каква цена
, за да допълним инфото

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре с ги наплескал! Един приятел от форума си купил нов камуфлажен неопрен и ми вика- толкова е добър неопрена, че рибите идвали да се хранят от него
Ше станете невидими вкусотии бре! Аз следващият път като влизам смятам да се намажа с лютеница, сладко от смокини и горчица

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- разбира нещата
Ще се съглася с Явор:Камуфлажа в повечето случай е в нашето"болно съзнание"
Нали уж рибите били "далтонисти?"(що кат се "разгонят"мъжките се оцветяват)? и тн. тн. въпроси напират в малката ми плешива кратунка
Преторе-"каплите" са станали чудни,ама дали вече ги "окъпа"?
Щото един познат колега(Насека от Поморие влезе да тества чаплак новия 7мм. Уан Анакс в неделя,та след час и половина го измъкна екипажа на лодката с която бяха влезли, че им било много студено
Та въпросния "елемент"(беше състезател по културизъм и пребивава дълго в Стоуицата в момента е "малко под 135 кг.",ми заяви в прав текст че е можел да искара поне още два часа
Пък в какъв филм влезе заради въпросния неопрен(в България никой не се наемаше да му намери неопрен "като за него",но благодарение на Антон Арабаджиев работата се нареди
Пп:Трябва да кача някоя негова снимка че да не бъда "голословен"
Пп2:Сорри за Спама,ако "борда на директорите"прецени че съм се словоизлиял прекалено да "бърше"
Пп3:Поздрави и много успехи на всички
Нали уж рибите били "далтонисти?"(що кат се "разгонят"мъжките се оцветяват)? и тн. тн. въпроси напират в малката ми плешива кратунка

Преторе-"каплите" са станали чудни,ама дали вече ги "окъпа"?
Щото един познат колега(Насека от Поморие влезе да тества чаплак новия 7мм. Уан Анакс в неделя,та след час и половина го измъкна екипажа на лодката с която бяха влезли, че им било много студено

Та въпросния "елемент"(беше състезател по културизъм и пребивава дълго в Стоуицата в момента е "малко под 135 кг.",ми заяви в прав текст че е можел да искара поне още два часа

Пък в какъв филм влезе заради въпросния неопрен(в България никой не се наемаше да му намери неопрен "като за него",но благодарение на Антон Арабаджиев работата се нареди

Пп:Трябва да кача някоя негова снимка че да не бъда "голословен"
Пп2:Сорри за Спама,ако "борда на директорите"прецени че съм се словоизлиял прекалено да "бърше"
Пп3:Поздрави и много успехи на всички

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ти колко си долен.........adventurebg написа:Добре с ги наплескал! Един приятел от форума си купил нов камуфлажен неопрен и ми вика- толкова е добър неопрена, че рибите идвали да се хранят от него![]()
![]()
Ше станете невидими вкусотии бре! Аз следващият път като влизам смятам да се намажа с лютеница, сладко от смокини и горчица
![]()
![]()

Няма да си ги изям аз, ами ще хабя хранатаadventurebg написа:Добре с ги наплескал! Един приятел от форума си купил нов камуфлажен неопрен и ми вика- толкова е добър неопрена, че рибите идвали да се хранят от него![]()
![]()
![]()
![]()

А иначе за камуфлажа. Невидими за рибите няма как да станем по ред причини. Въпроса е като ни видят/усетят дали ще ни възприемат като опасност или ще проявят безразличие или любопитство. Защото в първия случай нерядко линията ни се оказва прекалено къса

Пък каквото и да си говорим основното е, че като не влизам във водата ме хващат дребничките и все с нещо трябва да се занимавам

И аз по Коледа си взех една седмичка, но още не съм я топнал. Търся съпровождаща лодка

Хайде поздрави на всички.

Е Преторе,изплюй камъчето за седмичката
Каква марка е,и какъв камуфлаж има
Той калкана не че разбира от маскировка де

Той калкана не че разбира от маскировка де

Пардесюто е стандартна нава еволюшън http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=611.
Много топли, особено в банята. Скоро му се пада да влиза в солена вода, ама ще се чуе.
Много топли, особено в банята. Скоро му се пада да влиза в солена вода, ама ще се чуе.

И като почнах да цапам, че нямам спиране:

тук вилнях с оцветител за латекс и безцветен силикон. Облякох дъщерята с горницата и мацах върху жив манекен
. Може и да не е идеално, но няма възстановяване на първоначалния вид
.

тук вилнях с оцветител за латекс и безцветен силикон. Облякох дъщерята с горницата и мацах върху жив манекен

- Jack Daniels
- разбира нещата
.
Последно промяна от Jack Daniels на Пет Фев 11, 2011 3:07 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Jack Daniels
- разбира нещата
ааааа, сега видях че този си го кърпил, явно е старото пардесю 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Темата за камуфлажа и цветовете толкова сме я предъвквали, но тъй и не сме стигали до някакво категорично заключение.
Не съм против камуфлажите, напротив и аз съм ползвал и аз съм цапотил плавници, шнорхели и неопрени и ми е било готино, въпреки, че съм бил, а и сега съм убеден, че не помагат особено.
Преди да се чуе модният писък на камуфл. неопрени си гмурках с черен такъв, стрелках си с променлив успех рибки, после го смених с маскировъчен, но не бих казал, че подобрих резултатността си с него.
Така, че поведението ни под вода си остава най-важното, всичко друго май наистина е ала-бала.
Претор, и аз бях шарнал едни плавници с боички за авио-моделизъм /препоръчани/, ама от няколко влизания морето ми изяде абстракцийте.
Не съм против камуфлажите, напротив и аз съм ползвал и аз съм цапотил плавници, шнорхели и неопрени и ми е било готино, въпреки, че съм бил, а и сега съм убеден, че не помагат особено.
Преди да се чуе модният писък на камуфл. неопрени си гмурках с черен такъв, стрелках си с променлив успех рибки, после го смених с маскировъчен, но не бих казал, че подобрих резултатността си с него.
Така, че поведението ни под вода си остава най-важното, всичко друго май наистина е ала-бала.
Претор, и аз бях шарнал едни плавници с боички за авио-моделизъм /препоръчани/, ама от няколко влизания морето ми изяде абстракцийте.

Никоя риба не е по - важна от живота !